DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » „Curierii Delta” din SIE schimba Puterea!

„Curierii Delta” din SIE schimba Puterea!

Autor:

Se pare ca „Blestemul SIE” nu l-a lovit doar pe Traian Basescu, deoarece prin sistem se susoteste tot mai intens ca serviciul nu este strain nici de tragerea pe linie moarta, cel putin in ceea ce priveste agenda diplomatica internationala a „looser”-ului Klaus Iohannis. De altfel, in ceea ce il priveste pe presedinte, se spune chiar ca pe acesta l-a costat foarte scump „capul” lui Mihai Razvan Ungureanu, pe care l-a primit pe tava, fara sa banuiasca in fapt ca vacantarea postului de sef al SIE este doar un cadou otravit. Deoarece conducerea „din umbra” a SIE nu a facut astfel decat sa scoata „castana” MRU din „focul” razboaielor fratricide din sistem cu mainile naivului, dar atat de orgoliosului Klaus Iohannis.

 

cap cubu „Curierii Delta” din SIE schimba Puterea!

SIE are propria grupare antitero

De asemenea, dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate pe vremea cand toata lumea canta „prohodul” SIE dupa „detonarea” halucinantului scandal „Black Cube”, serviciile secrete israeliene, care au puternice legaturi cu SIE, nu vor uita si mai ales nu vor ierta „afrontul” incatusarii oamenilor sai la Bucuresti. Asa ca mai lipseste acum doar ca auditul extern comandat pentru DNA si DIICOT sa fie efectuat de experti de la Tel Aviv, pentru ca planul razbunarii sa fie dus la bun sfarsit. In plus, tot SIE pare sa fie si „pilonul” intern pe care se bazeaza „balansarea” geo-politica a tarii noastre catre Israel, cu acordul mult mai maleabilei Administratii Trump, bineinteles. Iar cei care poate au strambat din nas la dezvaluirile noastre privind „resetarea” parteneriatului strategic cu americanii, via Tel Aviv ar face bine sa retina si intrevederea de ultima ora intre ministrul Apararii Nationale, Gabriel Beniamin Les si ambasadorul israelian la Bucuresti. Intalnire la care s-a stabilit ca inzestrarea armatei romane si antrenarea militarilor din trupele de elita vor beneficia de conditiile noului „pact” strategic dintre Bucuresti si Tel Aviv.

gabriel les „Curierii Delta” din SIE schimba Puterea!

Gabriel Leş a bătut palma cu partea israeliană

Insa, totusi, putini cunoscatori ai sistemului sau lideri politici stiu ca, in spatele acestor schimbari  stau eforturile „curierilor” SIE, membri ai enigmatici unitati de operatiuni speciale „Delta” din cadrul Serviciului de Informatii Externe.

Au vrut si ei lista…

Pura coincidenta sau nu cu similitudinile din cazul „prabusirii” lui Traian Basescu, dupa ce a acesta a cerut listele cu ofiteri acoperiti ai SIE, iata ca si la DNA apele s-au tulburat tot mai intens in ultima vreme. Mai ales dupa ce, in luna septembrie a anului trecut, dezvaluiam ca „s-a ajuns la un punct de cotitura, in care procurorii anticoruptie se vad nevoiti sa ceara conducatorilor Serviciului de Informatii Externe sa le transmita negru pe alb care din suspectii si inculpatii DNA sunt generali SIE si care nu! Desigur, un astfel de demers va aprinde si mai mult spritele, gestul extrem al procurorilor urmand sa primeasca tot felul de conotatii.

forte speciale „Curierii Delta” din SIE schimba Puterea!

Armata şi SPP trimit, la rândul lor, ofiţeri cu misiuni speciale

sepep „Curierii Delta” din SIE schimba Puterea!Asta cu toate ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, mai multi procurori care ancheteaza unele dintre cele mai spectaculoase dosare sunt bruiati de nenumaratele aluzii mai mult sau mai putin fatise ale celor audiati cum ca ar fi acoperiti SIE. Asa ca incercarea procurorilor de a afla care dintre suspectii DNA sunt sau nu acoperiti SIE se anunta mai mult decat spinoasa”. Si, intr-adevar, uite ca de la scrierea acestor randuri, desi nu au trecut decat citeva luni, multe s-au mai schimbat pe „frontul Justitiei”. Ce-i drept, pana la acel moment de cotitura, DNA facuse „macel” printre „casierii” SIE, dar de aceasta data nu mai era vorba de protejati din „zona gri”, ci de deconspirarea  ofiterilor acoperiti „pe bune”.

Cei mai buni!

