DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ciolacu da buzna in DNA!

Ciolacu da buzna in DNA!

Autor:

Iata ca fostul vicepremier rasfatat al sistemului, baricadat in fief-ul teritorial din Buzau ramane unul din cei mai de seama ”hastagian rezistent” din Partidul Social Democrat. Si chiar isi face planuri mari ca, desi un puci este inca prematur de organizat la varful partidului, o alta ”clasica” operatiune de santaj la actuala conducere cu ”marota” trecerii cu arme si bagaje la PRO Romania i-ar putea aduce noi sinecuri la companii de stat pentru oamenii sai de incredere.

 

02 aa03 1 Ciolacu da buzna in DNA!Numai ca, in timp ce sta in continuare cu ochii  ”ca pe butelie” pe Loteria Nationala sau pe Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Marcel Ciolacu neglijeaza sa-si mai pazeasca spatele de la Aeroportul Otopeni. .. Neglijenta care i-ar putea produce mai multe necazuri decat isi imagineaza, in ciuda jocurilor de culise pe care incearca sa le faca mai nou si prin justitia buzoiana si nu doar. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, desi parea ca Bogdan Mindrescu a apucat sa demisioneze la tanc din functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, zilele trecute tocmai ce s-ar fi gasit un ”raport ratacit” continand informatii mai mult decat incendiare. 02 aasad03 Ciolacu da buzna in DNA!Inclusiv despre niscai jocuri de culise ale fostului Corp de control de la Ministerul Transporturilor, pe vremea cand premierul de atunci Mihai Tudose nu prea lasa pe nimeni sa se apropie de aeroport… Dar iata ca lucrurile s-au mai schimbat intre timp, Tudose find acum in Opozitie iar Razvan Cuc revenit la sefia Transporturilor mai dornic de vendetta decat oricand…

Blocaj la Baneasa

Iar dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, ”lista neagra” a problemelor puse in carca oamenilor lui Ciolacu ar fi deschisa de situatia de la Aeroportul Baneasa. Acolo unde nu s-ar fi putut gasi ”firma” care sa dea o ”spoiala” pentru modernizarea Aerogarii. De fapt, suspiciunile rezonabile ar fi ca s-ar fi incercat ”deturnarea” lucrarilor de modernizare a Aeroportului Baneasa, unele sustinute de la bugetul de stat.  Oricum, impins la marginea sistemului de ultimele evolutii politice, ramane de vazut daca Marcel Ciolacu mai dispune sau nu de ”norocul” proverbial care l-a transformat la un moment dat dintr-un biet gonac al teroristului Omar Hayssam in vicepremierul Romaniei din cauza caruia insusi fostul premier Mihai Tudose a preferat sa-si dea demisia…


2 comentarii to Ciolacu da buzna in DNA!

  1. Dassom

    Ar trebui sa fie luati la intrebari toti securistii din buzau in frunte cu directorii adjuncti SRI,cei de la 2 si un sfert cat si cei de la serviciul secret al armatei de ce il sustin pe Ciolacu si Toma,cati bani isi ia de la Ciolacu?E buna spaga domnilor de la serviciile secrete buzoiene?Il pupati in CUR fiindca voi lati promovat pe acest analfabet cu Toma! Dragnea este destul de informat despre porcariile voastre ,stie ca vreti sa-l inlaturati, o sa vina ziua sa va schimbe din temelii pe toti!Dragnea este cu adevarat patriot nu ca voi slugi!Dragnea este singurul dupa 89 care merita votul Romanilor!

  2. Croitoru narcis

    sotul prefectei carmen ichim, fost sef la 2 si un sfert (in prezent, pensionar), este consilier al primarului din Maracineni, consilier la petrom…afaceri prin interpusi…de ce nu cercetati?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!