DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dresor de caini, sef „Doi s’un sfert” la SPP!

Dresor de caini, sef „Doi s’un sfert” la SPP!

Autor:

Voroneanu Dumitru. Aceasta este identitatea, cu nume si prenume, a celui mai „acoperit” din „acoperitii” din sistem. Sau cel putin asa ar fi trebuit sa fie ! Pentru ca, iata, „ghinion”, nu doar ca-l identificam pe comandantul ultra-secretei unitati SSI din cadrul SPP, dar dezvaluim si amanunte socante despre cum un subofiter de armata expert in „cazarmare” si dresor de ciobanesti germani a ajuns sa conduca ditamai protectia interna de la Seviciul de Protectie si Paza, adica echivalentul structurii „Doi s’un sfert” de la MAI !

 

02 01113 Dresor de caini, sef „Doi s’un sfert” la SPP!Iar aceasta ultima ridicare a „batistei” de pe „tambalul” generalului Pahontu, mai ales concomitent cu formarea comisiei parlamentare de ancheta a activitatii SPP, de care era atat de mare nevoie, dincolo de izul telenovelistic al unor asemenea ascensiuni halucinante in sistemul atat de divinizat de unii poate explica multe despre starea in care a ajuns una dintre structurile noastre de elita. Ca si despre penetrarea serviciului condus inca din 2005 de catre Lucian Pahontu, la randul sau „legendat” ca s-ar fi lansat in „lumea buna” a sistemului dupa ce-i plimba ciobanescul german unui fost inspector sef al Jandarmeriei Romane. Pentru ca stransele relatii de rudenie intre comandantul seseist si unul dintre adjunctii generalului Hapau, nimeni altul decat seful „rivalilor” de la DGIA poate trezi nu doar atentia tardiva a lui Pahontu, dar si pe cea a membrilor comisiei parlamentare.

lucica Dresor de caini, sef „Doi s’un sfert” la SPP!

Oare stie Pahontu de „legaturile primejdioase” dintre seful SSI si DGIA?

hapau Dresor de caini, sef „Doi s’un sfert” la SPP!Care pot afla totodata, daca tot vor pune intrebari despre acuzele  de politie politica in care generalul Pahontu si o mana de comandanti de Sectiuni apropiati acestuia precum Joita (Sectiunea 1), Neagu (Sectiunea 2), Grigoroaia ( Sectiunea 3), Paunica (Sectiunea Acoperiti), Nedelea (SDI) sau „fantoma” Voroneanu (SSI), despre „contra-filajele” organizate de acestia, de puzderia de case si autoturisme conspirative de fite aflate la dispozitie, fondurile operative „fara numar”. Dar mai ales despre lipsa mandatelor judecatoresti pentru interceptarile telefonice facute in „regie proprie” si obligativitatea „partenerilor de viata” ai cadrelor din serviciu de a semna  ilegalele  angajamente „cu urmari penale”, metoda prin care oamenii s-au simtit apoi pur si simplu santajati!

Subofiter de cazarmare, comandant de contrainformatii

Iata ca si Romania poate fi tara tuturor posibilitatilor, mai ales in sistem, acolo unde orice simplu subofiter isi poate indeplini visurile de marire. Bine, nu chiar oricare, pentru ca si in cazul actualului inlocuitor al lui „nea Fane” Ganea in fruntea „protectiei interne” de la SPP o fi contat poate si sprijinul, fie el si doar moral, al „cumnatelului” aflat la butoanele DGIA, serviciul de informatii din cadrul MApN. Si uite cum, dupa ce a fost „tablagiu” la Armata, seseistul sef Voroneanu a urmat Academia Tehnica Militara, pe care ar fi absolivit-o ca subinginer, dupa care, ferit total de domeniul operativ, a indeplinit mult mai  pasnicele misiuni de „cazarmare”. 02 03 5 Dresor de caini, sef „Doi s’un sfert” la SPP!De unde a fost  printre „chilotarii” Armatei, la contrainformatii si apoi la protectie interna la DGIA. De aici, in ciuda avantajului puternicelor legaturi de familie la varful structurii, a fost transferat si avansat ofiter, la inceputul anilor 2000, pe vremea cand comandantul SSI era colonelul David, la SSI-ul SPP-ului. La sugestia si puternic sprijinit de „nea Fane” Ganea. Cel caruia i-a si luat locul de altfel intre timp la comanda structurii care raspunde de protectia informativa a tuturor cadrelor din SPP si a serviciului insusi. Dar care, iata, in schimb nu-si poate proteja nici macar propria identitate.

