DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Cine drege Busuiocul la Curtea de Conturi?

Cine drege Busuiocul la Curtea de Conturi?

Autor:

”Praful” pare a se alege de propria campanie ”anticoruptie” a lui Nicolae Vacaroiu, cel care, pentru ca i s-a refuzat atribuirea unei sali din Palatul Parlamentului pentru derularea unei festivitati nu ezitase sa declanseze propriul ”Jihad” de plangeri trimise pe banda rulanta Directiei Nationale Anticoruptie. Iar faptul ca procurorii Laurei Codruta Kovesi au profitat din plin de aceste neastepate ”mingi” ridicate la fileu si au ajuns sa intocmeasca multa vreme rechizitorii doar pe documentele puse la dispozitie cu multa larghete de catre inspectorii Curtii de Conturi este deja cu totul alta poveste.

 

cap busuioc Cine drege Busuiocul la Curtea de Conturi?

Dupa Vacaroiu, ”potopul” la Curtea de Conturi…

NICOLAE VACAROIU Cine drege Busuiocul la Curtea de Conturi?Cert este doar ca, dupa ce initial numirea sa in locul lui Nicolae Vacaroiu a produs frisoane adeptilor statului paralel, actualul presedinte al Curtii de Conturi pare cuprins de o toropeala profesionala care aproape ca ”legendeaza” si mai mult laudele cu care se impauneaza unii sefi de structuri, cum ca nu este el Mihai Busuioc omul pe care sa-l lase inima sa declanseze controalele tematice de care se temeau atata atat serviciile secrete, cat si alte institutii de forta. Pentru ca timpul trece si inspectorii Curtii de Conturi refuza, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa-si bage nasurile prin cheltuielile faraonice ale structurilor. Asta ca sa nu mai vorbim cumva de penetrarea unui alt subiect tabu pentru orice organ legal de control, cel al fondurilor operative ”fara numar” puse la dispozitie prin tot felul de rectificari bugetare cu dedicatie.

Ultima strigare

Desigur, alte noi si noi controale tematice sunt deja anuntate, inclusiv la SPP-ul de unde se scapa insistent pe surse informatia cum ca s-ar fi gasit ”carligul” necesar pentru a-l agata pe Mihai Busuioc. Numai ca toate aceste controale se amana sine die, de nu mai stiu nici macar initiatii sistemului daca Mihai Busuioc a ramas intr-adevar un dusman inversunat al statului paralel ca atunci cand conducea Secretariatul General al Guvernului sau s-a transformat intr-un molcom tehnocrat de cand a ajuns in fruntea Curtii de Conturi. Astfel ca respectarea sau nu a ultimei strigari pentru demararea primelor controale tematice la structurile de forta,  anuntate pentru inceputul anului viitor va demonstra daca PSD-ul este sau nu in stare sa dreaga Busuiocul de la Curtea de Conturi…


2 comentarii to Cine drege Busuiocul la Curtea de Conturi?

  1. ??????

    De ce considerați că fanii din redacția Național, ai lui Popescu Tăriceanu, i-ar acuza de complicități pe procurorii austrieci cu cei români, referitor la acuzațiile pe care i le-au formulat lui Tăriceanu ?
    Opinați că atunci când zicea despre “statul paralel” Tăriceanu s-ar fi putut referi la procurorii austrieci, amintind oarecum și de speța de “lobby” a domnului Adrian Severin cu ziariștii englezi ?

  2. VIDELE

    ACUM Curtea de Conturi si I.N.S. sunt conduse de slugile cretine ale DERBEDEULUI PUI DE MILITIAN DE TELEMORMAN.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!