DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » DIICOT umfla ”potul cel mare” de la Toader”!

DIICOT umfla ”potul cel mare” de la Toader”!

Autor:

Ciudata modalitate mai are si actuala coalitie de guvernare de a lupta cu statul paralel  marind tocmai bugetele institutiilor de forta. Insa si mai halucinanta este strategia prin care insusi ministrul Justitiei a ales sa dea ”lovitura decisiva” deja tot mai subredei ”republici a procurorilor”. Pentru ca prin proiectul prin care mareste organigrama DIICOT-ului cu nu mai putin de 40 de posturi, Tudorel Toader nu face decat sa deschida o ”cutie a Pandorei” care va fi extrem de dificil de manageriat apoi.

 

02aaaaaa03 DIICOT umfla ”potul cel mare” de la Toader”!Fie si pentru simplul fapt ca toate celelalte structuri de Parchet vor cere de acum inainte ”umflarea” organigramei ca si la DIICOT, intrucat peste tot este nevoie de angajati care sa tina ”condicile si registrele”. Pentru ca, fara a fi o gluma proasta pe care Tudorel Toader sa o dezminta apoi imediat pe facebook, tocmai aceasta este motivatia proiectului prin care Ministerul Justitiei ”pompeaza” noi posturi pentru Parchetul General, prin marirea organigramei de la DIICOT cu 40 de locuri dintr-un singur foc!

Condici si registre!

Iata ca la doar cateva zile dupa ce mai multi procurori cu experienta au fost admisi , umpland astfel ”golurile” din structura centrala a DIICOT, Felix Banila primeste si ”potul cel mare” din partea generosului Tudorel Toader. Cel care, in timp ce se tachineaza de cateva luni bune cu Augustin Lazar si-a gasit totusi timp sa promoveze cu celeritate un proiect de lege care prevede suplimentarea cu 40 de posturi de personal auxiliar de specialitate, economic si administrativ pentru Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Demers motivat in nota de fundamentare a proiectului prin faptul ca adoptarea noului Cod penal si a noului Cod de procedura penala impune ”utilizarea unor noi registre si condici, modificarea structurii unor formulare-tip pentru anumite acte procedurale, modificarea centralizatoarelor statistice si a modului de operare in aplicatia ECRIS” Adica ”hartogareala” nevazuta care sufoca oricum de mult structurile de Parchet, dovada ca, dupa cum se recunoaste chiar in proiectul Ministerului Justitiei, doar la nivelul DIICOT se utilizeaza un numar de 51 de registre si 11 condici!!!    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!