DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » CEC BANK, smulsa din ghearele lui Rothschild!

CEC BANK, smulsa din ghearele lui Rothschild!

Autor:

Iata ca, pe ultima suta de metri, in urma seriei de dezvaluiri din „National” privind punerea singurei banci romanesti de stat la dispozitia monopolului de pe piata recrutarii detinut de catre cetateanul german Johannes Burghold, noile autoritati de la Bucuresti par sa se fi trezit la timp. Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, au fost declansate demersurile de suspendare a  controversatului contract incredintat de catre fostul ministru tehnocrat al Finantelor, Anca Dragu, catre firma de apartament din Voluntari, Transeach International.

 

cecu CEC BANK, smulsa din ghearele lui Rothschild!Iar acest „stand by” intervine la tanc, altfel existand riscul ca propunerile facute de catre „recrutatorul” Burghold pentru noul Consiliu de Adminsitratie al CEC BANK sa fie tot din zona de influenta a influentei familii de bancheri Rothschild. Se pune astfel totodata in discutie si buclucasa Ordonanta 109 care a inclus si bancile si institutiile financiare  de stat la recrutarea obligatorie a unor manageri privati. Si uite cum, dupa ce grupul de interese din jurul misteriosului Johannes Burghold a ramas si fara „trofeul” Hidroelectrica, este pe cale sa piarda acum si „afacerea secolului” din jurul CEC BANK.

Interviuri pe naspa

Cum noii diriguitori ai Finantelor romanesti au fost siderati de dezvaluirea noastra privind faptul ca Johannes Burghold, cel ales pentru a face propunerile pentru cei noua membri ai viitorului Consiliu de Administratie al CEC BANK sustine interviuri in limba romana, cu toate ca, in CV-ul sau, recunoaste ca nu stapaneste  aceasta limba, s-a decis luarea unui „moment de respiro”, pentru a se face si alte verificari.

joha CEC BANK, smulsa din ghearele lui Rothschild!

Johannes Burghold dă interviuri în română fără să ştie limba

Iar situatia de la CEC BANK pare trasa la indigo cu cea de la Hidroelectrica unde, culmea, tot firma Transeach international a germanului Johannes Burghold obtinuse contractul de a face nominalizarile pentru viitorul board. CVv CEC BANK, smulsa din ghearele lui Rothschild!Este vorba despre acelasi om care a ajuns sa constituie un veritabil monopol pe piata recrutarii, monopol care trebuie cercetat si ulterior reglementat, pentru a nu mai avea loc astfel de derapaje de-a dreptul halucinante. Mai ales ca este o problema de interes national, dupa ce am ajuns sa dam practic managementul Romaniei pe mana unor recrutatori veniti de aiurea. Iar primele suspiciuni au aparut dupa ce acelasi Burghold, omul care trebuia sa „gireze” acum managerii de la Hidroelectrica si CEC Bank, doua dintre „perlele” economiei de stat, l-a implantat in conducerea SC Electrica SA pe Arielle Malard de Rothschild, nimeni altul decat fondatorul diviziei de Piete Emergente a Bancii de Investitii Rothschild&CIE.


2 comentarii to CEC BANK, smulsa din ghearele lui Rothschild!

  1. cobe

    Nu strigati victorie pana nu vedem ultimul rezultat al luptei.Nu cred ca CEC bank a scapat definitiv de o absorptie din partea sacalilor finatei mondiale pe mai nimic.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!