Gata, „domn Mitica”, esti „minat” !

Si daca tot a venit din randurile Armatei la SPP, „domn Mitica” Voroneanu probabil are stiinta de „legendele” cu militarii care se infiltrau in interiorul altor unitati si puneau „minat” pe steagul acestora. Si cunoaste si „repercusiunile” devastatoare unei asemenea operatiuni, care tineau, ce-i drept, mai mult de onoarea celui „minat” si nu neaparat de prevederile exprese ale regulamentelor militare. Asa ca, de acum „minat” pe fata, aproape ca nici nu mai are rost de batut moneda pe legaturile dintre seful SSI din SPP si „perversele” si incisivele servicii militare de informatii ale Armatei. Cu toate ca ramane o mare enigma cum de generalul Pahontu, cel care si-a facut un titlu de glorie din meteahna de a nu pune fosti subofiteri pe functii cu prima de comanda a facut o exceptie tocmai in cazul „spionului militar” Voroneanu, ex – DGIA! Si in fond, daca respecta cutuma militara dupa ce i-a fost „minata” identitatea, seful SSI se poate retrage linistit la marea sa pasiune, cresterea si dresajul de ciobanesti germani. La care, de altfel, se pare ca se si pricepe de minune, ca altfel nu l-ar fi invoit mereu „nea Fane” Ganea sa participe la concursurile chinologice. Ca nici cu dresajul cainilor nu este usor, dar cu oamenii este ceva mai greu, mai ales intr-un domeniu atat de sensibil precum contrainformatiile, unde doar scoala vietii uite ca nu este de ajuns … Si mai ales ca imputernicitul Voroneanu, la fel ca toti ceilalti din „garda pretoriana” a generalului Pahontu, de la Joita la Grigoroaia si de la Nedelea la Neagu cam au varsta de pensionare si pot lasa deci linistiti locul ofiterilor tineri in spatele carora va cadea de altfel sarcina sa retransforme SPP-ul intr-o unitate de elita, dupa ce comisia parlamentara de control isi va prezenta concluziile….


37 comentarii to Dresor de caini, sef „Doi s’un sfert” la SPP!

 1. Batalionul 404

  Ce se întâmpla domnilor când se pune biletul cu minat pe steagul unei unități?se desfinteazaaa!!!voroneanule ai un pic de demnitate ? Ieși la pensie Ca iese urit….

 2. Gogu

  Pai ce ai făcut Bobitaaaaa? Nu mai ești tare in gura cum te laudai in birou la paho ca o închizi tu cu Tache? Na ca ți a tras o Tache pana in plasele . Hai ca pleci nu ai cum sa nu ramai…putina Rușine ca nu ai cum sa mai ramai te ar rade și curcile . Uite Lucica cui ai dat pe mâna serviciul….. vezi Gogule dacă ai dat pacea pe gâlceava ? Te a mâncat acum te scarpinici ca și Țăranu de paho

  • OCHIUL TIMPANULui

   IN TRECUT PE LA VOI ERA UNA ANICA… CARE FOLOSEA TOT UN ASTFEL DE LIMBAJ! CE CREZI GOGULE/

 3. Putin

  Sunt profund impresionat că spiritul national inca nu a dispărut și mai exista oameni care simt și gândesc în interesul acestui popor asuprit și furat.Folosirea diverselor tertipuri de către forțele oculte vestice pentru a manipula marionetele marionetele din funcții cheie cu scopul clar de a controla fantastica poziție geostrategia a României și de a induce teoria falsă că amenințările vin din Rusia. Nimic mai fals.

 4. khartoum

  Tache! Tacheeeeeeeeeeeee!!!!!! ia uite domne ce se spune Klaus Iohannis “Am o opinie destul de clară despre SPP şi activitatea SPP-ului, începând de la director până la ultimul angajat. SPP-ul este un corp de profesionişti, care fac o muncă foarte bună, foarte grea. Îi apreciez pentru munca pe care o depun, şi nu numai eu, mulţi alţii îi apreciază.”

