DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Chestorul sofer, pe teava!

Chestorul sofer, pe teava!

Autor:

Iata ca pana ce va sterge  eticheta de „razgandac” dupa numirea sa „in trepte” la conducerea IGPR, chestorul Alex Ionita va scapa barem de „sula in coaste” reprezentata de adjunctul sau, chestorul Mihai Marius Voicu, cel „identificat” in tot MAI-ul ca facand parte din asa-numita „fratie a soferilor”. Insa iminenta „ejectare” a chestorului Voicu de la conducerea Politiei Romane, in urma avansarii anchetei Corpului de control al ministrului de Interne in cazul musamalizarii scandalului politistului pedofil Eugen Stan nu face, culmea, decat sa incurce si mai mult itele „macelului” fratricid care se da pentru controlul deplin atat al IGPR, cat si a altor structuri din vesnicul „viespar”  al MAI-ului.

 

sofer Chestorul sofer, pe teava!

Chestorul Mihai Voicu, extras din coasta noului sef IGPR

Mai ales ca , desi „exilat” la Chisinau, tanarul pensionar Cornel Ciocoiu a reusit totusi sa pastreze un „cap de pod” la conducerea IGPR, prin propulsarea ca adjunct al lui Ionita a omului sau de incredere, Florin Dragnea, „recuperat” din „pepiniera” de la DGMO. In plus, cum in coalitia de guvernamant se flutura deja varianta unei „epurari” la nivelul secretarilor de stat de pe la toate ministerele, si la Interne doritorii de marire deja se agita de mama focului, unii uitand insa rezultatele rusinoase de la ultimele concursuri la care au participat pentru ocuparea unor functii cu mult mai mici. In fine, desi dupa cum sustin sursele noastre, chestorul Voicu este deja „pe teava”, va fi inghesuiala mare zilele acestea la usa lui Carmen Dan, si nu doar de lideri sindicali, ca de obicei.

carmen dan Chestorul sofer, pe teava!

Carmen Dan, in fata unor decizii grele…

Ceea ce, de altfel, nu face decat sa creasca si mai mult influenta „cerberei” pensionare Ani Rasnoveanu. Iar daca mai pui ca se va sparge si „buboiul” de la Clubul Sportiv Dinamo, dupa incetarea imputernicirii Lilianei Gafencu, venita pe mana cuplului de frontieristi Ioan Buda – Mihail Ivanescu si o nouafortare  de impunere a lui George Cosac, chiar ca show-ul este asigurat si pentru perioada urmatoare la MAI!  Iar Carmen Dan pusa in fata unor decizii mai grele ca oricand, mai ales ca „se trage” de ea din toate partile politice….


1 Comentariu la Chestorul sofer, pe teava!

  1. Taranul

    Ani e ok prr secretar si ATAT. Chestia cu cerbereala e cam mult si prrtine tache. Cat despre nea soferu revin cu intrebarea: can cerceteaza cineva vorbili din targ cu “rugamintile” lu soferu sanu intre pe lista scurta de trimisi la parchet. Si acu tropaie cu insistenta … ca vb aia trebe cineva sa mai tina spateli lu Petrica.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!