DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Curtea Constitutionala, scoasa in afara legii!

Curtea Constitutionala, scoasa in afara legii!

Autor:

Pentru cei care nu isi dau seama ce ”resetare” ar suferi Romania daca USR-ul chiar ar lua puterea politica este suficient sa parcurga ultimul proiect de lege al ”juristilor Uniunii”. Si prin care USR propune, halucinant de-a dreptul, ca principala masura de reforma a Justitiei sa fie urmatoarea : ”Curtea Constitutionala a Romaniei sa nu mai poata solutiona conflicte juridice de natura constitutionala”!!!

 

cap curte Curtea Constitutionala, scoasa in afara legii!Urmand probabil ca, in acest ritm, ”juristii USR” sa initieze si o lege prin care Federatia Romana de Fotbal sa nu poata organiza meciuri de fotbal iar Uniunea Scriitorilor din Romania sa nu-i mai poata reprezenta pe scriitorii  din Romania!

Mai bine nu-i schimba numele?

Comunicatul oficial halucinant al mai multor senatori, deputati si candidati la europarlamentare ai Uniunii Salvati Romania propune reformarea Curtii Constitutionale astfel incat aceasta sa nu mai poata solutiona conflicte juridice de natura constitutionala. 02SSSSS 03 Curtea Constitutionala, scoasa in afara legii!Cand, daca tot ar fi vrut sa dea o lovitura de imagine, cel putin ar fi putut cere schimbarea numelui din start, altfel fiind cel putin straniu sa ceri Curtii Constitutionale sa nu mai judece spete constitutionale! Si asta cu toate ca ”bla-bla”-ul din expunerea de motive prevede scoaterea Curtii de sub influentele politice, alte prevederi fiind ca numarul judecatorilor constitutionali sa creasca de la 9 la 12, jumatate urmand a fi numiti prin vot de magistrati. Ca si mentiunea expresa ”candidatul la functia de judecator sa nu fi fost membru al unui partid politic in ultimii 9 ani si sa aiba o vechime minima de 25 de ani in profesia juridica”. Oricum, barem bine cel putin ca USR-ul nu a cerut inca scoaterea cu totul in afara legii a Curtii Constitutionale, ci ”doar” ca aceasta sa nu mai judece conflictele constitutionale. Ceea ce tot un ”drac” cam este pana la urma…


8 comentarii to Curtea Constitutionala, scoasa in afara legii!

 1. cobe

  Ne-am intors in 1933,dar nu in Germania,iar daca ajunge usr-l la putere va avea si un furer tot neamt,asa ca tot inainte ca se poate orice intr-o Colonie cu prea multi stapani.

 2. un roman

  USR-ul,o adunatura de cretini!!!!

 3. Anonymous

  Răstălmăciți totul. Ziar propagandistic, de nimic. Printr- un limbaj insinuant vulgar și insinuant, urâți tot ceea ce se opune iubitului vostru P.S.D. S- au săturat și porcii de voi, latrina3 guiță tv românia 9 și alte gunoaie. Cine vă plătește să produceți atâtea fecale? Cine le consumă?

 4. ???

  Da’ pe tine cine te plateste sa mananci rahat toata ziua, garidule ?!

 5. Anonymous

  CCR =COADA DE TOPOR !!
  ICCJ = Pusa la colt de o gasca de derbedei si mafioti !!.
  Unde ati mai vazut sa fie contestata hotarirea inaltei curti pentru incompetenta ?? in judecarea unei GAINARII facute de niste iresponsabili ai unui partid .
  Orce resetare a hotaririi va descalifica pe toti cei care INDRAZNITI SA CONTINUATI JOCUL MURDAR A GASTII DRAGNEA-IORDACHE.

 6. haha

  avand in vedere ca sri si grupul de la cluj au pierdut controlul asupra CCR e logic ca acum o vor desfiintata si se folosesc de excrementul usr (o clona a urr(uniunea pt reconstructia Romaniei) din 2004)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!