DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Departamentul Zero preia Romania!

Departamentul Zero preia Romania!

Autor:

Iată că, în timp „haștagienii rezistenți” fac circ în stradă și politicienii în Parlament, România se află la o cotitură istorică. Pentru că, în ultima perioadă, ar fi fost creată o „structură paralelă”, denumită ”Departamentul Zero” și în care inițiați ai sistemului își pun deja ultmele speranțe că ar putea reprezenta salvarea statului de drept!

 

cap departament Departamentul Zero preia Romania!

Generalul Ciucă, „interfața” noului proiect

Iar vestea este una năucitoare cu toate că, ce-i drept, de ceva vreme se vorbea că „generalul deșertului”, șeful Stalului Major General al Armatei Române, Ionel Ciucă, se comportă deja ca un politician, în jurul său creionându-se un proiect politic  de amploare, agreat inclusiv de către unii dintre cei mai influenți parteneri strategici externi ai României. Numai că, din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, deși generalul Ciucă este privit drept un „patriot”  și un pion important al noului proiect, adevărații artizani ai misteriosului „Departament Zero”, prin care se va încerca preluarea rapidă a Puterii politice și aplicarea de urgență a modelului polonez în România sunt cu totul alții… Astfel că, deși inițial viitorul partid se va baza pe figurile inspirând încredere populației și pe plan extern a unor generali sau alți înalți ofițeri ce vor trece în rezervă, ca și pe lansarea o noi politicieni, „butoanele” vor fi apăsate de oameni „căliți” în sistem. Care, în ciuda rivalităților istorice dintre importantele servicii secrete românești, au format acum această suprinzătoare alianță național- creștină, cu sprijinul tacit al unor influenți oficiali ai structurilor omoloage din anumite state membre ale NATO !

 „Modelul polonez”, urgență națională!

O idee mai veche a părții naționaliste din servicii, care a existat chiar și în condițiile hegemoniei „statului paralel” pare să fi fost transpusă în practică, în mare secret, în ultimele luni, când a luat ființă așa-numitul „Departament Zero”, inițiatorii acestei structuri paralele luând hotărârea că România nu se poate apăra decât preluând de urgență modelul politic polonez. Și că apărarea culturii creștine ar fi singura șansă ca România să mai existe în următorii ani ca stat național de sine stătător.

sibiuu Departamentul Zero preia Romania!

Școala Militară de la Sibiu, „nucleul” structurii naționale din sistem

Și după cum susțin sursele noastre, acceptându-se „scenariul negru” că toate formațiunile politice actuale ar fi impregnate de ideologia progresistă a lui George Soros, se va merge pe varianta de lucru a lansării unui nou partid condus la vedere de câțiva generali și colonei „pensionari”, care vor avea un rol doar episodic, până la scoaterea „din eprubetă” a unor politiceni complet noi pentru opinia publică. Iar prioritatea aboslută a viitoarei formațiuni călăuzită din spate de „Departamentul Zero” va fi preluarea rapidă a Puterii, în vederea implementării de urgență a „modelului polonez”, atât din punct de vedere politic și economic, cât și al strategiei de securitate geo-globală.

”Generalul Deșertului”

Încă din vară, prin sistem se vorbea de viitoarea carieră politică ce i-ar fi rezervată actualului șef al Statului Major General al Armatei Române, Nicolae Ionel Ciucă, cunoscut și drept „generalul deșertului” în urma conducerii a nenumărate misiuni internaționale, marea majoritate alături de partenerii americani în cele mai fierbinți teatre de operațiuni ale lumii. Numai că se pare că generalul Ciucă, deși considerat un „român desăvârșit devotat țării ” și o parte a acestui proiect nu va fi și conducătorul de facto, cei aflați în spatele înființării „Departamentului Zero” având cu totul alte planuri.

Oprea s-a băgat ca musca…

De altfel, probabil aflând de pe la „lacheii” loiali rămași în Direcția Generală de Informații a Armatei despre declanșlarea acestui proiect național susținut inclusiv de o parte „patriotică” a serviciilor, Gabi Oprea s-a grăbit „să se scape” în stânga și în dreapta că s-ar afla în spatele viitorului proiect.

oprea pupat steagul Departamentul Zero preia Romania!