 5. Grup

  Ati prins glas??o sa va prindă bine când o sa trebuiască sa dati explicații ca se strânge latul.neamtul e pipilica sa nu i salte fufa dar asta nu schimba planul. Va băgați și mai mult cu capul in vidanja pe zi ce trece…

 6. Psiholoaga beata

  Care e rațiunea pr care pahontu l ar mai tine pe funcție pe un șef SSI umilit in halul asta? Și asta pana pica și el ca gata s a încheiat ciclul ? Ce zici Gogule gospodina sepepist mândru psiholog de serviciu? Grea viața contrainformativa,nu…?

 7. JUBA

  Comisia îl va pune în mare încurcătură pe țăranul cu ghiul…..

  Demisia este clară, doar timpul se scurge in defavoarea lui. Încearcă  să tragă de timp, dar degeaba, nu reuseste decât să își facă și mai mult rau.

  Lumea știe cine ai fost și cine esti, doar civilii nu știu exact cine ai fost.

  Ai fost un câine vagabond, iar acum, ai devenit un câine cu pedigree, cu premii de sifon obținute cu nenorocirea altor ofițeri tineri, pe care i-ai facut sifonele tale.
   Asta pentru ai avea la mâna și pentru satisfacere președintelui și a unor procurori…..cu care te vezi în sediul SPP.

  Noi, spp-isti, stim că ai lucrat pentru anumiți procurori și pentru alt serviciu de informații… Rușine!!!

   Pușcăria și parchetul militar te mănâncă!!!

  Ai facut pact cu Kovesi și Iohannis să îi filezi și inregistrezi pe demnitari, doar  să te țină în functie, Buruian știe bine cine ești și ce ai facut, la fel si Cretu….

  Azi au fost chemați unii apropiați la parchetul militar, vezi ca nu stii multe….
  Vei avea o surpriză  cât de curând!!!

 8. C1

  Confirm cele spuse de colegul nostru! Au fost chemate cel puțin 2 persoane azi la parchetul militar.
  Se pare că va ieși nasol pentru Pahontu.
  Atenție la cei care ați încălcat legea și fișă postului, veți da socoteală!!!
  Au început să dezerteze foarte mulți apropiați a lui Pahontu, chiar cei pe care i-a avansat și i-a ținut în brațe.

 9. Curios

  Oameni buni chiar exista structura asta SSI?si ăla e șef? Și i au dar numele la ziar ?hai ca i tare!!!

 10. MAREAN

  Asa se intampla cand GUNOAIELE SI REIDUURILE UMANE AJUNG IN FUNCTII SI SUNT GALONATE CU CELE MAI INALTE GRADE IN DETRIMENTUL CELOR COMPETENTI SI VALOROSI………

 11. SSI

  Tache tu ai alte posibilități spune le celor din comisie sa verifice tehnica adusă de Basescu și situația mandatelor judecătorești pt filaj ca nu exista!!!!si fondurile operative e jaf organizat acolo.si situația dosarelor de la Parchetul Mitat acolo e cheia!!! Dacă nu pleacă,vor fi nevoiți sa plece dar nu la pensie de data asta!!!! Vor fi loviți in moalele capului de unde se așteaptă mai puțin !!!!hai ca prietenii au confirmat ca operațiunea ghiul merge pana la capăt! Chiar dacă pt asta trebuie acum trecut la dezvăluit alea urate de tot!

 12. Catelarii SSI

  Soc!!!!seful la pirotehnic va fi numit in locul lui domn Mitica la SSI!!!! Si voroneanu îl pune paho șef la catelarii!!!!vai de capul vostru de râsuri latră toți prin sediu !!sa vedeți ca se cauta deja tehnica ambientala și cine a folosit o!!!!ham Ham

 13. Coldica

  Catelaru goguuuu?asa ai ajuns,de rasul lui Coldica? Sti bine ca te a amenințat paho ca ți trece unitatea la Nedelea și pe tine te face șef serviciu.ei bine nici asta nu mai Primești! Face Coldica bășcălie de tine in tot sediu

