DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » DOVADA! Maharii MAI, fara concurs!

DOVADA! Maharii MAI, fara concurs!

Autor:

Iata ca OMAI 10/2019 incropit pe sestache de secretarul general adjunct al MAI, chestorul Valentin Melnic si asumat de ministrul de Interne, pe care de-abia l-am dezvaluit produce deja primele efecte. Si cum este vorba de o miza uriasa pentru mii de cadre ale MAI-ului care spera inca sa avanseze in cariera prin participarea la niste concursuri onesti unde cel mai bine pregatit sa castige, respectivul ordin de ministru nu doar ca nu a fost pus in dezbatere publica, dar deja le asigura maharilor de la varful MAI sansa nesperata si ramane de vazut cat de legala in cele din urma, ca doar de morala nici nu poate fi vorba, de a ramane sau accede  pe functii de conducere. Dar fara a se mai strofoca prea mult cu invatatul pentru concursuri.

 

11 DOVADA! Maharii MAI, fara concurs!Desigur, prin aceasta ”aplicare tacita” a controversatului ordin al lui Carmen Dan nu se incearca decat sa se dea o ”spoiala” de legalitate, acum, cand latul anchetelor privind ”blatuirea” concursurilor de atasati se strange pe zi ce trece. Iar disperarea este cu atat mai mare cu cat, dupa cum subliniam, chestorul Melnic a pregatit deja si ”draft”-ul Ordonantei de Urgenta pe care Carmen Dan va fi pusa sa o promoveze privind modificarea Legii 360 pentru extinderea acestei stratageme si in cazul politistilor. Asta dupa ce primul ordin a fost dat cu dedicatie doar pentru structurile militarizate, acolo unde mai mult de nevoie decat de voie cei ”prinsi la mijloc” au fost nevoiti sa-si ajusteze propria metodologie de organizare a concursurilor la planul ”stapanilor casutelor!”

Noile ”criterii specifice”

Desigur, prima structura vizata si poate la sugestia caruia chiar s-a dat acest ordin este Directia Generala de Protectie Interna. Mai ales ca ”urecheatii” de la ”Doi s’ un sfert” oricum mereu au avut grija sa formeze o casta aparte si sa se aseze strategic in cat mai multe ”barci” posibile, pentru a limita astfel eventualele ”pagube colaterale”. 12 DOVADA! Maharii MAI, fara concurs!Asa ca este greu de apreciat cat de suparati sau nu sunt ”cei trei crai de la Rasaritul” DGPI de aceste noi prevederi. Insa in cazul altor structuri militarizate perceptia este ca astfel nu se face decat ”nivelarea terenului” pentru urmatoarele ”executii” cerute insistent de ”fratia blondei” si deja dezvaluite de noi, principala ”tinta in miscare” fiind Jandarmeria Romana. Astfel ca ridicam ”batista” de pe ”tambalul” prin care ”maharii” MAI pot avea ”acces direct” la functiile de conducere si publicam integral noua ”Metodologie privind stabilirea criteriilor specifice pentru ocuparea posturilor de conducere vacante din Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane si unitatile subordonate” din data de 11 aprilie 2019. Cel putin sa aiba posibilitatea si cei fara relatii sus-puse sa stie care sunt noile ”crieterii speciale” impuse la concursuri de la varful MAI!


6 comentarii to DOVADA! Maharii MAI, fara concurs!

 1. Anonymous

  Oare apare aceasta gaselnita este ilegala si vine ca urmare a faptului ca ucigasul Cucos, desi a participat singur si contrar criteriilor de participare si concurs, desi a luat concursul in etapa interna MAI, avand in vedere trecutul criminal neclarificat si niciodata cercetat judiciar in mod corect si temeinic, NU A FOST NUMIT INSPECTOR GENERAL…..?????

  Pt ca adevaratii patrioti din servicii alrele decât MAI si-au facut datoria!!!

  Acum ca sa isi protejeze prin partaj voluntar patrimoniul personal pretinde ca a divortat!!! Adica impiedica ibdammfaptuirea justitiei?!!!???

 2. PILAT

  IN ROMANIA CEA TRIBALA TOATE ACTELE NORMATIVE (superioare sau inferioare) SUNT ELABORATE ORI DATE NUMAI CU DEDICATIE SI BINE INTELES CONTRACOST.
  MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL SI MAFIOTISMUL AU DISTRUS ROMANIA DEFINITIV SI IREVOCABIL.

 3. Anonymous

  Dragii mei. La ce va asteptati? La siguranta si incredere cred ca asa scrie pe autospeciala de politie (aia xare costa 70000 wuro), nu?. Pai asta se intimpla..siguranta si incredere doar intre ei.Trebuie sa vada cineva din conducerea ministerului?. Nu.

 4. Anonymous

  Credeți că bibliografii de mii de pagini și un test de cunoștințe, așa cum erau concursurile până acum, erau o soluție mai bună? In cel mai bun caz câștigau persoanele cu memorie excepțională, dar e greu de crezut că cineva putea sa rețină mecanic atâta informație. Totuși un proiect de management de este evaluat corect relevă mai bine competențele manageriale.

 5. Geromino

  Vai de mama noastra asta is pusi sa ne vegheze insomniile. Sunt convins ce mai zice la acest mat domnul Hoarna. Probabil ramane si el surd cum nu mai putem spune nici noi ceva. Tanti Dan bine macar ca ea poate adormi.

 6. Geromino

  Daca ma prezint cu un CV la politie sa ma incadreze nu ma incadreaza nimeni fara pile de incadrat.Cinste lui ala a zis ca se face sef de post fara o zi de politie dupa 3 zile era sef de post.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!