DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dragnea ii da ”Dauna Totala” lui Pahontu !

Dragnea ii da ”Dauna Totala” lui Pahontu !

Autor:

La doar cateva ore dupa ce dezvaluiam propunerea disperata de pace transmisa pe canale neoficiale de catre seful Serviciului de Protectie si Paza catre Liviu Dragnea, acesta din urma a avut o iesire publica furibunda, transmitand din chiar Camera Deputatilor ca ” nu negociez cu Pahontu! Nu am ce sa negociez cu Pahontu”, confirmand astfel nu doar existenta solicitarii ”subterane” a generalului care conduce SPP-ul de 13 ani, dar si informatia ca actuala putere nu va mai accepta niciun fel de pact cu ultimele ramasite ale statului paralel.

 

02 ASAAD03 Dragnea ii da ”Dauna Totala” lui Pahontu !Pentru ca, asa cum ”National” publica in exclusivitate, speriat de ”sifoneala” venita pe filiera liberala ca parlamentarii Puterii ar fi primit semnalul sa-l ”execute” din mers, seful SPP a incercat o negociere disperata, de ultima ora, avand grija ca la urechile liderului Partidului Social Democrat sa ajunga angajamentul sau ferm ca pe data de 1 octombrie va parasi de unul singur conducerea serviciului prin iesirea la pensie. Iata insa ca ”dusul rece” primit zilele trecute de Liviu Dragnea cu privire la amanarea nesfarsita a ”taierii porcului” i-a prins bine acestuia din urma, presedintele PSD-ului punand ferm piciorul in prag. Si dupa ce ”contrapropunerea” transmisa sefului SPP a fost sa-si puna imediat semnatura pe cererea de pensionare, care sa intre in vigoare chiar cu data de 1 august, generalul Pahontu nu a mai primit nici macar acest ragaz de timp. Astfel ca strategia ”lacrimogena” ca renunta la cariera pentru a nu afecta imaginea servicului si soarta oamenilor pe care ii conduce nu a tinut, consilierii din umbra ai lui Dragnea sfatuindu-l pe acesta nu doar sa nu se increada in ”cuvantul de pionier” dat de Pahontu, dar si ca nu cumva sa stopeze demersurile legale pentru aflarea adevarului cu privire la nenumaratele acuze aduse acestuia. Astfel ca, pe langa ”eject”-ul primit de la Dragnea, generalul Pahontu a intrat pe ”dauna totala” dupa ce plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a decis constituirea Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea posibilei implicari a Serviciului de Protectie si Paza in activitatea unor partide politice si in activitatea unor lideri ai acestor partide. Proiect adoptat cu o majoritate covarsitoare de 234 voturi pentru, 9 impotriva si 3 abtineri.

Se desecretizeaza misiunile ilegale de filaj

Iar spaima cea mai mare a generalului Pahontu si a celor care au mers orbeste pe mana acestuia este tocmai infiintarea acestei comisii. Unde, dupa cum sustin sursele noastre, se va cere de urgenta desecretizareqa tuturor operatiunilor ilegale de filaj carora le-au cazut victime lideri politici, oameni de afaceri si jurnalisti, ca si audierea unor importanti martori. Astfel ca Pahontu nu mai are nicio sansa sa scape de ”dezgroparea mortilor” din seiful metalic din biroul sau. Pentru ca doar nu va risca sa faca din nou un ”foc mare” unde sa arda tot ce i-ar putea incrimina, la cat de ”instrumentat” este in aceste zile…


3 comentarii to Dragnea ii da ”Dauna Totala” lui Pahontu !

 1. Pensionar

   Să vedem cum mai da Cretu subiectele la engleza celor care pleacă afară….
  Cei din Afganistan și Sudan văd că vă bucurați că pleacă Ghiul, dar nu dați meaje aici, vă place că da Tache de Ghiul, dar de luat atidudine să vă spuneți oful, mai puțin.
  Da, stiu…. veți spune că vă este frică, dar pe urmă vreți să fiți în barcă cu noua conducere…
  Am fost forțați să ieșim la pensie din cauza ticăloșilor care conduc cu forță acest serviciu, rusine celor care tac, dar se bucură.
  S-a spart buba datorită lui Tache, singurul ziarist care nu s-a oprit, indiferent de consecințe.
  Voroveanule, Coldica, Cretu, să vă băgați actele de pensionare, pe urmă o să vă ancheteze noua conducere, asta dacă nu veți da cu pixul pe la parchetul militar.
  Multi vă urăsc!!! Noi, toți pensionarii vă înjurăm zilnic, da păi cei care sunt activi și nu sunt pe partea lui Ghiul…
  Simțul penibilitati este cel mai important, dar voi nu îl aveți.
  Vă pupă în cur 10-20 persone, iar 100 vă blesteama și vă înjură zilnic.
  Ați nenorocit SPP-ul, făcând din ofițeri tineri niste sifoane și turnatori de colegi.
  Felicitări, Tache!!!

 2. Anonymous

  omul e venit de la MApN ce ar zice MApN sa aiba comandanti de unitati veniti din randul SPP-istilor care desigur au alta pregatire

 3. Anonymous

  ce s-a ales de dosarul cu uciderea accidentala a unui vanator la vanatoarea la care a participat si dl Pahontu?? ha?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!