DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Cristi Burci cere insolventa casei de pariuri a lui Dinu Patriciu

Cristi Burci cere insolventa casei de pariuri a lui Dinu Patriciu

Autor:

Robinetul de cash al lui Dinu Patriciu si al fiicelor sale e pe cale sa se inchida. Singura afacere care mai merge a “miliardarului falit”, Bet Cafe Arena, este incoltita de creditori. Unul dintre acestia este chiar afaceristul Cristian Burci, cel care a preluat “Adevarul Holding” de la Dinu Patriciu.

 

bet cafe Cristi Burci cere insolventa casei de pariuri a lui Dinu PatriciuCasa de pariuri detinuta de Dinu Patriciu este in vizorul creditorilor de mai bine de doi ani. Numai de la inceputul lui 2012, 10 firme i-au cerut insolventa in incercare de a-si recupera banii de la fostul patron al “Adevarul”.

Pe 21 martie se asteapta decizia instantei

 

cristian burci zf Cristi Burci cere insolventa casei de pariuri a lui Dinu Patriciu

Cristi Burci pare hotarat sa-si recupereze banii de la Dinu Patriciu

Pana acum, Patriciu a reusit sa stopeze multe dintre procesele de insolventa prin platirea debitelor sau a scapat de actiunile unor firme, respinse de instanta pe motiv de netimbrarea cererilor. Cea mai recenta solicitare de intrare in insolventa, inregistrata la Tribunalul Bucuresti impotriva Bet Cafe Arena, a fost depusa de catre SC Tipomedia Prod SRL. Tipografia i-a apartinut in trecut lui

dinu patriciu Cristi Burci cere insolventa casei de pariuri a lui Dinu Patriciu

Dinu Patriciu

, fiind preluata, alaturi de Adevarul Holding, de catre omul de afaceri Cristian Burci.

Termenul la care se va decide insolventa Bet Cafe Arena este 21 martie. Printre companiile care au avut de recuperat bani de la casa de pariuri a lui Patriciu este si Climalux, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente pentru conditionarea aerului. Alte patru firme, Tromik Cons SRL, constructorul de benzinarii Primaserc, producatorul de mobila SiPro si Climteh, care ofera servicii de climatizare, au incercat sa isi recupereze, in instanta, datoriile de la casa de pariuri. In astfel de conditii, se pare ca e doar o chestiune de timp pana Bet Cafe Arena va avea soarta celorlalte afaceri falimentare ale lui Dinu Patriciu, precum lanturile de magazine Minimax Discount si Micro Retail.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!