DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » De ce-a dat strechea in Augustin Lazar!

De ce-a dat strechea in Augustin Lazar!

Autor:

Ca orice ardelean care se respecta, „nea Gusti“ a venit la Bucuresti cu propriile rezerve de palinca. Si si-a castigat simpatia colaboratorilor si subordonatilor deopotriva, datorita felului sau asezat, de toata lumea zicea ca, uite, barem de ar fi fost si presedintele Klaus Iohannis tot la fel de „ardelean“ ca Augustin Lazar, cu totul altfel ar fi stat lucrurile in tara.

 

augustin lazar De ce a dat strechea in Augustin Lazar!

Procurorul general se vede pe cai mari

Iata insa ca, dintr-o data, procurorul general al Romaniei s-a schimbat radical, ajungand acum intr-o stare de excitatie publica extrema. Asa ca, dupa ce cateva luni nu a scos o vorba, isi da acum cu parerea despre orice, mai lipsind doar sa-l auzim comentand meciuri de box feminin sau facand reclama la pastilele minune impotriva prostatei. Asa ca multi si-au pus intrebarea ce s-a intamplat cu „nea Gusti“, ca nici daca schimba palinca nu ar fi devenit atat de turbulent. Si multi au pus iesirile in derapaj ale procurorului general pe o posibila „butonare“ a acestuia de catre serviciile secrete. Numai ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, lucrurile stau cu totul altfel, Augustin Lazar jucand pe cont propriu si vizand un important post european care pana acum parea rezervat Laurei Codruta Kovesi.

Vrea la Bruxelles

Ultima „perla“ debitata chiar la sediul CSM de catre tot mai nastrusnicul procuror general al Romaniei i-a lasat masca pe sefii Ministerului de Interne, care tocmai ce contabilizeaza cifrele pentru noul bilant care arata ca este al saselea an consecutiv in care infractionalitatea scade consistent in tara noastra.

kovesi1 De ce a dat strechea in Augustin Lazar!

Scad sansele Laurei Codruta Kovesi de a fi detasata la Bruxelles

In schimb, procurorul general sustine ca nu ar trebui gratiati batranii si bolnavii incurabil deoarece „Romania se confrunta cu un val de criminalitate fara precedent si va veni un val si mai mare“! Insa pozitia mai europeana a lui Lazar decat chiar cea a inaltilor comisari europeni se poate explica doar prin faptul ca acesta se afla in plina campanie electorala. Pentru ca, probabil la anul, se va incleia structura procurorului european iar un magistrat roman are mari sanse sa primeasca un loc la Bruxelles, vorbindu-se chiar de un post de procuror european general adjunct. Numai ca, desi scandalul dezvaluirilor este departe de a se fi incheiat, sansele Laurei Codruta Kovesi de a mai accede la aceasta demnitate europeana au scazut dramatic. Asa ca, probabil, „nea Gusti“ a zis sa profite de sansa oferita si sa se afirme drept un „fundamentalist European“ convins.


1 Comentariu la De ce-a dat strechea in Augustin Lazar!

  1. cobe

    Sigur a fost butonat pana a dat in botulism,era conserva pana mai ieri iar la un semn a devenit activ cu promisiunea ca,daca o tine tot asa,in curand va fi rasplatit cu o functie mai inalta,poate in ceruri,mai stii.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!