 14. ALT SERVICIU DE INFORMAȚII

  Mă adresez ca ofiter din altă structură a statului unde nu avem asemenea sefi ca Pahontu.
  S-a făcut de tot rasul acest servicu cu astfel de director!
  Acest ziarist TACHE, a schimbat istoria voastră, a SPP-lui, v-a facut să realizați că aveți oamnei slabi pregătiți din toate punctele, la sefi mă refer, nu la ofițerii de protecție care sunt bine pregătiți și patrioți.
  Domnule Pahontu, vă rugam să citiți mai mult, să vă documemtati mai mult și să realizați că nu mai suntem pe vremea lui Ceausecu cand orice turnator era avansat si pus in funcții de conducere cu sau fără pregatire.
  Am să demaram si noi o ancheta în care vom cere să se dea un test psihologic pe bune pentru domnul Pahontu și examene de specialitate.
  Cum poate domnul presedinte să se compromită cu un astfel de sef?! Este rusinea serviciului, rusinea ofițerilor și a generalilor.
  Nu se poate să mai stea în acest serviciu.
  Vă rugam să demarati toate demersurile pentru demascarea lui și a găștii cu care a venit sau și i-a facut din 2004.
  Am înțeles că sunt mult mai multe probe, dar se așteaptă să isi dea demisia cu demnitate și onoare, nu să apara tot serviciul in ziare sau la tv în care nu se mai poate păstra un secret sau persone care nu au voie să apară cu identitatea, ba chiar să apară cu poze si detalii cum face domnul ziarist pe care il felicitam, noi, ofițerii români.

  Demisia este singura soluție în acest scandal, nu are rost să mai îl periati pe acest incult, imputit, incompetent de Pahontu care si-a pus oamenii lui în funcții de conducere, oameni care sunt butonati și santajati de el.

  Mai mult curaj ofițerilor de protecție și pază, nu vad demnitatea și curajul de român patriot, vad doar unii care se ascund sau își iau concediu de frică și alții care isi toarnă colegii ca sa fie in grația domnului Pahontu.

  • Pensionar

   Sincer, nu cred ca paho, balan, joita, baranu, barbu, istrate si muuulti altii trec vreun test psihologic, de nivel mediu…unul de nivel intensiv, ca pt gradele si functiile lor, nu l trece nici unu din cei enumerati….poate, cretu si grecu, da la astia sa le dea juma din intrebari despre femei…asa, cre ca trec…glumesc…astia macar au ceva n cap, desi nu atat cat cred ei si nici cat le ar trebui pt functiile pe care le ocupa.

 15. Comisar

  La audieri in comisie vor fi chemați și audiați despre CAR și generalii Balan și Costea.deci ca e clar ce o sa iasă! Mai ales ca de data asta știu exact ce sa întrebe ce din comisie

 16. Laba voro

  Bai laba trista și alcoolic împuțit faci pe psihologul?nu ți e Rușine ????esti cu chiloții in vine și crezi ca te mai tine șmecheria de limbist la hemoroizii lui ghiul? Pai ai in subordinea ta ai ajuns sa ai absolvenți de ANI și ofițeri adevărați de contrainformatiii?bine voronene,o sa ți dam moaca de sluga foto in ziar sa vedem cum mai lucrezi cu paunica acoperitu.i ai spus la ghiul ca puteai sa o închizi și sa i fie bine și lu domn pahontu? Timp de un an de zile?ei bine,o sa primească ghiul înregistrările de unde i se trag toate ca ai zis ca tu ești jupânul … la SRI nu ai fi nici femeie de serviciu tarane alcoolic.si hapau îți rupe el capul și tie și la cumnat decât sa se certe cu șmecherii ca ala ev baiat destept.o sa ți vezi moaca de bou bețiv și sluga in ziar in foto!!!!

 17. Dan

  Tache este de partea noastră, a ofițerilor tineri și profesionisti, nu de partea securistilor turnatori.

  Cum ti-am trimis poze si date la adresa de email, așa o să primești iar ceva foarte tare despre ghiul și gasca lui.

  Îți trimitem poze si documente ca să le dai la temelie!!! Unde sunt colegii care se laudă că au probe?!?!
  Să îți trimită la redacție toti ce au, să terminăm odată cu taranul ăsta de Pahontu.

  Stai să plece, și pe urmă o să  vedeți detalii, poze și probe ce o sa apară, acum le este frică la mulți.

  Să nu va fie frică, taranul care pute cum si Avram spune, va pleca!!!