Gabi Oprea se dă mare cu viitorul partid…

Însă cum alipirea numelui fostului vicepremier, care oricum a compromis în mare măsură ideea de „interes național” acestui proiect deja exprima neîncredere în anumite medii, inițiatorii „Departamentului Zero” au dat la rândul lor asigurări nu doar că nu este vorba despre o „revopsire” a vechiului UNPR, dar și că Gabriel Oprea este „out” din acest nou proiect, fiind considerat, poate în ciuda intențiilor uneori bune, „prea mic și schimbător în funcție de interese”…

Pepiniera de la Sibiu!

Inițiatorii „Departamentului Zero”, unul dorit a nu se subordona nimănui  nu devoalează  acum decât că au extensii în SRI, DGIA, SIE, MAI și STS, membrii acestuia fiind „crescuți de mici în spirit românesc”. De altfel, amănunt extrem de interesant, „nucleul fondator” s-ar baza pe absolvenții Influentei Școli Militare a Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la SIBIU, incluisv pe membrii unei arme cu totul speciale!

Război cu soroșiștii!

De asemenea, „scăpările controlate” arată că inițiatorii „Departamentului Zero” ar fi făcut deja acorduri secrete cu alte persoane de la vârful unor servicii secrete din state membre ale NATO, dar și că se pregătește o ofensivă fără precedent împotriva rețelei soroșiște care acționează în România. Și cum, după cum dezvăluiam în exclusivitate în urmă cu ceva vreme, deja la SRI există documente interne cu identificarea  cu nu mai puțin de 21.000 de persoane care au beneficiat de-a lungul vremii, sub diverse forme, de bursele miliardarului George Soros, iminenta dezvăluire a acestei „liste negre” ar putea reprezenta totodată și semnalul operațiunii de implementare a „modelul polonez” în România și de apropiere a țării noastre de „Grupul de la Vișegrad”…


18 comentarii to Departamentul Zero preia Romania!

 1. cetatean

  ,,Depatamentul zero”,daca exista, trebuia sa aiba aparitia cam prin 1991-92. Acum,cred eu, este prea tirziu-suntem in 2018 cu toata semnificatia lui actuala si viitoare. Nu cred ca numai din armata trebuie sa se aleaga sefi pt.ca mai sunt si printre civili oameni patrioti cu familii potrivite protectiei functiei.Trebuie in primul rind un nr.de aprox. 1000 de subunitati de 3..5 soldati in echipe secrete de super lunetisti ca ,,arma de lupta”. Banii arfi daca se renunta la rachete,avioane inlocuite cu elicoptere, etc. Noi sa respingem ceea ce ar veni fie din est,sud,vest sau nord.Organizarea grilei are nevoie de persoane inteligente si cu imaginatie potrivita functiei reale sau secrete.

 2. Karo

  Succes si nu renuntati…cereti si ajutorul socistatii sunt derule grupuri de patrioti care abia asteapta sa se intample ceva.

 3. cristian

  In sfarsit ne trezim….

 4. Cristi

  Cel mai bun lucru pentru tara asta este o dictatura militara de tip notionalist,timp de aproximativ cinci ani,timp in care sa se rezlove toate problemele din justitie,cine a devalizat tara asta(de la conducatori pana la asa zis afaceristi). Sa instaureze ordinea,bunul simț, sa promoveze valorile, dupa care sa organizeze alegeri libere si sa se retragă. Nu e o utopie. S a intamplat si prin alte locuri!

 5. kongo

  DOAMNE ajuta. in sfarsit o veste extraordinara. sper sa fie reala

 6. UNUL

  Ra-hat cu mac si cu zdranganele. Ciuca nu este decat un infanterist..si asta spune totul. Cu ceva vreme in urma perora ca nu-l intereseaza

  • Alice T.P

   Lasati evenimentele sa vorbeasca. Nu intereseaza pe nimeni cinismul tau.

 7. Mageanu Ion

  M-aș bucura să existe în România un grup de patrioți. Sunt convins că în România sunt oameni bine intenționați și capabili,ținuți în afara partidelor dar, nu-l văd pe gn. Ciucă angajându-se întro mișcare secretă. Dacă mișcarea ar porni din interiorul serviciilor secrete, demonizate în ultimii ani, comparate cu vechea securitate și asociate cu răul din România, ar avea nevoie de un om cu imagine bună, cum este Ciucă, despre care cred că nu este capabil să-și asume rolul de lider.Ar trebui să caute un lider în mediul academic sau în cel privat, pe care sa-l urmeze românii din toate mediile sociale. Fără susținere, miscarea eșuează.

