DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !

Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !

Autor:

Dupa cum dezvaluiam in exclusivitate in urma cu ceva vreme, apele tot mai involburate ale politicii romanesti ar putea sa se limpezeasca oarecum prin aparitia unui nou proiect politic care sa acopere zona inca “virgina” aproape pe de-a intregul a nationalismului. Si cu toate ca multi au incercat sa acapareze acest segment inca de nisa la noi, dar care mai ales in Europa Centrala face deja furori, toate incercarile de pana acum au esuat lamentabil. 

 

02 03111 Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !Iar exemplul cel mai la indemana este cel al fostului premier Victor Ponta, care se chinuie inca sa inregistreze partidul Pro Romania, desi a pornit demersurile oficiale cu peste un an in urma. Ceea ce a facut ca in anumite medii sa se vorbeasca inclusiv de “mana lunga” a Departamentului Zero, proiectul militaro – politic care, iata, incepand de acum, are si propriul partid. Este vorba despre Neamul Romanesc, care a fost inscris la Tribunalul Bucuresti in data de 7 februarie 2018 si avand la conducere pe fostul deputat Ninel Peia drept presedinte iar pe generalii Mircea Chelaru, Nicolae Rotaru vicepresedinti, in timp ce un al treilea general, Constantin Onisor, este secretar general. Iar cum “partidul generalilor” se declara dusman inversunat al prezentei “societatii civile” ale lui George Soros in Romania, noua confruntare intre nationalistii militari si oengistii progresisti se anunta mai mult decat interesanta…

 Militari nationalisti

Pana la prima confruntare cu electoratul, generalii aflati in spatele acestui inedit proiect militaro – politic fara precedent pe scena politica romaneasca si-au stabilit deja principalele teme prin care vor incerca sa coaguleze miscarea nationalista inca extrem de faramitata. 0211111 03 Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !In primul rand se va pune accent pe implementarea de urgenta a asa-numitului “model polonez” si in Romania, cu respectarea valorilor crestine si stoparea fenomenului migratiei, mai ales dinspre tarile musulmane. Insa, pe langa promovarea capitalului autohton, prioritatea absoluta a celor de la “partidul generalilor” va fi scoaterea din viata publica a ONG-urilor si fundatiilor care fac parte din suveica retelei finantate de catre miliardarul George Soros in Romania.

 Soros, inamicul public numarul 1

Mai mult decat atat, cei de la “Neamul Romanesc”, despre care s-ar spune ca ar avea in spate misteriosul Departament Zero format din militari rezervisti sau in activitate intentioneaza chiar sa faca publice listele cu toti inaltii functionari si demnitari ai statului roman identificati ca aflandu-se, sub diverse forme, pe “statul de plata” al miliardarului George Soros. Logo NPR nou color300x 263x300 Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !Pana insa ce se va descoperi cine sunt sfetnicii din umbra ai noului partid a carui inscriere in registrul partidelor politice a fost admisa de catre Tribunalul Municipiului Bucuresti la 7 februarie , de mentionat ca la conducere se afla fostul deputat Ninel Peia, absolvent al Academiei Nationale de Informatii a SRI si doctorand la aceeasi institutie, ca si presedinte, generalul de armata Mircea Chelaru ca prim-vicepresedinte si generalul de brigada Nicolae Rotaru, vicepresedinte. Iar cum Secretariatul General este asigurat de catre Constantin Onisor, un alt general provenind de la Academia Nationala de Informatii a SRI, ramane de vazut cum va fi primit noul partid nationalist nu doar de catre electorat, dar si de catre restul sistemului…


12 comentarii to Departamentul Zero are partid : Neamul Romanesc !

 1. Magda

  Sună bine!
  Dacă e împotriva năpârcii de Șoroș…e OK!

  • Alex S. Dumitrescu

   INTERNEAZA MAGDA SAU FA-TI ROST DE UN VIBRATOR :))))))))))))))))))

   • Iancu de Romania

    Gata,te activasi? Sorosistule!

    • macaroana

     Daca a folosit ce ti-a oferit, s-a activat.L-a folosit pentru el, daca tu n-ai vrut?

   • Magda

    Ești drăguț, dar DUPĂ ce- mi-l faci în dar tu, i-l donez mă-tii ca să-și spargă mizda sau proteza-n el! Probabil c-ai fost conceput ”în vitro” după OBSESII :)))

  • abbu

   Cine e Soros ? e din Teleorman ?

 2. locusteanu aura

  Nu ,,,nu am incredere in acest Ninel Peia a fost deputat s-au senator de Ilfov…nimic programe pt acei oamenii….atat l-am criticat ca scos comentariile de pe pagina de facebook…cum sa imi placa ce salarii ce pensii si si iar eu aura locusteanu dupa 38ani in domeniul economic…1275.oo pensie

 3. abbu

  Mai romansi…politica va omoara, mai, politica, nu saracia, nu incultura, nu lipsa de educatie….alea cresc bine mersi….toata ziua politica si fraude, de la mic la mare, de la bonul fiscal la tunuri de milioane.

  Si cine e de vina….un batarn de 90 de ani care si-a luat catrafustele din Romania acum 10 ani !!!!!

  Mai….cine nu are Soros, sa-si cumpere….
  Dati un leu pentru Soros…..!!

 4. departamentulfixpixzerobarat

  toti resapatii generalului izmenar cu enspe stele, marele Oprea, nici mamele voastre nu va voteaza…

 5. Vulturul romanesc 2018

  Bravo Magda, suntem pe aceiasi lungime de unda, ma bucur ca i-ai tars-o Sorosistului, Eu voi vota acest partid intrucit sunt roman si trebuie sa fiu patriot si nationalist in raport cu neamul meu, cu fratii, parintii si copii mei nu cu vinzatorii si tradatorii de tara si neam. Vor avea mare succes si vor avea sustinere din partea cetatenilor intrucit politrucii de astazi fie de la putere fie din opozitie sunt compromisi. Observti care este modul de gindire si de exprimare al tradatorilor sorosisti? este sub demnitatea fiintei umane intrucit pentru ei conteaza doar banii pe care ii cistiga prin orice mijloace inclusiv pe seama suferintei semenilor lor si a eliminarii fara scrupule a acestora, prin crearea de haos si nesupunere civica, prin desconsiderarea speciei umane, prin exploatarea fara mila a acestora si a atingerii doar a scopurilor lor. Dar si-au gasit beleaua si ii vom perpelii cu mijloacele lor josnice, vom folosi armele lor ca un bumerang. JOS LABELE DE PE ROMANIA SOROS SI ACOLITII TRADATORI AI NEAMULUI ROMANESC!

 6. Miroslav

  Am onoarea,domnilor din conducerea partidului Neamul Romanesc,sa ma prezint!
  Sunt un fost militar,subofiter in (ret)Miroslav Mirco,pensionar cu o pensie “nesimtita”de pana la 2578!Locuiesc in Moldova de Nord.
  Domnule G-ral Mircea Chelaru doresc sa cunosc Statutul partidului si Programul partidului.Va doresc succes in intregirea partidului,a cat mai multe organizatii in teritoriu.Dupa ce voi studia statutul si Programul partidului,voi cugeta daca sa ader la partidul Neamul Romanesc.Cu onoare,Miroslav

 7. AK47

  MAI AM SI ACUM ORDINUL DE MOBILIZARE PERMANENT -ABIA ASTEPT SEMNALUL!NUMAI CU LUNETISTII!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!