DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dragnea si-a pus un Dancila si la ANAF!

Dragnea si-a pus un Dancila si la ANAF!

Autor:

Dupa ce si-a adus aminte de noptile petrecute in club tinandu-i pe sefii din ANAF la birou pana spre dimineata, ministrul Eugen Orlando Teodorovici a pus-o de o noua revolutie la Finante, anuntand transant ca va schimba din temelii ANAF-ul ! Si a facut-o intr-o maniera categorica, schimband macazul nu cu 180, ci direct cu 360 de grade ! Astfel ca la conducerea ANAF a ajuns acelasi Ionut Misa , „plangaciosul” care, pe cand era ministrul Finatelor a isterizat o tara intreaga cu „boroboatele” sale fiscale.

 

doi 684x500 Dragnea si a pus un Dancila si la ANAF!

Teodorovici, mesagerul liderului…

Iar daca in cele din urma cabinetul Tudose a fost nevoit sa plece si din cauza „revolutiei fiscale” a fostului ministru de Finante, cel care a reusit performanta de a-si pune in cap nu doar clasa politica, dar si milioane de romani, decizia lui Teodorovici pare cel putin surprinzatoare. Asta, bineinteles, daca este decizia lui… Pentru ca „rebelul” Teodorovici nu a indraznit nici el sa miste in frontul partidului, asa ca Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna un Dancila si la sefia ANAF. Iar daca multi romani se mai pot intreba ce il recomanda pe „emotivul” Misa care plange in direct la televiziuni ca este stresat sa fie noul sef ANAF, initiatii sistemului fiscal stiu foarte bine raspunsul : „ nu comenteaza niciodata”!

„YESMAN”-ul perfect

Iar din acest punct de vedere se poate spune deci ca, intr-adevar, decizia luata de Liviu Dragnea chiar ca este cea mai buna! Mai ales ca nu trebuie uitat episodul de un servilism total din chiar primele ore ale nominalizarii lui Ionut Misa drept ministru de Finante, cand, sub presiunea audierilor parlamentare si a presei, acesta a calcat pe bec cu Pilonul 2 de pensii.

cap sef anaf 668x500 Dragnea si a pus un Dancila si la ANAF!

Misa nu comenteaza niciodata !

Iar dupa ce Dragnea l-a urecheat in direct, Misa s-a si repezit sa rectifice totul, balmajind o scuza penibila ca era obosit si nu a inteles prea bine intrebarea… Deci, acesta este acum omul care trebuie sa „bage forja” si sa creasca „nu conteaza cum” incasarile de la un buget tot mai secatuit de „bonusurile” sociale, in timp ce Partidul da asigurari ca „da-i si lupta” pentru implementarea relaxarii fiscale din programul de guvernare cu care au castigat zdrobitor alegerile…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!