DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dancila isi da oamenii pe mana STS!

Dancila isi da oamenii pe mana STS!

Autor:

Iata ca tocmai cand „gruparea Valcov” o mangaia pe cap ca si-a facut mai mult decat bine temele guvernamentale, Viorica Dancila risca sa-si puna in cap o alta „falanga” extrem de influenta in Partidul Social Democrat. Este vorba despre marea masa a alesilor pesedisti din administratia locala, adica „talpa” partidului din teritoriu, dupa ce de la Palatul Victoria au fost debitate niscai propuneri legislative care au bagat deja groaza in primarii actualei Puteri.

 

Dancila cap Dancila isi da oamenii pe mana STS!

Premierul si-a pus in cap primarii

Desigur ca, la prima vedere cel putin, intentia premierului pare mai mult decat laudabila, Guvernul Dancila incercand sa incurajeze autoritatile locale sa comunice oficial prin e-mail cu cetateni, firme sau alte institutii publice. Drept urmare, conform propunerilor transmise deja Parlamentului de catre Palatul Victoria, Serviciul de Telecomunicatii Speciale va configura adrese de e-mail oficiale pentru fiecare localitate, astfel incat autoritatile sa nu mai foloseasca alte adrese neoficiale de la diversi furnizori privati.

sts1 Dancila isi da oamenii pe mana STS!

STS-ul lui Vasilca va face adrese oficiale de e-mail

Insa paranoia in randul primarilor si consilierilor actualei coalitii de guvernamant este atat de mare incat alesii locali nu vor in ruptul capului sa renunte la yahoo sau gmail, temandu-se ca, altfel, ar fi la mana „securistilor” care le-ar intercepta toate comunicarile oficiale…

vasilca Dancila isi da oamenii pe mana STS!

Ionel Sorinel Vasilca

Teama de „Referendum”…

Pentru „organizarea in bune conditii” a buclucasului referendum privind demiterea presedintelui Traian Basescu in teritoriu s-a primit directiva ca autoritatile locale sa comunice exclusiv pe mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Si, cum bine se stie, multor primari le-a iesit pe nas colaborarea cu STS-ul! Astfel ca acum, cand au auzit ca tocmai premierul pesedist Viorica Dancila le baga pe gat o noua colaborare cu institutia condusa in prezent de generalul Ionel Sorinel Vasilca, multi dintre alesii locali au inceput deja sa urle „Tradare” !

functionar Dancila isi da oamenii pe mana STS!

Alesii nu mai au voie la yahoo sau gmail

Cu toate ca justificarile Executivului par unele mai mult decat onorabile, avandu-se in vedere „reducerea costurilor administrative prin implementarea mijloacelor de comunicare online”. Insa spaima primarilor si consilierilor este cu atat mai mare cu cat in teritoriu se zvoneste ca vor fi obligati sa ataseze aceste dovezi ale „comunicarii oficiale online” la toate deciziile pe care le iau, ceea ce inseamna pierderea beneficiului comunicarii „alternative”. Motiv suficient pentru a o acuza pe Dancila ca-i da pe mana STS-ului…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!