DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Cine i-a inchis gura lui Horodniceanu!

Cine i-a inchis gura lui Horodniceanu!

Autor:

Nu sunt chiar atat de indepartate zilele in care Daniel Horodniceanu se purta ca un adevarat analist care-si da cu parerea despre oricine si orice, seful DIICOT-ului remarcandu-se ca o „voce puternica”, tinand capul de afis al stirilor cu declaratii care de care mai belicoase. Si asta tocmai in vreme ce procurorul general Augustin Lazar isi lua tot mai in serios rolul de „Mutulica”, preferand sa munceasca „zi lumina” in biroul sau.

 

horo Cine i a inchis gura lui Horodniceanu!

Seful DIICOT merge pe burta

Iata insa ca lucrurile s-au schimbat radical, cei doi procurori facand schimb de roluri parca peste noapte. Asa ca Lazar zici ca „bifeaza” in fiecare zi cate o noua iesire publica, in timp ce Daniel Horodniceanu a ajuns sa se ascunda de mass-media pana si la sedinta de bilant a DIICOT-ului. Si, cu greu, de-abia i-au fost smulse cateva vorbe chiar si dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca va baga si DIICOT-ul in „morisca” auditului extern, Horodniceanu limitandu-se insa, si de aceasta data, doar „sa mormaie” ca „bucurosi le-om duce toate”…

„De-o fi una, de-o fi alta…”

Si daca Daniel Horodniceanu tot a dat-o in „istorie culturala” la ultima sa iesire publica din ultima vreme cu inteleapta formula de compromis „bucurosi le-om duce toate”, probabil ca stie foarte bine ca s-ar baga la inaintare si  „de-o fi una, de-o fi alta…”. Pentru ca Horodniceanu pare sa fi invatat din lectia cruda de viata primita de catre Augustin Lazar, cel care s-a lasat deturnat de la pensie pentru a accepta o functie care acum mai mult ii aduce serioase belele pe cap, decat multumiri profesionale.

lazar Cine i a inchis gura lui Horodniceanu!

Augustin Lazar, transformat in vedeta

Asa ca seful DIICOT-ului a preferat sa se tina departe de toate scandalurile momentului, mai ales dupa ce adevenit evident ca manifestatiile de protest din Piata Victoriei nu se vor finaliza, totusi, in ciuda amplorii, cu indeplinirea scopului „paralel”. Asa ca Horodniceanu tace malc, mai ales ca au inceput deja sa se faca „procurori sefi din umbra”, atat pentru DNA, cat si pentru Parchetul General. Si astfel pana nu de mult „revolutionarul” Horodniceanu spera sa joace la doua capete.

toader Cine i a inchis gura lui Horodniceanu!

Tudorel Toader nu-l scoate din „mutenie” pe Horodniceanu

Primul scop fiind sa-si „securizeze” actuala functie, mai ales ca DIICOT-ul a primit recent un nesperat cadou, actuala coalitie de guvernamant agreand acordarea de atributii sporite structurii, dupa „chipul si asemanarea” DNA. Apoi, pe de alta parte, daca pana la urma Laura Codruta Kovesi sau, mai ales, Augustin Lazar vor fi debarcati, poate-poate ca…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!