DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » CSM, sedus de Tudorel Toader!

CSM, sedus de Tudorel Toader!

Autor:

Iata ca ministrul Justitiei primeste o adevarata gura de oxigen de unde se astepta mai putin, tocmai acum, cand se pregateste declansarea marelui asalt la Curtea Constitutionala in vederea revocarii sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

 

cap toader CSM, sedus de Tudorel Toader!

Victorie de orgoliu pentru ministrul Justitiei

Pentru ca, desi pana acum s-au pozitionat mai mult intr-un vocal spirit de fronda impotriva initiativelor ministrului Justitiei, membrii Consiliului Superior al Magistraturii par sa fi fost sedusi peste noapte de catre farmecul ca si inexistent al lui Tudorel Toader. Astfel ca, in mod cu totul surprinzator  au decis revocarea propriei hotarari de acum cateva luni privind incalcarea independentei Justitiei de catre Tudorel Toader, dupa ce acesta se pronuntase asupra prestatiei procurorilor in controversata ancheta ”Belina”.

Succes pe revocare

La sfarsitul anului trecut s-au dat lupte crancene in interiorul  Consiliului Superior al Magistraturii pentru a se stabili daca Tudorel Toader a incalcat sau nu independenta Justitiei. sedinta CSM3 CSM, sedus de Tudorel Toader!Mai intai, membrii Inspectiei Judiciare au finalizat raportul in cazul declaratiilor publice ale ministrului Justitiei referitoare la dosarul ”Belina”, stabilind ca din cercetarea documentelor nu ar fi reiesit ca acesta ar fi incalcat in vreun fel independenta sistemului judiciar. Numai ca, dupa doar o luna, in plenul CSM se lua o decizie exact pe dos, conform careia ministrul Justitiei a afectat sistemul judiciar ! Iata insa ca dupa cererea lui Tudorel Toader de a fi revocata aceasta hotarare, CSM s-a sucit peste noapte si i-a admis plangerea ministrului Justitiei! Care, din nou, nu a mai incalcat independenta Justitiei! Si aproape ca ar fi de ras daca nu ne-am gandi la cum se pronunta hotararile judecatoresti in instantele de judecata din  teritoriu, daca reprezentantii magistratilor din CSM au ajuns sa se joace de-a „alba –neagra” cu hotarari privindu-l chiar pe ministrul Justitiei !    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!