DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Contract cu dedicatie pentru Urdareanu si Retegan. Un mizilic, 10 milioane de euro!

Contract cu dedicatie pentru Urdareanu si Retegan. Un mizilic, 10 milioane de euro!

Autor:

Urmasii unor personaje bine infipte in sistem inainte de ’89, care au ajuns oameni de afaceri prosperi, au primit zilele trecute un contract cu dedicatie de la Transelectrica, in valoare de aproape 10 milioane de euro.

 

transelectrica urdareanu2 1 Contract cu dedicatie pentru Urdareanu si Retegan. Un mizilic, 10 milioane de euro!

Tiberiu Urdareanu (foto) si Ioan Marius Retegan pot monta in cele 13 statii Transelectrica 10.000 de kituri de supraveghere, cu 160.000 de camere video

transelectrica marius retegan 350x222 Contract cu dedicatie pentru Urdareanu si Retegan. Un mizilic, 10 milioane de euro!

Ioan Marius Retegan

Norocosii castigatori ai contractului buclucas cu Transelectrica sunt Tiberiu Urdareanu (maior in rezerva si fiul generalului Tiberiu S. Urdareanu, fost sef al Comandamentului Trupelor de Tancuri si Auto in perioada regimului comunist) si Ioan Marius Retegan (fiul lui Ioan Retegan, fost sef al Sectorului munca de partid din ministere pe vremea PCR).

Zilele trecute, Urdareanu (proprietar al imperiului UTI) si Retegan (patronul SC Helinick SRL) au reusit sa puna mana pe un contract incredibil, de aproape zece milioane de euro, pus la bataie de Transelectrica SA, companie care a mai derulat afaceri cu cei doi.

Trans 350x212 Contract cu dedicatie pentru Urdareanu si Retegan. Un mizilic, 10 milioane de euro!

Transelectrica a ales firmele Helinick si UTI fiindca acestea au avut in ultimii trei ani afaceri similare, in valoare totala de 50 de milioane de lei

Ajutati sa castige

In schimbul sumei colosale, Urdareanu trebuie sa monteze sisteme antiefractie si de depistare a incendiilor in 13 statii de transformare detinute de Transelectrica. Tinand cont de faptul ca cel mai scump kit de acest gen de pe piata costa aproximativ 1.000 de euro, un calcul simplu demonstreaza ca Urdareanu si Retegan vor monta in cele 13 puncte de lucru 10.000 de asemenea kituri, cu 160.000 de camere de supraveghere. Oricum, la licitatia organizata de Transelectrica nu au putut avea acces toti muritorii de rand, intrucat organizatorii au cerut ca participantii sa indeplineasca o conditie menita, parca, sa-i departajeze pe Urdareanu si Retegan de „prostime”: aceea ca in ultimii trei ani sa fi avut contracte similare in valoare totala de 50 de milioane de lei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!