DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » DGIA, in slujba lui „SATAN”!

DGIA, in slujba lui „SATAN”!

Autor:

De la inaugurarea sa cu un tam-tam mediatic fara precedent, de „Scutul de la Deveselu” nu s-a mai auzit decat acum, cand, in Saptamana Mare, cativa ofiteri si soldati americani de la baza din Oltenia  au facut un scandal monstru intr-un club de noapte din Craiova, unde s-au distrat pe cinste, dar nu au vrut sa si plateasca. In rest, nu trebuie nici macar sa te dai mare analist militar ca sa constientizezi ca „scutul” nu este decat un mare „balon” extrem  de costisitor, dar care nu are cum sa ne apere de rusi. Insa romanii deja s-au resemnat in acest sens, considerand constructia doar o noua „taxa de smecherie” ce a trebuit platita  „partenerilor strategici”.

 

cap satan 376x500 DGIA, in slujba lui „SATAN”!

Ministrul Fifor, lasat in ofsaid de oamenii generalului Marian Hapau..?

Insa si mai grava pare sa devina situatia inarmarii Armatei Romane nu cu anvelopele de care camioanele aveau atatea nevoie sa nu mai cada prin rape, ci cu sistemele de rachete „Patriot”.

fifor 720x480 DGIA, in slujba lui „SATAN”!

Mihai Fifor

Iar scandalul care tocmai ce sta sa izbucneasca, desi se fac eforturi logistice uriase de a se mai pune o data batista pe tambalul acestor noi contracte de inarmare este cu atat mai mare cu cat toata „distractia” cu „Patriot”-ul ne costa dintr-un  foc 4,2 miliarde de dolari, cam cat doua-trei autostrazi peste Carpati ! Insa presiunea asupra guvernantilor si in special a Ministerului Apararii devine tot mai apasatoare, mai ales ca inalti emisari ai Bruxelles-ului, in frunte cu comisarii care reprezinta fatis interesele geo-strategice ale „binomului” european franco – german le reproseaza decidentilor romani ca au facut „shopping”-ul de la Washington fara organizarea macar a vreunui simulacru de licitatie!

patri 720x481 DGIA, in slujba lui „SATAN”!

Invechitele sisteme „Patriot” si „scutul” de la Deveselu nu fac fata temutelor rachete rusesti „Sarmat – Satan”

Iar odata deschisa aceasta „Cutie a Pandorei”, liderilor politici romani le va fi al naibii de greu sa mai tina lucrurile sub control, fie si cu marirea „inevitabila” a cotei alocate inzestrarii Armatei la 2,5 din bugetul national! sarmat tw 720x405 DGIA, in slujba lui „SATAN”!Si uite cum, in anumite laboratoare se cauta deja „tapii ispasitori” care sa fie aruncati in arena publica pentru a fi „sfartecati” mediatic pentru ca au aruncat degeaba in aer 4,2 miliarde de dolari. Mai ales ca rachetele „Patriot” care urmeaza sa fie pe deplin functionale  in Romania, in cel mai fericit caz, in anul 2020 nu reusesc nici macar sa tina pasul cu performantele tehnologice ale rachetelor „Sarmat” sau „Satan” cum sunt deja numite cu teama si respect in SUA si despre care Moscova a anuntat ca vor intra in dotarea Armatei Ruse inca din anul 2020, cel mai tarziu la inceputul lui 2021 !!! devesel 350x197 DGIA, in slujba lui „SATAN”!Si cu toate ca este deja un sport national „decaparea” oamenilor politici si a ministrilor, de aceasta data, inainte ca ofiterii mai mult sau mai putin acoperiti ai DGIA infiltrati la conducerea  multor institutii vitale ale statului roman si chiar in presa sa arunce primii cu „piatra” in Mihai Fifor, poate mai verifica odata cei de la CSAT daca reprezentantii DGIA au „diseminat” totusi in sistem fie si cea mai mica nota informativa cu privire la inoportunitatea achizitiei de rachete „Patriot” in conditiile aparitiei „pe piata” a mult mai performantelor „Sarmat”. Pentru ca, daca nu, chiar ca incepi sa ai „suspiciuni rezonabile”, precum analistii pe contrainformatii ai altor structuri ca nu cumva unii din DGIA sa fi ajuns, fie si involuntar, in „slujba lui Satan”…

