DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Dan Sova i-a suflat pupila lui Liviu Dragnea!

Dan Sova i-a suflat pupila lui Liviu Dragnea!

Autor:

E clar, nimic nu ii mai merge in ultima vreme lui Liviu Dragnea. A pierdut alegerile, s-a curatat pe bot si de postul de vicepremier si, mai nou, a ramas si fara puternica influenta ideologica pe care o exercita asupra fostei sale secretare, pe care reusise, numai el stie cu ce pret, sa o transforme intr-o tanara stea a politicii social-democrate. Ce-i drept, i-a ramas inca imunitatea, dar nici aici lucrurile nu par sa mearga prea bine.

 

dragnea catalina Dan Sova i a suflat pupila lui Liviu Dragnea!

Catalina Stefanescu a crescut politic sub ochii lui Liviu Dragnea

Insa marea durere a animalului politic care ramane inca Liviu Dragnea nu este ca a ajuns sa-si vada juna protejata, Catalina Stefanescu, prin tabloide, la cine romantice, ci ca tocmai Dan Sova este cel care se impauneaza ca si-a trecut-o deja in CV pe tanara deputata pesedista. Iar faptul ca fostul ministru al Transporturilor pare iesit din minti de fericire ca a reusit sa marcheze pe terenul lui Dragnea este cu atat mai mare cu cat “trofeul” de la Turnu Magurele i-a fost suflat rivalului sau de moarte.pag2 3triobun1 214x300 Dan Sova i a suflat pupila lui Liviu Dragnea! De altfel, nu putini colegi de partid ai celor doi sustin chiar ca Dan Sova nu a facut toata aceasta “tevatura” decat ca sa-l scoata din tatani pe Liviu Dragnea, cel pe care l-a acuzat ca l-ar fi dat pe mana DNA ca sa scape astfel el insusi de propriile probleme cu justitia.

Slabiciunea lui Dragnea

Greu de spus de ce, din toate tinerele sperante politice din pepiniera pesedista de cadre din teritoriu, Liviu Dragnea s-a zbatut ca un leu sa o impuna pe un loc eligibil la alegerile parlamentare tocmai pe Catalina Stefanescu, o ilustra necunoscuta secretara din Turnu Magurele.Cert este insa ca s-a intamplat asa cum a vrut Dragnea, cel a carui influenta in partid, mai ales la acea vreme, era de nestavilit. Iar prezenta Catalinei Stefanescu in Parlamentul Romaniei s-a facut imediat simtita, deputata facand furori nu prin interventiile sale de la tribuna, ci strict prin toaletele etalate pe holurile institutiei. Si chiar daca multi alesi ar fi vrut sa cunoasca mai indeaproape pozitia politica a mai tinerei lor colege, teama de mustata zburlita a protectorului acesteia, temutul Liviu Dragnea, i-a facut sa nu se hazardeze in acest sens.

Dulce razbunare

Ramas la randul sau fara portofoliul Transporturilor, dar si fara influenta pozitie de purtator de cuvant al PSD, Dan Sova, in asteptarea procurorilor DNA, a facut o adevarata obsesie din a se razbuna, in orice mod posibil, pe cel pe care il considera principal vinovat de frangerea carierei sale politice.

DAN SOVA FANE 19 Dan Sova i a suflat pupila lui Liviu Dragnea!

Dan Sova, mandru ca si-a lovit rivalul sub centura

Iar cum deja se stie ca in politica romaneasca aproape orice este permis, Sova nu doar ca nu a avut nicio greata, dar chiar isi face acum un titlu de glorie din faptul ca si-a lovit dusmanul unde il doare mai tare, direct sub centura! Ce-i drept, o singura neimplinire mai umbreste reusita deplina a planurilor diabolice ale lui Sova. Pentru ca, dupa ce a facut el ce a facut pentru ca Dragnea sa afle ca juna Catalina Stefanescu se afla acum sub protectia sa politica, nu a reusit inca sa il umileasca pe acesta si fata in fata. Si asta pentru ca, in ciuda tuturor incercarilor disperate de a da nas in nas cu Dragnea, motiv pentru care aproape ca i-a si dat kilometrajul peste cap tinerei deputate de cat a plimbat-o pe holurile Parlamentului, Sova nu a avut inca bafta sa se etaleze in compania Catalinei in preajama fostului vicepremier.

Sperie vanatul

Ce-i drept, Liviu Dragnea nu lasa sa se vada ca sufera foarte mult pentru aceasta pierdere. Poate ca de vina pentru aceasta atitudine vadit relaxata este vasta sa experienta, liderul pesedist stiind mai bine ca oricare altul ca, in politica, tradarea este vazuta aproape ca o calitate esentiala.

Sau, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, Dragnea chiar crede cu convingere ca Dan Sova poate fi orice, dar nu un adevarat adversar in acest sens. Mai ales ca exista alte nenumarate surse demne de incredere din TSD care l-au asigurat ca fostul ministru al Transporturilor nu face decat sa “sperie vanatul”…


2 comentarii to Dan Sova i-a suflat pupila lui Liviu Dragnea!

 1. andreea

  Intre Dragnea si Sova clar ca alegerea deputatei va fi cel tanar si frumos.
  Dragnea sa spere ca doar “sperie” vanatul Sova, ca atat i-a cam ramas. Deputata e clar
  indragostita de Sova, atata vreme cat vine urgent oriunde o cheama- film, restaurant sau
  cine mai stie… Cu riscul clar de a-l scoate din sarite pe Dragnea!

 2. Nelu STIUCA

  A face politica, administratie publica si justitie inseamna angajament si responsabilitate. Aceste functii si atribute publice nu au nimic comun cu incompetenta sau imoralitatea, cu amatorismul, submediocritatea ori snobismul dovedit si promovat de “societatea politica postcomunista” ce trebuie declarata “FALIMENTARA”. Acest proces este inevitabil si ireversibil si nu poate fi realizat cu reusita de 100% decat de catre SOCIETATEA CIVILA.
  Numai valorile umane superioare, adevarate, inzestrate cu talent, inteligenta, mestesug competitional, harnicie si moralitate, omenie, sentimente de compasiune, impreuna cu procesul complex de instruire superioara a membrilor societatii pot constituii resursele si caile pasnice sigure si garantate ce pot aduce Romaniei progres si modernitate, caracteristici mult dorite in economie, industrie, agricultura, turism, educatie, sistem de sanatate publica, administratie centrala si locala, justitie etc.
  Romania în toate timpurile sale istorice a avut nevoie de OAMENI de STAT cu vocatie, talent si daruire pentru interesul general. Acum mai mult ca oricand trebuie sa fie depuse eforturi concertate, atat din partea OAMENILOR POLITICI care pot dovedi CLAR VIZIUNE, CAPABILITATE si BUNA CREDINTA cat si din partea celor mai iluminati romani apolitici ai SOCIETATII CIVILE, dar si straini (vezi modelul – Raed Arafat) pentru a concentra energiile pozitive la nivel national si a pune în operă gandirile si proiectele lor valoroase in vederea REDRESARII ROMANIEI care de 25 de ani datorita, SUBMEDIOCRITATII si IMATURITATII din SISTEMUL POLITIC, se află într-o continuă prăbuşire ABISALA.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!