  Felicitari, Avram pentru informația dată la Hotel Mariot…..
  Cretu, degeaba l-ai turnat pe ghiul că nu o să îi iei locul cum visezi.

  Veți pleca mulți, unii la pușcărie, alții la pensie și alții pe la parchetul militar.

 18. CDO

  Nu va e Rușine ati uitat ce le ati făcut la cei trei oameni de ai voștri pe care i ati obligat sa se pensioneze ca nu vroiau sa facă politie politica? Și le ati pus filaj ilegal și v au tras in poze băieții?pai când o sa fii tu odata voronene ca Dincă? Când?va dădea clasa CDO

 19. Pensionar

  Nu prea cred ca au varsta de pensionare slugile joita si neagu, au sub 45 de ani….doar ceilalti…joita a terminat din 120 , al 100 si ceva si a luat repartitie la o scoala de subof…nu prea stie sa mearga pe strada. In schimb, dupa masa de pranz, trage un somnic in birou, doar e general, taranusu din targoviste.
  Neagu e nevinovat, n a miscat un pai vreodata, n a dat un pumn la sala, nu cred ca a tras vreodata cu pistolu si e sluga perfecta a lui paho. Executant , pana n panzele albe !
  Altceva ma intriga, insa !! Dupa tunul cu CAR-ul, de ce n a cazut capul nici unui ssist ???????????? Adica , nea fane gacicaru, voro, de ce nu au dat cu seama ?? ca pe noi ne urmaresc permanent,,,,Daca au stiut si n au spus, e naspa si trebuie sa suporte consecintele, iar daca n au stiut, e lipsa de profesionalism si e si mai naspa !!
  Voro, mai stii tu cati oameni ai nenorocit de la o nunta ?? Cum i ai pus in cap ??? Ai macar un pic de rusine ??? Retardatule, pai daca cei in cauza voiau sa vanda ceva, vindeau in teatru, nu asteptau sa vina aici gagica lu sasu, cretin moldovean ce esti !!!!!!!!!!!!! Stii cine sunt si eu stiu cine esti !!! Fereasca Domnu sa ne intaLNIM VREODATA !!!!! nu te vor scapa 10 ciobanesti germani !! Apropo, eu am un mastif !!!!
  P.S. Sper ca nu i adevarat zvonu ca ti ai angajat fiul la firma unui subof tr, cum am auzit !!!!! Nu ca i ilegal , e doar putin imoral !!!! Da nici de asta nu cred ca ti pasa !!!!!!!!!

 20. Semperfidelis

  Voro nu glumim!!!! O sa ți dam moaca de moldovean pervers in piza la ziar.tache a primit o acum 10 minute.nu te poate tine pe funcție paho nici dacă vrea. Tu nu ești Ba ofițer de contrainformații !!!o sa ți o demonstram in cel mai dureros mod posibil .cu poze .si înregistrări când te milogeai de Tache,sluga ce ești! Și cretule nu mai minți ca și tăiat porcul cu Tache și băieții din padure.da a e adevărat da o poza!!!!dar nu ai! Ca se pisa băieții din padure pe voi când vor!!!!!!cu jet,moldovene care nu ești nici măcar de nivelul lui Ganea,ca lui Dincă Nuu ajungi nici la degetul mic!hai jura te in fata lui paho ca nu are cum sa fie nregistrare cum te umilești la Tache ca ți era Tărșa ca te fac băieții din padure.si ești atât de prost încât nici nu sti din care padure …

  • ghitza pistolarul

   Mare BUCURIE ca PROSTIA nu are glas… si ca nu doare, mai ”fideluta”!Ca, daca asa vorbesti de obicei pana si cainii lui Voro imi par savanti pe langa tine! Si apropos de paduri, ai grija ce-ti doresti… caci asa spunea bunicul… Si mai spunea ceva. ȘTI CE SCRIE CAND INTRI IN BUCURESTI? … Pun pariu ca nu sti, dă aia te ajut…măncați-aș… scrie FI DEȘTEPT!…

   Dar am uitat sa te întreb, căci așa simt: chiar te poate bănui cineva de INTELIGENȚĂ? Că la cum scri, ”MARE E GRĂDINA LUI DUMNEZEU… DAR ARE ȘI EA O LIMITĂ!” Părerea mea…

 21. Buruian

  Tache, te rugam sa verifici cum i-a dat Ganea aviz doamnei Iulia de la C.A.R!