„Popcorn” de 4 miliarde dolari

Desi Romania zilelor noastre este vesnic pusa pe galceava, iata ca un adevarat subiect fierbinte precum scandalul international privind incidentele in care au fost implicate rachetele „Patriot”, recent achzitionate si de Ministerul Apararii de la noi ar arata ca acestea sunt depasite tehnic si profesional, a fost supus unui „embargo” mediatic aproape cvasitotal. Inclusiv stirile privind faptul ca unele dintre rachetele „Patriot” lansate pe data de 25 martie de catre Arabia Saudita impotriva rebelilor Houthi din Yemen ar fi explodat fie imediat dupa lansare, fie dupa ce au facut o „bucla” in aer, la contactul cu solul !

ciuca 720x360 DGIA, in slujba lui „SATAN”!

„Armata lui Ciuca”, inzestrata pe „exclusivitati”

Insa posibilitatea ca Romania sa fi cumparat de fapt „Popcorn” de peste patru miliarde de dolari pare sa nu fi ingrijorat pe nimeni, cu exceptia chiar artizanilor acestei afaceri, cei care acum cauta solutii de „deturnare” a scandalului…

Taxa de smecherie!

Mai mult decat atat, autoritatile romane nu au avut vreo urma de reactie nici macar atunci cand mai-marii Armatei Ruse au anuntat ca noile rachete „Sarmat” nu intampina niciun fel de problema in distrugerea „scutului” de la Deveselu. Iar mediatizarea intensa de catre Moscova a lansarilor  rachetelor deja cunoscute in intreg Occidentul drept „Satan” nu poate decat sa-i deprime si mai mult pe cei care se afla in spatele strategiei de inarmare a Romaniei cu rachetele „Patriot”. Mai ales ca rusii insista ca primele rachete „Satan” ar putea fi functionale la bazele din Krasnoiarsk cel tarziu in 2021! Pe cand, dupa cum sustin sursele noastre, desi termenul avansat oficial pentru definitivarea punerii la punct a sistemelor „Patriot” din Romania este jumatatea anului 2020, este dificil de apreciat ca nu se vor ivi mici intarzieri inerente. Astfel ca, in timp ce Romania se va inzestra efectiv cu primele rachete ca sa le apere de o eventuala agresiune rusa, Moscova va avea deja in dotare rachetele de noua generatie  „Satan”, in fata carora „Patriot” sunt neputincioase …!

Contracte compensatorii

De orice pot fi suspectati sefii DGIA, dar in niciun caz de prostie sau incompetenta!  Numai ca, iata, alertate de epuizarea bugetului alocat inzestrarii cu tehnica „ultramoderna” a Romaniei pe niste rachete care nu au cum sa faca fata, tehnocologic vorbind, concurentelor „Satan”, analisti ai altor structuri se intreaba cum de a fost posibila aceasta „scapare” a oamenilor generalului Hapau. Caci inca nu exista date care sa sustina ca „informatiile militare” s-au opus acestor achzitii, tragandu-i de mana pe politicieni iar acestia din urma au refuzat cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa asculte sfaturile DGIA ! Astfel ca, pana cand la CSAT se va da „peria” care sa verifice daca au fost sau nu diseminate informatii in acest sens din partea DGIA, ramane demna de luat in seama si varianta de lucru „susotita” prin sistem cu privire la faptul ca, dupa ce „maurul” Hapau si-a facut astfel datoria fata de partenerii americani, unele firme de lobby de peste Ocean umflandu-si deja conturile cu comisioane de zeci de milioane de dolari, acesta se poate retrage in glorie, alaturi de oamenii sai de incredere, pe langa „casa” unor companii din SUA. Reprezentand eventual interesele acestora in terte tari, fie ele si africane sau din alte colturi ale lumii sau chiar beneficiind ulterior de unele contracte „compensatorii”, in timp ce „bietul” general Pahontu, ramas deja simbolul „#rezist” este lasat sa stinga singur lumina vechiului stat paralel…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!