DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dumitru Coarna, chirias de lux la Politia Romana!

Dumitru Coarna, chirias de lux la Politia Romana!

Autor:

In aceste zile se incearca o mutare mai mult decat interesanta, prin ”scaparea” Ministerului Economiei de ”povara” ROMAERO SA, societate  care ar urma sa fie bagata pe gatul Ministerului de Interne, cu tot cu ”datoriile istorice” din dotare. Dar si, ce-i drept, cu cladirile, ”ruinele” si terenurile aferente. Si chiar daca modalitatea darii in plata este una cat se poate de acoperita legal, faptul ca vorbim de o societate pe actiuni, la care mai are un cuvant de spus nu doar statul roman, dar si alte SRL-uri ar putea complica tranzactia.

 

CAP COARNA Dumitru Coarna, chirias de lux la Politia Romana!

Sindicatul lui Coarna, birouri ”comune” cu sefii IGPR

Una a carei declansare a fost derulata sub pretextul ca viitorul beneficiar, in speta Ministerul de Interne s-ar confrunta cu un deficit de spatii de nu mai putin de 300.000 metri patrati, in special pentru arhive, birouri sau alte spatii de depozitare. Iar situatia imobiliara a MAI este atat de precara incat structuri din cadrul Politiei Capitalei au ajuns sa achite zeci de mii de euro lunar pentru chiria spatiilor in care isi desfasoara provizoriu activitatea, cel putin pana la incheierea reconsolidarii atat de lente a sediului central al DGPMB. Si, totusi, uite ca mai exista si alte solutii decat ”inghitirea” acestei dari in plata, cum ar fi ”reevaluarea” contractului de chirias de lux, dar cu o plata modica, dupa cum ar aprecia orice agent imobiliar, de care beneficiaza din partea IGPR sindicatul condus de atoatestiutorul lider Dumitru Coarna!

Sa-l ia Buda la el!

In chiar buricul Bucurtestiului, pe strada Mihai Voda, intr-o zona unde nu isi permit sa functioneze decat putine multinationale se lafaie in cladirea apartinand Politiei Romane liderii sindicalisti ai lui Dumitru Coarna, cu tot cu fostul ”tablagiu” ajuns un fel de ”ideolog” al Ministerului de Interne.

cheile Dumitru Coarna, chirias de lux la Politia Romana!

Chestorul Buda, gazda buna si pe Mihai Voda si la Cheile Gradistei

budaa Dumitru Coarna, chirias de lux la Politia Romana!Si cum de vina nu este SNPPC-ul care primeste astfel de conditii, ci Politia Romana care le acorda in timp ce structurile sale de elita au conditii de Ev Mediu, uite ca o relocare din aceasta zona centrala ar mai putea rezolva fie si o mica parte din criza de spatii cu care se confrunta IGPR-ul condus de chestorul Ioan Buda. Cel care, daca tot vrea sa faca un pustiu de bine, atunci sa-i mute pe ”sindicalistii de casa” in cladirile Politiei de Frontiera, unde zice el ca s-ar intoarce chiar pe 28 decembrie, cand ii expira imputernicirea. Sau barem sa renegocieze conditiile contractuale. Ca doar la 27.000 de membri platitori de cotizatii lunare de 25 de lei tot se strange ceva, dupa cum vom dezvalui in curand… Mai ales ca ”frontieristul” Buda nu are cum sa nu fie sensibil la acest subiect, din moment ce, spre uluirea celorlati invitati la ”informala” cu sefii de structuri teritoriale ale IGPFR din complexul de lux de la Cheile Gradistei, invitatul ”surpriza” a fost nimeni altul decat … sindicalistul Dumitru Coarna!


8 comentarii to Dumitru Coarna, chirias de lux la Politia Romana!

 1. Anonymous

  Îmi place foarte mult acest articol.sinceritate și adevăr 100%

 2. Dorina

  Slugile si recompensa!

 3. Alunelu

  Au mai fost sindicaliști , precum Ciorbea , Miron Mitrea , care s-au ajuns.
  Să vedem ideologul polițiștilor de ce-i în stare?????
  Și Oprea a fost tablagiu și a făcut și politică și avere.!!

  • Anonymous

   Oprea,nu a fost,,tablagiu”,ci ofiter de intendenta!

   • Bosorogu'

    ??? Body-guardul minerului Miron Cozma, activist in minciuni si teroare, intendenta? Adica izmenar, securistul de “mare viitor”.

    • un mizantrop

     Body-guard cu “misie”, ca si Coarna, latrau cu munca de demolare politica. Aluatul din care sunt facute uneltele securiste spune mult despre serviciile noastre secrete, ca si despre cei ce se lasa manati de aceste goarne ale sistemului…Ciudat, totusi, sa fii “politist de cariera” (in fapt militian tablagiu) si tot ce realizari in aceasta cariera sa fie un grad de subofiter, dar, sa accezi pe scara sociala si profesionala (?!) obtinand, in rezerva, gradele ce ti-au fost “refuzate” in activitate! Poate, de-aia si Godina s-a pozitionat ca “analist politic” in slujba #, ca a devenit clar ca nu Academia il face pe politist ofiter…Cu ROMAERO, MAI si-a mai “luat-o”, consilierul pe aparare, Dudu Ionescu s-ar putea sa-si mai aminteasca cate ceva…

 4. Minel

  Doamne dacă nu va convine cu domnul Goarna sa revină starul TV Ciocan. Are un simt de umor ce omoară criminalitatea.

 5. Ioan

  “Inflația” de tablagii este o caracteristică a structurii de poliție contemporane.S-a terminat cu cultura generală,cea profesională cu ținuta verticală de polițist.Totul este spirit de “tablagiu care este, că este sub o sută”.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!