DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Cuib de rezistenta sub nasul lui Carmen Dan!

Cuib de rezistenta sub nasul lui Carmen Dan!

Autor:

Dintre toti ministrii de Interne care au incercat sa sparga „fratiile” din MAI, doar unul s-a apropiat mai mult de acesti „viespari”, dar nu a mai avut si timpul necesar. Iar faptul ca noul ministru Carmen Dan pare sa dea semne ca ar incerca, la randul sau, sa strice „cuiburile” transpartinice care rezista de atata amar de vreme in structurile centrale ale MAI, deja a dat alarma printre acestea.

 

fratii 720x456 Cuib de rezistenta sub nasul lui Carmen Dan!Insa deja se apropie vremea pariurilor despre cine va ceda primul,  ministrul sau chestorii cunoscuti drept „stapanii casutelor”. Desigur, este inca greu de dat un pronostic, dar cert este ca in timp ce Carmen Dan incepe sa dea semne ca s-ar putea duce dupa loviturile cu manta date de „fratii”, ajungand sa anunte public ca ar fi fost amenintata,  un nou „cuib de rezistenta” a aparut chiar sub nasul sau.

In biroul cuscrului

Astfel ca, in timp ce „protectia interna” aplica din nou politica strutului in asteptarea „operationalizarii suta la suta”, biroul fostului secretar general adjunct Danut Tudor pare a fi devenit gazda unor adevarate „cenacluri”. dan carmen daniela 500x500 Cuib de rezistenta sub nasul lui Carmen Dan!Mai ales ca, de cand chestorul cunoscut ca fiind cuscru cu fostul vicepremier Gabriel Oprea a parasit sistemul, biroul si postul acestuia sunt libere. Oricum, de remarcat ca dupa ce „Natsional” dezvaluia ca oamenii lui Oprea au ramas bine infipti in sistem, mai ales la nivelul anumitor structuri centrale din MAI, o parte dintre cei identificati ca fiind loiali strict „interesului national” au fost rapid trasi pe linie moarta, cea mai la indemana solutie fiind cea a punerii lor al dispozitie. Iata insa ca actualii disponibilizati, dar si viitorii, indiferent ca sunt de la Secretariatul General, DGRMU, Directia de Secretariat General si Protocol sau Directia Juridica se regrupeaza rapid. Iar pentru ca „hamalaiul” de pe capul lui Carmen Dan sa fie unul total, la anchetele interne deja demarate se adauga si „explozia” organizarii concursului buclucas de la Directia Secretariat General si Protocol. A carui anchetare intarzie de asemenea, cel putin atata timp cat chestorul Mircea Olaru  pare sa o tina dintr-un concediu in altul, tragandu-se astfel la greu de timp cu inceperea cercetarii prealabile. Asa ca „meciul” nu doar ca nu s-a terminat, dar cu siguranta, in ritmul asta, vom asista si la prelungiri…


2 comentarii to Cuib de rezistenta sub nasul lui Carmen Dan!

  1. SOCRATE

    POTRIVIT STATULUI MAFIOT, APARATUL CENTRAL DIN MAI ESTE O STUPINA PLINA CU TRANTORI SI SEMIDOCTI CE MISUNA PRIN FECALE. FARA O DERATIZARE SERIOASA CA IN POLONIA, UNGARIA, BULGARIA, ETC NU SE POT NORMALIZA LUCRURILE.

  2. Claudia

    Esti foarte agramat dl.Tache :))) eu cred, ca iti place de domna ministra Carmen Dan :)))


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!