  Acestă penală a fost adusă de Pahontu la noi în serviciu de la jandarmerie pentru a putea controla, distruge și câștigă Pahontu.

  Doamna Iulia avea cazier și dosare penale, nu avea voie să primească avizul!

  La fel au fost mulți adusi cu probleme penale sau dosare în lucru ca să-i poată manipula și santaja Pahontu.

  A fost, de fapt, o ilegalitate comisă de catre Ganea la ordinul lui Pahontu!!!

  Cum si-a retras banii Pahontu (1miliard) și gasca lui, iar noi am rămas cu banii pierduți.

  Crețu este un infantil. Hal de GENERAL! Te-a facut Pahontu catelusul lui și te-ai transformat în chipul și asemanarea lui.

  Rad toți sefii de strucuti, parchete sau din alte țări de noi cu asemenea generali inculți și incompetenți.

  De ce am fost pedepsiti noi, ofițerii, care nu l-am pupat in cur pe ghiul, ba mai mult, cum s-au înscenat probe!

  Si cei care au gresit cu adevarat din gasca lui Pahontu, nu au pățit nimic….

  Strângem de 10 ani dovezi si poze de voi, am știut că va veni vremea când cineva ca Tache, va avea curajul de a da în presă ilegalitățile și incompetența voastră.

  Stați să vedeți ce o să mai apară în scurt timp despre cum se trimiteau prafuri de afară prin ofițeri plecați și cum se carau bani de la noi afară pe vremea lui Băsescu cu acordul lui Pahontu.

  Stați că i-am stârnit și pe alții să vorbească mai mult, o să apară mult mai mult.
  Sunt dovezi si probe, dar cad si alții care nu merită, au fost forțați și santajați de Pahontu.

  Cum a iesit Gigi Rizea la Antena 3 să povestească cum cara bani în Africa, așa o să apară cum se carau banii apropiatilor lui Basescu (Udrea, Cocos, Petrache, Bitner, Popoviciu, Niro, și alții).

  Escrocii țării au cărat banii în alte țări cu acordul lui Basecu și a lui Pahontu.

  S-au trimis prafuri albe în bagajele ofițerilor de la SPP, vor aparea declarații și poze.
  Mulți au poze, dar traiesc cu frică să nu ii bage la tainuirea sau complicitate.

  O să dam la Antena 3 și lui Tache, singurii care dau de Pahontu și nu se tem.

  DEMISIA!!! Cad mulți … și te dau în primire, o să vezi cum o să înceapă să vorbească cei din gasca ta de frică și pentru a scăpa.

  Esti penibil să tot încerci să rămâi și să încerci să distrugi oameni și probe.

 22. Dan

  Nebunule!!! Calm… Normal ca Tache este prieten cu toți interlopii, așa sunt jurnaliștii, informați.

  Exact cum polițiștii se vad cu interlopi, asa se vad si ziariștii cu interlopi.

  Ca ziarist poți să ai relații de prietenie cu orice persone, dar ca ofițeri sau director de instituții nu ai voie, asta prin codul deontologic.

  Dacă aveți ceva de Tache, vă rugăm să dați în presă, la fel cum face Tache de voi, dă cu voi de pământ și cu tot neamul vostru de securisti turnatori.

  Să iasă la ședința cei care se vad cu Tache, ma refer la sefi, nu la orice ofiter care nu are ce detalii să ii dea lui Tache, poate doar barfe si can can.
  Tache când da in ziar de voi o face cu probe, nu cu povesti ca voi…

  Hai că o să vă dăm pozele de pupincuristi la ziar!!!

 23. Dan

  Voroneanule de ce te-ai bagat aiurea?!?!
  Vezi dacă postezi mesaje aici, ai cazut ca musca’n rahat.

  El te foloseste ca o coadă de lopata pentru rahat, iar tu ai halit și rahatul și lopata.

  Catelarule, ai rămas fără  glas?!?! Stim cine dă mesaj si cine manipulează.

  Te-a avertizar Tache  să nu te bagi, dar tu ai vrut să ii faci pe plac la țăran și uite că te-a facut vedeta:)))

  Lasă că o sa apară și de alții care isi dau cu parerea aiurea….

