DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » DNA le scoate judecatorilor dintii din gura!

DNA le scoate judecatorilor dintii din gura!

Autor:

In ultima vreme, asociatiile profesionale reprezentative ale judecatorilor tipa ca din gura de sarpe ca membrii acestora sunt vanati fara de mila de catre procurorii anticoruptie.

 

magis DNA le scoate judecatorilor dintii din gura!

Mai multi judecatori sunt suspectati, de catre procurorii DNA, ca au falsificat deconturile

Lamentarile desantate ale celor pusi sa imparta dreptatea nu pomenesc insa nimic despre incredibilele privilegii secrete de care se bucura magistratii. Care, pe sestache, beneficiaza de o serie inimaginabila de privilegii acordate, din bani publici, tocmai pentru ca respectivii judecatori sa nu mai puna „botul” la ofertele de mita.

Pensii nesimtite

justitie oarba DNA le scoate judecatorilor dintii din gura!

Simbolul echidistantei a fost patat de catre magistrati pentru niste biete proteze dentare

Bineinteles insa ca romanii de rand, care muncesc o viata intreaga din greu pentru a mai castiga cateva zeci de lei lunar la batranete, habar nu au de sumele colosale pe care le castiga judecatorii dupa retragerea din magistratura. Astfel, acestia beneficiaza de o pensie speciala, de serviciu, care reprezinta 80% din venitul total inregistrat pe ultima luna de activitate. Iar cum o lege nescrisa prevede ca fiecare judecator, cu cateva luni inainte de a-si depune dosarul de pensie, sa fie numit, fie si onorific, pe o functie de conducere, pensiile incasate de acestia se invart adeseori undeva in jurul sumei de 12.000 de lei! Asta in timp ce pensiile muritorilor de rand se calculeaza obligatoriu dupa principiul contributivitatii…

Odraslele, avocati cu japca

De asemenea, avantajele parintilor se rasfrang si asupra copiilor acestora, care au dreptul de a intra in Barourile de avocati fara examen, direct de pe bancile facultatilor particulare de Drept. In timp ce restul aspirantilor platesc bani grei pentru efectuarea stagiaturii. In plus, magistratii fac plinul la autoturismele personale tot din bani de la buget, atunci cand pleaca in vacanta. Dar nici acest privilegiu pare sa nu le fi fost de ajuns, din moment ce procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Adrian Toni Neacsu, ditamai reprezentantul judecatorilor in CSM, pentru ca ar fi falsificat mai multe deconturi privind deplasari fictive in tara.

Protezele la control!

Lantul privilegiilor nu se opreste insa aici. Atunci cand se imbolnavesc, judecatorii beneficiaza de medicamente gratuite. Tot moca sunt si alte tratamente medicale. Culmea, desi acum pana si copiilor li se refuza serviciile stomatologice gratuite, judecatorii beneficiaza, fara sa scoata un leu din buzunar, chiar si de proteze dentare, ale caror costuri se pot ridica si la cateva mii de euro! Iar decontarea unor astfel de servicii stomatologice sunt suspectate de catre procurorii anticoruptie de a fi fost falsificate, pentru a se incasa banii aferenti. Asa ca, dupa cum sustin sursele noastre, daca cercetarile preliminarii confirma informatiile procurorilor, DNA le-ar putea scoate cat de curand dintii din gura judecatorilor. Cel putin pentru a folosi protezele drept probe incriminatorii in instanta!    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!