  • Alice TP

   De ce nu poate fi cel care este deja. Iarasi confuzie si neincredere.

 8. Danica

  Nu am încredere in formațiunile însoțite de “zdrăngănea” vorba unui antevorbitor. Așa ceva se face cu discreție și fermitate. Dacă exista și acordul structurilor din alte state NATO cred ca este o infiltrare și mai adânca a acestora. Oricum, avem bilete in primele rânduri și dacă ne place piesa putem interacționa cu actorii. La buna vedere și auzite!

 9. Liviu

  Fereastra Overtone dragilor. Nu degeaba s-a scris acest articol. Se testează la greu. Oricum modelul polonez este de urmat, dar trebuie și îmbunătățit.

 10. Stefan

  Umflatul asta e un fel de „Vulpea desertului”?!Hai sa fim seriosi, securistii in verde si albastru ne-au mai „salvat„ odata in 1989 cand au tras in demonstranti dupa care i-au impuscat pe Ceausesti pentru a-si salva pielea si privilegiile.Nu am nicio incredere in caschete si epoleti, astia nu sunt interesati decat de bani si pensii speciale.Romania nu va progresa decat cand va scapa de sistemul asta securistic.Din pacate, nu se va intampla prea repede, fiindca ei controleaza tot (e corect ca sunt infiltrati absolut in toate institutiile) si sunt manevrati si de „partenerii strategici”!

 11. Marian Ivascu

  Sa va ajute Dumnezeu !!! Sa nu aveti mila de tradatorii de neam si tara,indiferent de apartenenta politica, rasa ,etnie ,religie,sex !

 12. Alice TP

  Ceea ce nu e prea clar este ca noi nu sintem Polonia. Fiecare tara are un specific si locul nostru ca tara nu este printre tarile Visegrad4: Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia. Nu avem nimikc comun cu fostul imperiu habsburg. Ambasadorul Poloniei in tara noastra a facut acest coment nu cu multe luni inainte.A spus ca locul Romaniei este nine ca acum…nu printre Visegrad4. Deci ce facem noi este ceva independent sau se vrea legat de ei…desi ei nu ne prea vor.
  Nu e de inteles cum a aparut Visegrad4 in timp ce toti sint NATO membrii, si UE membrii..Deci ei si-au permis sa ia ce le ofera UE si NATO si sa nu dea ce li se cere. Intrebarea e daca Romania e destul de puternica sa faca acest lucru…si de ce apare acum in presa aceasta “comunicare” care e doar o sugestie si nu realitate…Nu se schimba structuri politice in acest mod..Doar se alerteaza contra lor.

 13. Narcis

  E al 12 lea ceas….ce mai asteptati …si primul lucru schimbarea in costitutie :-statul garanteaza doar prorietatea licita; -imunitate tuturor cetatenilor indiferent de functiile ocupate in stat este doar politica. NU POATE FI AMANAT NIMIC….!

 14. Bogdan ionescu

  Un singur lucru e important Romania trebuie salvata sa in se spuna cum ne faces membrii si cum putem contribuii ?

 15. Bogdan ionescu

  Un singur lucru e important Romania trebuie salvata sa ni se spuna cum ne facem membrii si cum putem contribuii?

 16. lnlhluku

  Vrajeala de doi bani – s-a decis o realocare de procente intre principqalele partide din romania – cel “romanesc”, cel greco-machidon, cel evreiesc si cel tiganesc si se incearca sa i se dea un slogan, de aici gaselnita cu DZ. Tiganii, sprijiniti de apocalipticii din SUA, cresc, machidonii scad, romanii scad (de aici atacurile lui Ponta, care nu e clar daca vorbeste ca tigan sau ca evreu si de aici si sprijinul lui Tache), iar corciturile pretins evreiesti si antisemite din romy (multi dintre ei tot tigani) probabil ca nu cresc, ci vor fi folositi mai mult extern, impotriva evreilor corecti.
  Tiganii ca oameni sunt una, dar ca partid sunt o catastrofa – lor le place romy asa cum este, satanista, corupta, primitiva, nu ii doare capul de modernizari si reforme; ca sa il citez pe Oprea: interesul national – stabilitatea.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!