DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ciolacu, ejectat din sistem!

Ciolacu, ejectat din sistem!

Autor:

Daca Bogdan Mindrescu nu demisiona de urgenta din functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, atunci ar fi urmat “foc de voie” impotriva celui care primise initial de la Marcel Ciolacu ordinul sa se “baricadeze” pe Otopeni si nu sa se dea dus de acolo sub nicio forma. Mai ales ca recentul raport dat publicitatii de catre Corpul de control al premierului, desi “inghitit” cu o usurinta halucinanta de catre mass-media ca fiind unul “devastator”, nu facea practic decat sa-l “albeasca” pe Mindrescu. Manevra cu atat mai la indemana cu cat era vorba de raportul intocmit de catre Corpul de control al premierului … Mihai Tudose, astfel ca inspectorii cam ridicasera piciorul de pe pedala constatarilor unor grave abuzuri atunci cand a venit vorba de anul 2017. Adica exact pentru perioada in care fostul vicepremier Marcel Ciolacu reusea sa-si intregeasca “imperiul” de companii de stat preluate prin oameni de incredere in scurta perioada in care s-a aflat la butoanele operative ale Palatului Victoria, pozand “pe surse” in ditamai “acoperitul sistemului”.

 

0211103 Ciolacu, ejectat din sistem!Iata insa ca tocmai sistemul la umbra caruia se inchipuia ca se afla la adapost Ciolacu l-a executat pe acesta, scurt si la obiect. 02 03 1 Ciolacu, ejectat din sistem!Astfel ca, dupa ce incercarea de “deturnare” a controlului de la CNAB a fost dejucata prin trimiterea peste Mindrescu a “plutonului de executie” de la un alt Corp de control, dar de aceasta data al Ministerului Transporturilor. Acolo unde nu mai este nici “amicul” Felix Stroe, ca sa mai tina fraurile in maini. Insa “bomboana” pe “coliva” mandatului lui Mindrescu la conducerea CNAB a fost pusa de gravul incident de securitate de sambata noaptea de pe Aeroportul Otopeni, cand cei de la AACR au trecut “ca prin branza” pe acolo pe unde nu este control de frontiera. Si cum iminenta dezvaluire a acestui incident avea cu totul alte implicatii pentru Mindrescu, acesta a “defectat” si a ales de urgenta calea ceva mai sigura a “demisiei de onoare”, fara a da insa si adevarata motivatie pentru care a dat bir cu fugitii. Ceea ce reprezinta o lovitura puternica pentru Marcel Ciolacu si pentru sustinatorii acestuia, care, odata cu o  alta explozie minutioas programata , cea a “bombei” de la Loteria Nationala , se vor convinge pe deplin  ca “legendarea” fostului vicepremier  ca “omul sistemului”  a fost, ce- i drept, o operatiune reusita. Dar nu  a naivilor din “zona gri”, ci  a  adevaratului sistem, cel care tocmai ce se pregateste sa-l ejecteze cu totul pe Ciolacu cel bun la toate…

“Elastica” de la Baneasa

Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, directorul general Bogdan Mindrescu tocmai ce era pregatit sa profite din plin de mingea la fileu ridicata de catre Corpul de control al Guvernului, trimis la acea data de catre fostul premier Mihai Tudose pentru a desfasura un control tematic la CNAB. Asa ca Mindrescu se putea agata de multe din concluziile din raportul recent dat publicitatii, care punea accent pe gravele abuzuri comise insa aproape in “exclusivitate” pe mandatele predecesorilor omului lui Ciolacu. Numai ca socoteala de la Palatul Victoria nu s-a potrivit si cu cea de la Ministerul Transporturilor, unde Lucian Sova, inlocuitorul lui Felix Stroe, dispusese deja trimiterea propriului Corp de control la CNAB. Iar “lipsa investitiilor”, mentinuta, ce-i drept, si de catre echipa de control a lui Mihai Tudose se anunta deja o “bomba cu ceas” pentru Maindrescu, cel care ar fi trebuit sa explice, pe langa multe altele, si intarzierile nejustificate pentru terminarea lucrarilor de modernizare de la Aeroportul Baneasa. Unde nu se gaseste inca “furnizorul” potrivit pentru ca sa se dea o “spoiala” si in interior, dupa ce lucrarile externe au fost de mult finalizate si pentru a se repune astfel in functiune Aeroportul Baneasa, singurul care dispune de o pista “elastica” mai mult decat performanta, care “umileste” chiar si pe cele ale Aeroportului Otopeni.

Incident de Securitate

Iar haosul de pe Aeroportul Otopeni in mandatul lui Mindrescu era atat de mare, incat nu doar ca taximetristii umblau cu pistoalele la vedere ziua in amiaza mare, iar noaptea aici era o veritabila “jungla”, si asta dupa ce acest fenomen infractional fusese starpit inainte cu multe eforturi, dar si de tot mai numeroasele grave incidente de securitate, precum cel petrecut chiar sambata seara. Si in urma caruia Mindrescu tocmai ce ar fi trebuit sa dea alte explicatii, dar cu totul altor structuri, despre bresele din dispozitivul de securitate prin care cei de la ACCR au trecut ca prin branza, despre boarding-urile din 2016 la cursele interne, acolo unde nu este control de frontiera, ci doar “security”, dar si in avioane, plus pe platforma dintre aeronavele parcate. Iar initiatii sistemului stiu foarte bine despre ce vulnerabilitati la siguranta nationala se pot crea astfel. Numai ca, incoltit de iminenta acestor dezvaluiri, Mindrescu si-a dat “demisia de onoare”, gest care coincide astfel cu ejectarea lui Ciolacu din sistem!


1 Comentariu la Ciolacu, ejectat din sistem!

  1. chhcgh

    Si Ciolacu l-a adus pe ala de acasa? Tot un superior dintr-un serviciu, dintr-o oculta i-a spus sa il puna. Romanii nu au minte individuala, ei sunt o uriasa hive mind, de aia ii rezolvi doar cand ii rezolvi, nu inainte – un fel de problema a capetelor hidrei, doar ca de cateva milioane de ori mai mare si raspandita in toata lumea, nu doar intr-o grota obscura din Grecia.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!