DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » DIICOT si DNA, flit in Europa!

DIICOT si DNA, flit in Europa!

Autor:

Iata ca in urma cu doar cateva zile „Republica Procurorilor” din Romania a inregistrat o noua infrangere usturatoare, fara ca aceasta sa aiba insa de-a face cu cine stie ce noi modificari la Legile Justitiei sau cu vreun nou val de achitari prin instantele de judecata. Pentru ca deplasarea delegatiei de procurori anticoruptie  la Paris in legatura cu ancheta „Veolia – Apa Nova” s-a soldat cu un banal comunicat de presa atat de sec, incat multi s-au convins deja ca si aceasta „comisie rogatorie” sau „ancheta comuna” s-a cam fasait deja.

 

cap dna diciot DIICOT si DNA, flit in Europa!

Show-ul catuselor nu mai tine in alte tari

Totul dupa ce colaborarea DNA cu procurorii altor mari puteri ale lumii o fi fost sublima, dar a lipsit cu desavarsire nu doar in Franta, dar si in alte dosare ultramediatizate ca EADS in Germania, MICROSOFT in  SUA sau Elan Schwartzenberg in Israel. Si cum si DIICOT- ul si-a luat-o peste bot in Marea Britanie, omologii englezi necatadicsind macar sa-i informeze oficial pe oamenii lui Horodniceanu ca nu ii sprijina sub nicio forma in ancheta privind falsii traficanti de arme, devine tot mai clar ca Justitia din Romania se confurnta cu o noua problema peste hotare. Si oare o fi chiar intamplator ca, in toate aceste spete, dar si in multe altele, procurorii europeni, americani sau israelieni au cerut mai multe probe concrete pe care sa le analizeze inainte de a oferi sprijin si mai putine vorbe…?

Vor probe, nu denunturi !

Ancheta EADS privind securizarea frontierelor Romaniei a fost prezentata de catre chiar conducerea Directiei Nationale Anticoruptie drept cel mai complex dosar instrumentat vreodata de procurorii romani.

eads DIICOT si DNA, flit in Europa!

Dosarul EADS s-a fasait la DNA

Numai ca anii au trecut unul dupa altul, nici macar vreun „acar Paun” nu a fost trimis in judecata, ca sa nu mai vorbim de vreo condamnare si partea germana nici macar nu a acceptat vreo ancheta comuna, fie si in stadiu incipient, a spetei in care prejudiciul initial fusese estimat la cateva sute bune de milioane de euro. Dar ancheta EADS detonata in Romania s-a fasait in Germania si cu asta basta ! Apoi, MICROSOFT a fost noul dosar vedeta, care ar fi trebuit sa arunce in aer sistemul corupt. Numai ca din toata „hora” cuprinzand zeci de politcieni, demnitari si oameni de afaceri, doar doi au ajuns propriu –zis la zdup, si astia cu condamnari nesemnificative fata de prejudiciul estimat de alte sute de milioane de euro.

trafic arme DIICOT si DNA, flit in Europa!

DIICOT, umilit de britanici in ancheta „traficului de arme”

Insa spre deosebire de EADS, in acest caz procurorii romani nici macar nu au indraznit sa ceara oficial barem vreo amarata de audiere a partii americane, dupa ce din SUA li s-a transmis ca la ei trebuie probe mai mult decat solide pentru ca vreun judecator sa incuviinteze asa ceva. Si acum denuntatorii Florica si Pescariu au ajuns tocmai ei sa traga ponoasele. Iar „reteta succesului” a fost similara si in anchetarea miliardarului Elan Schwartzenberg, israelienii raspunzand sec sa li se transmita probele concrete atasate la dosar si mai vad ei pe urma daca merita sau nu sa dea vreun rasuns oficial. Si cum nici „descinderea” pariziana de la „Veolia” nu pare sa aiba mai mult succes, „flitul” european poate continua si cu viitoarele cereri ale procurorilor romani catre organele judiciare din marile democratii ale lumii…


3 comentarii to DIICOT si DNA, flit in Europa!