  Eu sunt unul dintre cei care îi dau informații și poze lui Tache, sunt de la C1.

  • OCHIUL TIMPANULui

   Mai Danut… sa-ti traduc ”dragostea” ta? Uite cum suna vis a vis de Voro: ”CAINELE MOARE DE DRUM LUNG..SI DANUTZ(SRLI)… MOARE… DE GRIJA CUI?”In galerie se striga asa, la meciuri: ”LASA-NE…LASA-NE…”! Eu DANUT SUNT DE LA b2! CE SPUI… CARE E MAI TARE?

 24. Fan dan

  Voro nu ai înțeles nimic.voi slugile lui pahontu nu sunteti in război cu Tache chiar dacă v a dat umilința și chiar cu colegii voștri.cu serviciul in care lucrați!si dacă scri ca Tache Ba e șef la 2,15 Ba interlop Ba plătit toți sepepiștii văd un singur lucru:voi puteți sa l înjurați pe Tache la el in ziar!!!!!pe când voi ai vânați pe sepepiștii care îl citesc pe Tache și ai amenințati cu dosare penale.cam asta e toată diferența?dati liber la oameni sa citească și sa decidă ei…ca și in cazul telefoanelor pe care le dădeai lui Tache !inregistrate…ce făceai,nu cumva sifonai și tu ? Sa te inyrebe directorul general ce i susurai la ureche lui Tache.si dacă îl amenințati și îl filați sa stiti ca riscati fosrteeeeee mult.legal.daca Tache a depus plângere la procurorii care nu i controlați voi pr șantaj ca i amenințati familia ca sa nu mai scrie? O sa va întrebe la comisie…și la audieri la parchetul militar.sunteti atât de slab profesional întrebând ca nici măcar nu stiti cum sta omul la Parchetul Militar!!!!!poate veți avea surprize….

  • ghitza pistolarul

   AUZI MAI ”FANE”, DE LA VINȚU DE JOS… SCRI LUCRURI FARA NOIMA, PE CARE DOAR TU, IN DEDUBLAREA TA LE MAI POTI CREDE! URMEAZA SFATUL LUI ”BADIA” DAN SI IA NISTE HAPURI, SAU PASTILE! SA VEZI CA TRECE… SI NICI NU DOARE… DAR PE LA MIJLOCUL ZILEI S-AR PUTEA SA TE CREZI NAPOLEON! DAR, STAI LINISTIT SEARA TOT FANE VEI RAMANE!

 25. Dan

  Dragă scufita să te pregătești, te fac vedetă cu poze în ziar.

  Esti un tradator si pupator de buci cu par la cur si miros de spary malizia cum se da seful tau, TARANUL CU GHIUL ȘI CIORAPI ALBI LA COSTUM NEGRU..

   Noi avem argumete și probe, nu citești  în ziar?!?!
  Îți este frică să nu plece seful tau și să rămâi fără protectie?!?!

  Calm…. Mergi si fa pipi că  ești palid.

  Pe drumul care mergi tu, noi, ofițerii tineri ne întoarcem obositi…

  Știu că nu dormi de cand dă Tache de voi:)))

  Să iei o pula , pardon, o pilulă în gură să  dormi linistit, Tache vă  veghează….

 26. Santaj

  Credeți ca nu se face ancheta după amenințările de la sfârșitul anului?se face!pr amenințări și șantaj.sunteti ofițerii unui serviciu de elita chiar ati ajuns atât de jos sa speriați niște copii in parcare in fata blocurilor.si cu felurile pe cap și fără tot contrafilati sunteti! Și nu de ai noștri ca sa i puteți controla apoi, ca mai sunt și alte servicii!de ce nu dati un drept la replica ca nu este adevărat CV lui Voroneanu.si ca nu exista un astfel de șef la SSI! Pt ca e adevărat,nu?deci un sfat pe persoana fizica:mai usor cu amenințările domnilor ofițeri.

 27. Dan

  Am fost la B1 înainte să fiu la C1, dragă coleg pupincurist.

  Voroneanule vezi că Felix o să apară si el in poze, il facem vedetă și pe el ca pe tine dacă nu isi revizuieste comportamentul….
   
  Să ii spui să nu mai amenințe și să facă ce face!!!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!