DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dragnea a luat RTV de la Ghita!

Dragnea a luat RTV de la Ghita!

Autor:

Joc operativ de imagine ca pe maidanurile din Teleorman odata cu detonarea ”bombei” privind fotografia realizata de fotograful oficial al Serviciului Roman de Informatii si in care ”tinta” Liviu Dragnea era alaturi, fie si printr-o ”fotosopare” grosolana, astfel incat sa fie vazuta cu ochiul liber, nu ca ”pixelii” lui Basescu, de George Maior. Si tocmai cand ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii era in corzi, tot mai multi lideri politici ai actualei coalitii de guvernamant cerand intempestiv rechemarea in tara a ”parintelui protocoalelor” si cel care totodata a condus SRI-ul timp de peste un deceniu, exact la apogeul statului paralel.

 

liviu dragnea Dragnea a luat RTV de la Ghita!

Liderul PSD, mogul din umbra

Asa ca, logic, toata lumea trebuia sa se arunce pe aceasta pista a unei vendetta personale. Numai ca, dupa cum dezvaluiam imediat dupa publicarea fotografiei pe canalele specifice ale ”coloanei a cincea” din presa, in niciun caz nu Liviu Dragnea era vizat de aceasta dezvaluire ”exploziva”, a fotografiei pe care Sebastian Ghita i-a inmanat-o lui Victor Ponta,dupa ce-l chemase de urgenta pe acesta la Belgrad. Si, culmea, nici macar ”inamicul public numarul unu” din acest moment al PSD-ului, George Maior. Ca sa nu mai vorbim de ”momeala” aruncata de strecurarea ”discreta”, intr-un colt al fotografiei, a de acum revocatei Laura Codruta Kovesi. Si asta pentru ca aceasta operatiune clasica de tip ”troll”, dar atat de jalnic pusa in scena avea singura misiune de a acoperi o miscare cu adevarat spectaculoasa care avusese loc tocmai in acele zile si prin care Liviu Dragnea pur si simplu a preluat controlul postului de televiziune Romania TV de la ”fugarul” Sebastian Ghita!

sebi ghita Dragnea a luat RTV de la Ghita!

Ghita stie regula jocului

O mutare de forta, precipitata de ”dezertarea” de altfel previzibila a Antenei 3 in tabara Gabrielei Firea. Astfel ca, dupa negocieri subterane intense, fostul combinagiu de serviciu al serviciilor a cedat si a platit inca o data ”taxa de smecherie” aferenta, de aceasta data prin cedarea RTV catre sfera de influenta a nucleului dur pesedist din jurul lui Liviu Dargnea. Care ramane insa  de vazut ce va face cu ”telecomanda” primita si ce butoane va apasa in cel mai scurt timp.

Taxa de smecherie

Acum, ca Sebastian Ghita a dat din mana telecomanda RTV-ului nu trebuie sa-i mire chiar atat de mult mai ales pe initiatii sistemului, care stiu foarte bine ca ”Sebi” o mai face el pe rebelul, dar este totusi un baiat crescut de servicii si care astfel cunoaste foarte bine regulile jocului. Asa ca a intors-o imediat ca la Ploiesti, atunci cand a obtinut un ”pret” bun, cu toate ca sunt si voci care sustin ca, in fapt, tranzactia ar duce mai degraba a veritabila ”taxa de smecherie” perceputa de Liviu Dragnea.

fotografia fumigena Dragnea a luat RTV de la Ghita!

Fotografia ”fumigena” cu George Maior

Dar cum amanuntele financiare ale acestui ”deal” intre ”oameni de onoare” vor fi oricum greu de scos la lumina vreodata, important este ca RTV-ul a trecut deja cu arme si bagaje in solda lui Liviu Dragnea, spre stupefactia totala a ”colegilor” de la Antena 3. Post ai carui strategi par sa regrete acum ca s-au grabit atunci cand au renuntat la neutralitatea auto-impusa in cadrul razboiului mediatic dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea. Insa cu adevarat interesant ramane doar de ce a facut Liviu Dragnea aceasta mutare.

antena 3 versus rtv 03984300 25288400 Dragnea a luat RTV de la Ghita!

Antena 3 si RTV, din nou in razboi!

Care se pare ca va fi urmata si de altele… Semn clar ca, desi sentinta definitiva de la Curtea Suprema pluteste in aer, Dragnea isi face deja cartile pe termen lung.

Dupa Fond, potopul!

Pentru ca, in momentul de fata, inainte chiar de Ordonanta pentru amnistie sau de cucerirea ultimelor redute din Justitie si servicii unde s-au baricadat fundamentalistii statului paralel, prioritatea absoluta a liderului de facto al coalitiei de guvernare este infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Dupa care pana si Iohannis stie ca va fi tot mai greu sa-i smulga lui Dragnea fie si un simplu fir din mustata, dar sa-l mai si ”decapeze”, ca atunci cand puteau insa l-au subestimat fatal pe ”taranus”…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!