Se spune ca in timpul mandatului de director al SIE al lui Catalin Harnagea, cel mai probabil in cursul anului 1998, in cadrul serviciului se infiinta o supersecreta „unitate Delta”. Era vorba de o grupare proprie antiterorista, care in scurt timp a luat fata cam tuturor celorlalte trupe de elita romanesti, poate doar detasamentele speciale din cadrul Informatiilor Militare reusind sa tina pasul cu cei de la „Delta”. In a caror „fisa a postului” intra de la activitati specifice operatiilor psihologice si cautare-salvare-evacuare, pana la cercetare speciala si actiuni militare directe. Iar aidoma celor din batalionul „Humint” si cel de operatiuni speciale ai Armatei, care au capatat o experienta si mai ales un renume exceptional pe plan extern in urma sprijinirii in zone de conflict ostile trupelor americane a partenerilor strategici de peste Ocean, cei de la „Delta” s-au specializat in executarea de misiuni coordonate de catre agentiile SUA sau cele israeliene. Iar in sistem se stie despre ofiterii acoperiti din unitatea „Delta” ca sunt apreciati de catre americani si israelieni drept cei mai buni „curieri diplomatici”, asigurand totodata si misiuni de protectie sau „extragere” VIP in zone extrem de ostile aliatilor nostri. Desigur, operatiunile speciale de „curierat” la acest nivel nu inseamna doar plimbatul unor genti diplomatice prin zone cu risc maxim, ci indeplinirea unor misiuni complexe, care presupun o pregatire intensa, atat in vederea negocierii directe, dar si a interventiei armate pentru „extrageri VIP” sau „anihilari spontane”. Iar ofiterii nostri par sa se fi achitat intotdeauna cu brio de aceste misiuni, ceea ce i-a facut pe influentii parteneri americani si israelieni din serviciile secrete ale celor doua state sa capete incredere maxima in „Delta” romaneasca. Mai ales ca exista „legende” nu doar despre interventia cu succes a „curierilor” SIE in tarile arabe, dar si in zona pro-ruseasca a Ucrainei, acolo unde fiul unui inalt demnitar al fostei administratii SUA ar fi intrat in „conflicte economice” cu grupari care au un cu totul alt mod de „rezolvare” a unor astfel de dispute.

A inceput „tutela israeliana”

Exista nenumarate informatii ca SIE este implicat direct in „schimbarea de macaz” atat din sistem si clasa politica, dar mai ales in ceea ce priveste si pozitia externa a tarii noastre. Acolo unde „curierii Delta” au, in urma misiunilor efectuate de-a lungul anilor, excelente relatii, in cele mai influente zone militare si politice. Iar „cercul” noii orientari pare sa se fi inchis odata cu intalnirea intre  Gabriel Beniamin Les si ambasadorul Israelului la Bucuresti, Tamar Samash, „prilej cu care s-a exprimat convingerea ca exista un important potential de intensifiare a cooperarii in domenii precum pregatirea si instruirea fortelor, consolidarea dialogului strategic si colaborarea tehnico-militara”, ministrul Apararii insistand asupra „caracterului privilegiat” si a posibilitatii inarmarii Armatei Romane de catre partenerii strategici israelieni. Ceea ce este un semnal clar privind viitoarea orientare nationala, una care, dupa cum sustin initiatii sistemului, ne ajuta sa tinem inca departe de noi o Rusie tot mai „hrapareata” in aceasta parte a lumii. O strategie in care „curierii” SIE au avut un rol privilegiat…


2 comentarii to „Curierii Delta” din SIE schimba Puterea!

 1. Magda

  Foarte tare articolul!
  Mai așteptăm articole de genu….
  Carevasăzică, dintre cei cercetați de DNA, mulți erau ofițeri SIE?
  Păi așa se comportă un ofițer SIE? Chiar dintre cei mai aleși (vezi Delta) și apreciați în afară (de americani și de israelieni)dar făcând prostii pentru partea română din care au ȘI ieșit specializându-se?
  Deci, acesta-i TRENDUL…cu toată forța ÎNAINTE pentru alții, NU și pentru țară!
  MARFĂ!

 2. Cruceru Marin

  Doamne! Mare este grădină ta! Sunteți duşi cu capul! Ați citit cam multe cărți de “spionaj” şi v-ați cam stricat ochii şi creierele la filme îndoielnice de spionaj!
  Visați cam urât! Singurul domeniu în care ne bucuram de puțină apreciere din partea “aliaților” este “analiza şi sinteza” informațiilor open-spurce! Atâta timp că SIE este condus de țiganul de Predoiu nu suntem şi nu vom putea fi credibili! Predoiu nu şi-a lămurit niciodată, pentru americani, relațiile cu Serghei Lavrov din perioada Nigeria,Lagos! Doar EU pot schimba relațiile noastre cu “aliații” şi am capacitatea şi determinarea de a-i confrunta pe jegoșii de ruşi!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!