DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dupa stomac, Ciocirlan si-a pierdut si mana dreapta!

Dupa stomac, Ciocirlan si-a pierdut si mana dreapta!

Autor:

Iata ca finalul de an nu este chiar unul de senzatie pentru generalul Adrian Ciocirlan, adjunctul sefului SRI despre care, in aceste zile, tot serviciul susoteste ca dupa ce si-a pierdut, benevol, ce-i drept, o bucata de stomac in urma unei operatii „de intretinere”, ar fi ramas acum si fara „mana dreapta”. Pentru ca, demisia „de onoare” data de catre colonelul Silviu Deatcu, dupa ce acesta a produs sub influenta bauturilor alcoolice un accident rutier mortal este o grea lovitura pentru „coldistii” ramasi in serviciu.

 

ciocirlanu Dupa stomac, Ciocirlan si a pierdut si mana dreapta!

Adjunctul SRI ramane fara un om de incredere

Caci, alaturi de generalul Ciocirlan, Deatcu era unul dintre putinii oameni ramasi loiali fostului prim-adjunct, el avand si o pozitie strategica, fiind „infipt” in „cuibul de viespari” de la Prahova, in chiar fief-ul fugarului Sebastian Ghita.

Dupa Firea, potopul…!

Dezvaluirea privind relatia de amicitie dintre  adjunctul SRI, generalul Adrian Ciocirlan si familia Firea – Pandele pare sa fi fost de rau augur pentru cel pe care multi il vad inca drept urmasul lui Florian Coldea la varful principalului serviciu secret al tarii. Astfel ca, dupa ce americanii au inceput sa se intereseze despre afinitatile pro – Firea, un adevarat blestem pare sa fi lovit tabara „coldista” din SRI, dupa ce seful structurii teritoriale Prahova a produs un accident mortal, dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

coldeaa Dupa stomac, Ciocirlan si a pierdut si mana dreapta!

Se raresc „coldistii” din serviciu…

Iar cum scandalul mediatic a izbucnit imediat, colonelul Silviu Deatcu, seful SRI Parhova si unul dintre oamenii de baza ai generalilor Florian Coldea si Adrian Ciocirlan s-a vazut nevoit sa-si inainteze demisia, ceea ce scade considerabil sansele de a tine sub control „cuibul de viespi” pe care oricum il agitase destul Sebastian Ghjita.

ghita 1 Dupa stomac, Ciocirlan si a pierdut si mana dreapta!

Ghita scapa de un adversar incomod in Prahova

Pentru ca, iata, SRI Prahova ramane din nou „calcaiul lui Ahile” pentru un serviciu secret care se arata atat de vulnerabil, in lipsa unei reale schimbari de linii la conducere si pana ce razboiul dintre tabere nu se va incheia cu un invingator clar sau barem cu un armistitiu de lunga durata…


1 Comentariu la Dupa stomac, Ciocirlan si-a pierdut si mana dreapta!

  1. Hitler

    Deci daca vor fi concediati si restul de 8-10 milioane de SRI-sti se va scapa total de coldisti. Hai, ca nu mai e mult!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!