DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dragnea are Israelul in spate!

Dragnea are Israelul in spate!

Autor:

Cum se pare ca ”nimeni nu este profet in tara lui”, iata ca dupa intrevederea cu secretarul american al Energiei, Rich Perry, presedintele Partidului Social Democrat a avut o noua intalnire ”de taina”, care a reconfirmat inca o data decizia actualei coalitii de guvernare de a pastra Romania pe axa Washington – Tel Aviv. Iar vizita pe care vicepresedintele Knesset-ului, Yoel Hasson a efectuat-o zilele trecute la Bucuresti este cu atat mai importanta cu cat este vorba despre o personalitate politica extrem de influenta in Israel.

 

cap dragnea Dragnea are Israelul in spate!

Vicepresedintele Knesset-ului, Yoal Hasson, ”descindere” in biroul lui Liviu Dragnea

Iar cum despre relatia cu totul speciala pe care liderul principalului partid de guvernamant o are cu premierul israelian Benjamin ”Bibi” Netanyahu oricum se stia, iata ca faptul ca si coordonatorul Opozitiei parlamentare de la Tel Aviv  si unul dintre politicenii cheie in ”ecuatia” strategiei de securitate nationala a statului Israel a ”descins” in biroul presedintelui Camerei Deputatilor arata ca, pana una alta, Dragnea are spatele asigurat in Israel. Dincolo insa de aceasta intepretare simplista, dar care oricum reprezinta si un mesaj transant care  le-a intrat bine in cap si ”pucistilor” care predicau in ultima vreme ca ”inamicul public numarul unu” al statului paralel nu ar mai avea sprijinul israelian atat de important pe plan international, important este doar ca autoritatile de la Bucuresti sa stie sa beneficieze din plin de acest parteneriat cu adevarat strategic.

Planuri cu bataie lunga pe Aparare

Vizita vicepresedintelui Knesset-ului, Yoel Hasson s-a incadrat intr-un plan mai amplu de cooperare intre legislativele de la Bucuresti si Tel Aviv, dar mai important este ca, dincolo de abordarea generala specifica ”fabricilor de legi”, deja se poate vorbi de intocmirea unor planuri ”cu bataie lunga” in domeniul Apararii.

dragnea 3 1 Dragnea are Israelul in spate!

Deputatul Dorel Caprar, un nou pas in planul ”Committee to committee”

Astfel ca, poate deloc intamplator, in cadrul vizitei in a carei pregatire deputatul Silviu Vexler, reprezentantul comunitatii evreiesti in Parlamentul Romaniei a avut un rol deloc de neglijat s-a facut un nou pas la nivelul ”Committee to Committee”, existand astfel deja mai multe intalniri bilaterale intre Dorel Caprar, presedintele Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor si omologul sau israelian. Si daca atat apropiatii, cat mai ales rivalii politici s-au putut convinge inca o data ca ”Dragnea inca are Israelul in spate”, cum s–a dat imediat raportul panicat la Palatul Cotroceni, in planul cooperarii militare si a sigurantei urmeaza noi pasi concreti, care se vor vedea cat de curand. Si mult mai curand decat se asteapta adeptii altor axe…dragnea 1 1 Dragnea are Israelul in spate!


6 comentarii to Dragnea are Israelul in spate!

 1. Anonymous

  Il are pana nu il mai are; nu e asa de simplu.

 2. VERONICA

  DRAGNEA ESTE O NULITATE UMANA.

 3. Bucifer

  Sa nu-i dea la buci!

 4. Bucifer

  Si plavanu are in spate pe Donald si Angelica.

 5. Andrei Mareş

  Evreii ne-au impus Comunismul criminal (prin Ana Pauker, Waler Roman, Silviu Brucan, etc. etc.). Acum vor să ne impună Mafia? (prin Dragnea, Şerban Nicolae, Nicolicea, Codrin Ştefănescu şi prin PSD-ul lor?)

 6. Andrei Mareş

  Evreii ne-au impus Comunismul criminal (prin Ana Pauker, Waler Roman, Silviu Brucan, etc. etc.). Acum vor să ne impună Mafia? (prin Dragnea, Şerban Nicolae, Nicolicea, Codrin Ştefănescu şi prin PSD-ul lor?). Iar maercenarii de la Naţional preiau rolul slugoilor de la Scânteia.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!