DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Coldea, listat la Bursa!

Coldea, listat la Bursa!

Autor:

Cine se amageste ca, gata, vremurile de aur ale statului paralel au apus doar pentru ca pesedistii fac iar gura mare prin Parlament, desi nu sunt in stare nici macar acum sa treaca barem legea raspunderii magistratilor, cu care de fapt au si castigat alegerile ar trebui sa ”rumege” mai bine informatiile despre ”noul” statut al lui Florian Coldea. Si nu neaparat cea despre ceasul Patek Philippe de 50.000 de euro cu care generalul se afiseaza ”modest” prin fitoasele statiuni montane elvetiene… Cat mai ales dezvaluirea de azi, privind faptul ca unele dintre cele mai importante tranzactii financiare din ultima vreme inca nu s-au perfectat, desi consultantii financiari si-au dat acordul, asteptandu-se si ”parerea” lui Coldea!

 

florian coldea CAPP Coldea, listat la Bursa!

Nimic nu misca inca fara Coldea!

Cel care, dupa cum o arata informatiile de ultima ora  intrate in posesia noastra va avea ultimul cuvant si in ceea ce priveste eventuala listare la bursa a respectivelor companii, inainte sau dupa trecerea acestora in ”portofoliul” noilor propietari! ”Amanunt” care pur si simplu i-a socat pe reprezentantii unei importante firme internationale de consultanta financiara specializata in astfel de tranzactii, carora nu le-a venit sa creada ca, in ciuda stufoaselor rapoarte intocmite prin care recomandau incheierea contractului de vanzare – cumparare, partea romana a preferat totusi sa riste in ciuda pretului nesperat obtinut si sa nu faca nicio miscare pana ce nu trimite documentele sa le ”frunzareasca” si Florian Coldea! In ce calitate? Poate doar actionarii din acte stiu mai bine…

Renunta la zeci de milioane de euro!

Cu toate ca o parte din capitalul autohton a inceput sa se mai trezeasca din ”amorteala” dupa incetinirea ”prigoanei” anticoruptie, patronii mult incercati care au ramas inca in  picioare se pare ca atat de tare  au luat frica ”organelor”, incat prefera sa vinda acum, cand actiunile importantelor companii pe care le detin sunt in vadita crestere. 02aa 03 Coldea, listat la Bursa!Mai mult chiar, refuza sa incaseze pana si zecile de milioane de euro pe care le-au negociat, cel putin pana ce nu primesc si confirmarea de a parafa actele! Si asta cu toate ca au beneficiat de serviciile de consultanta ale unor firme de renume iar auditul a iesit la randul sau nesperat de bine. Numai ca toate aceste masuri de prevedere par a fi insuficiente, cel putin pana ce nu se va primi ”consimtamantului” omului care, spre surpriza multora, continua iata sa fie perceput drept un fel de ”stapan absolut” al informatiilor. Si cum ”consilierul”cu drept de veto este nimeni altul decat  Florian Coldea, cu atat mai mult sporeste misterul puterii nevazute, dar iata ca inca atotprezenta a generalului. 02 sss03 Coldea, listat la Bursa!Pentru ca a-i face pe niste patroni ”cu foamea in gat” sa astepte un semn pentru a inghiti zecile de milioane de euro la care deja ”saliveaza” este, trebuie sa recunoastem, o performanta la care nu vor ajunge niciodata nici cei mai galonati ”guru” financiari. Asa ca nici nu ar trebui sa ne mire daca nu cumva insusi  ”evaluatorul” Florian Coldea pe persoana fizica va fi listat la Bursa, la valoarea unui adevarat ”bun national” asa cum se dovedeste ca inca este…


7 comentarii to Coldea, listat la Bursa!

 1. Pîrlibaba

  coldea-bun national este numai in capul tau Tache..

 2. Anonymous

  Articol de 2 bani. Daca aveai informatii dadeai nume de companii, nu vorbeai fara sa spui, de fapt, nimic. Toate articolele tale sunt la fel: am auzit pe surse, bla bla bla.

  • Pierdut dreptate, inca o caut

   Multe se vor afla dar abia dupa ce multi nevinovati si cu averea furata vor fi murit prin inchisori. Deocamdata n-a sosit timpul dezvaluirilor, cei care au fost puternici, inca mai sunt puternici.

 3. Arta de a ma pupa in cur insusi

  Ma eu cred ca atat de mult ne-a vrut binele ca a atins paradigma raului din urma ciclic.

 4. REPETENTU

  Domnule TACHE, cred ca este timpul, sa te cauti la un medic pshiatru.
  Pacat, pentru colegii jurnalisti, ca te mai suporta in colectivul redactional .

  • REPETENTU

   Domnule TACHE, cred ca este timpul, sa te cauti la un medic pshiatru.

   Pacat, pentru colegii jurnalisti, ca te mai suporta in colectivul redactional .

 5. Anonymous

  Shock: sotia lui Tache a bagat divort. Nu i mai ajunge pensia de la sipi de cand cu tratamentul de la psihiatru ptr sotul sugubat.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!