DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Coarna, tanar pensionar la 45 de ani!

Coarna, tanar pensionar la 45 de ani!

Autor:

Coarna e-n tot si-n toate, singura grija pe care o are pe cap liderul sindical pentru intietatea absoluta „pe sticla” fiind „concurenta neloiala” facuta de „confratele” Iulian Surugiu. Oricum, cel din urma are si avantajul ca a fost bagat peste noapte de catre vicepremierul Gabriel Oprea, „la apelul bocancilor”, din agent in corpul ofiterilor. Dar cert este ca, urmarind orice emisiune TV, nu ai cum sa nu afli, de exemplu, cum ca premierul Mihai Tudose nu ar mai avea alta treaba pe la Palatul Victoria decat sa le ceara sfatul, zi si noapte, „bunilor lui prieteni” Coarna si Surugiu.

 

coarnaa Coarna, tanar pensionar la 45 de ani!Cei care, desi negocierile dintre sindicatele reprezentative penrtu personalul MAI si conducerea ministerului se aflau in grafic, nefiind in niciun caz abandonate, au atatat atat focul paranoic al blocarii pensiilor speciale incat problema a ajuns acum una de securitate nationala, in urma hemoragiei fara precedent de cadre si a spriritului de turma care a dus la depunerea  a sute de rapoarte de pensionare zilnic. Numai ca, in timp ce urla ca din gura de sarpe impotriva „nababilor” care se pensioneaza de tineri, la 40 de ani si ceva, pentru a cumula apoi si alte venituri, Dumitru Coarna uita sa le pomeneasca adeptilor fundamentalisti de prin sindicate daca nu cumva si el mananca „painea tarii” de noua ani, dupa ce s-a pensionat la doar 45 de ani? Basca veniturile mai mult decat generoase pe linie de sindicat…

La „Portile de Fier”

Strategia liderului de sindicat Dumitru Coarna, cel care pare sa nu aiba habar ca in MAI slujesc totusi si cateva zeci de mii de ofiteri sau cadre din structuri de elita, in afara agentilor de OP sau Rutiera scosi intotdeauna in fata, pare sa fie una facuta la „Portile de Fier”, asa cum este cunoscut in limbaj „militienesc” localul „Excelsior”.protest politisti Coarna, tanar pensionar la 45 de ani!

surugiu Coarna, tanar pensionar la 45 de ani!

Surugiu vrea în stradă

Si unde s-a nazarit ideea ca, spre desoebire de strategia adoptata pragmatic si cu succes de liderii sindicali care apara cu adevarat interesele cadrelor militare in rezerva, veniturile pensionarilor si a celor din MAI care nu sunt atat de barosane precum ale chestorilor sa fie plafonate, asa, de dragul lozincilor bune de strigat in piata. Acolo  unde se incearca din nou scoaterea bietilor politisti debusolati, asta in timp ce sedintele oficiale de la sediul MAI unde se pot rezolva cu tact toate aceste probleme sunt transformate intr-un circ continuu, ca sa poata alimenta niscai televiziuni mitul megalomaniei sindicale. Asa ca, „bre, nea Mitica”, ai iesit sau nu la pensie la 45 de ani, sa stie si tinerii politisti despre acest „paralelism” , cand e vorba sa mai fie scosi in strada ?

„Bomba” din NUP…

Iar daca problemele penale ale lui Surugiu sunt binecunoscute de toata lumea, mai putin de cei care nu indraznesc sa-i bloceze accesul in sediul MAI, poate lamureste si Dumitru Coarna, daca tot se lauda ca a primit NUP de la Parchet, si ce anume se spune in motivare. Ca daca Parchetul a scris negru pe alb doar ca banii de la sindicat nu sunt publici si deci nu are competenta, urmand sa se regleze intern problema, atunci poate s-o gasi totusi cineva in ditamai MAI-ul sa atinga si aceasta problema. Ca, daca ne-ar spune Dumitru Coarna nu doar pensia pe care o incaseaza de la 45 de ani, dar si cat are indemnizatie pe luna de la sindicat, poate ca veniturile din „fratia chestorilor” nu ar mai parea chiar atat de nesimtite ca ale liderilor „fratiei tablagiilor”…


4 comentarii to Coarna, tanar pensionar la 45 de ani!

 1. EMIGRANTUL

  NICI UNUL DIN LIDERII DE SINDICAT DIN POLITIA ROMANA SAU din M.A.I- exclusi sunt cei de la organizatiile de baza – NU AU CARACTERISTICILE NECESARE UNUI LIDER SI NICI PE CELE ALE UNUI POLITIST ADEVARAT, toti sunt niste fatarnici, niste ridicoli, aranjori de scheme, de avansari in grad si in functii.

 2. LuciD

  Acum ce vreți, liderii de sindicat să fie de partea puterii politice ? Aproape 28 de ani au trecut de când, măcar teoretic, acest lucru nu mai este posibil. Că nu ne place fața unuia sau altuia, asta este altă problemă.

 3. SNUP UNIPOL

  Consilierii ministrului sunt de foarte multi ani foste cadre active, care au primit salarii si pensii, tocmai acum am descoperit acest lucru? De ce nu s-a ridicat aceasta problema pe vremea domnilor ministrii Blaga, a lui Gabriel Oprea etc?
  Delegația sindicatului nostru a susținut cu fermitate, alături de delegația Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate – SCMD, punctul de vedere al amendării legii în sensul abrogării complete a art. 40 din OUG nr.57/2015, principalul argument fiind acela că modificarea, de către guvern a Legii nr. 223/2015 prin OUG nr. 57/2015, încalcă flagrant principiul separației și echilibrului puterilor în stat, consacrat de art. 1 al (4) din Constituția României, fiind o tentativă grosolană a executivului de a uzurpa puterea legislativă parlamentară, în scopul subminării încrederii cetățenilor în legile organice și în puterea legiuitoare a Parlamentului României.
  Sindicalistul pensionar care a susținut plafonarea pensiilor polițiștilor!
  Citat: „Noi de la sindicat nu dorim pensii mai mari (…) Am fost la Comisia de Muncă unde se ajunge la o aberație de 131, 8…. Ce s-a votat la Comisia de muncă din Camera Deputaților, n-am reușit să conving”!
  Deci în Comisia de Muncă s-a votat pentru polițiști și tu ai fost împotrivă! Wooow!
  De fapt pe cine susții? Probabil Guvernul Romaniei!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sursa: …http://www.cdep.ro/pls/steno/htp_jwplayer…
  min. 16.00 http://www.sindunipol.ro/intalnire-comisia-pentru-munca-si…/

 4. Pinochio

  Tache…cred ca esti sub acoperire… unul din consilierii ministrei:))))


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!