 1. HASCIK

  IN RO TOTUL E ORGANIZAT CA IN EPOCA PRIMITIVA PENTRU A SE HAIDUCII FARA TEAMA…..

 2. Nicolae Birsan

  “” TRAIASCA ” REPUBLICA PROCURORILOR SECURISTI INTERLOPI din Romania lui 2018 ! ?
  Ati uitat ca TRAIM in REPUBLICA PROCURORILOR ?
  Pe ce lume traiti dumneavoastra ?
  Apropo ,daca tot veni vorba de aceasta GRUPARE a PROCURORILOR ii intreb si va intreb :
  Oare ei stiu care sant ATRIBUTIUNILE si pentru ce beneficiaza de la POPORUL Roman de DREPTURII NESIMTITE , de PRIVILEGI NECONSTITUTIONALE conform art. 16 alin2 din Constitutie ?
  Ce PROCUROR din Romania , a APARAT INTERESLE NATIONALE dupa 89 ??? Cei care sau impus au fost : EXECUTATI, ELIMINATI , SCOSI din SISTEM in stil mafiot ,etc
  – Aveti macar un singur exemplu ?
  – REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ AL PARCHETELOR
  – Anexa la Ordinul 2632/C al Ministerului Justiţie din 30/07/2014
  – Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 623 bis din 26/08/2014
  TITLUL I – Dispoziţii generale , ART. 1
  Rolul Ministerului Public
  – (1) Ministerul Public este parte componentă a autorităţii judecătoreşti, iar atribuţiile sale sunt prevăzute în Constituţia României, republicată, în Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi în alte acte normative.
  – (2) În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.
  De 28 de ani am devenit oficial un POPOR EXPERIMENT si absolut nimeni nu indrazneste macar sa discute acest DOCUMENT OFICIAL de INALTA TRADARE a Romaniei si a neamului Romanesc .
  mai multe detalii la mine in avatar ,,,!

 3. Laura

  Cenzura Internet si Telefoane
  din pacate nu se mai poate face nimic tot internetul este condus de mafia international si cenzureaza blocheaza mesaje conturi chiar inchid, este mai rau ca in comnunism milioane de romani va urmaresc vor sa va trimita mesaje de incurajare , informati utile, probe , si chiar sa se intalneasca cu voi la proteste dar sant blocate trebuie sa dai de 100 de ori acelasi mesaj ca sa ajunga , Manipularea se face de la butoaen vorba lui Basescu cei care controleaza Internetul si companiile telefonice manipuleaza planeta cenzureaza si este mafia internationala. Sa nu para ciudat dar 40% din hotile din tara au legatura cu mafia internationala direct iar restul 60% indirect adica baroni locali mafioti locali fac apoi investiti cu ani furti in occident sau excursi cumparaturi conturi depozite de valuta , asa ca este un interes international sa nu cada mafia, si oricum daca cade intr-o tara apoi lumea vor vedea ca se poate si o sa cada in toate deci si in taraile mari si puternice asa ca cenzureaza la greu in piata ar fi venit 10 milioane de romani dar daca nu pot sa comunice sa trimita mesaje ,parari ,sa se intalneasca liber si democratic, iar cei din tara care nu au bani sa vina la bucuresti sau timp pt ca muncesc vor sa demostreze pe plan local dar unde sa demostreze cand totul se cenzureaza este mai rau ca in comunism. google a inchis definitiv sau a blocat conturile a milioane de romani facebook, yahoo, gmail, hotmail, youtube. Se sterg mesajele nu apar mesaje se cenzureaza mesaje trimiti de 100 de ori acelasi measj ca sa apara la fel cu telefoanele au fost blocate mesajele internetul pe ele chiar blocate numerele si chiar anulate cele pe cartela este cenzura la greu. Cenzura Internet si Telefoane


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!