DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ce beneficii are Catalin Predoiu ca premier din umbra!

Ce beneficii are Catalin Predoiu ca premier din umbra!

Autor:

Fara putinta de tagada, cea mai potrivita dedicatie care i s-ar putea da in aceste zile lui Catalin Predoiu este „Adio, visul frumos s-a terminat!”. Iar acest lucru il stie foarte bine si liberalul, adus la exasperare, dupa cum sustin sursele noastre, ca pana si oamenii sai de incredere se zbat sa gaseasca un alt candidat pentru a fi nominalizat la sefia viitorului guvern liberal.

 

catalin predoiu3 Ce beneficii are Catalin Predoiu ca premier din umbra!

Catalin Predoiu nu vrea sa se afle ca a pierdut sefia guvernului din umbra

Culmea este insa ca, desi stie ca propriu-i partid, in deplina coabitare cu presedintele Klaus Iohannis, se agita de mama focului pentru a-l remania din fruntea guvernului din umbra, Predoiu se agata cu disperare de aceasta functie pur ipotetica. Iar prietenii stiu foarte bine de ce trage de timp fostul pedelist pentru ca sa i se mai spuna, barem cateva luni, „domnule prim-ministru”…

Se cauta un tehnocrat

geoana Ce beneficii are Catalin Predoiu ca premier din umbra!

Mircea Geoana a pierdut alegerile, dar a castigat de pe urma campaniei

Cu accesul taiat aproape definitiv la Palatul Cotroceni, sansele de marire guvernamentala ale liberalului pedelist Catalin Predoiu erau oricum minime. Si nu neaparat pentru ca Victor Ponta ar face in aceasta vreme vreo mare scofala economica, dar pentru ca nici macar propriul partid nu mai lua serios in calcule o candidatura a lui Predoiu pentru sefia guvernului pe care PNL-ul spera ca il va forma, cel mai probabil la anul. Insa iluziile fostului ministru al Justitiei s-au spulberat precum baloanele de sapun debitate de acesta in timpul poticnitelor sale declaratii politice. Mai ales ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, pana si cei din anturajul intim al acestuia stiu foarte bine ca partidul cauta un tehnocrat pe gustul lui Iohannis, pe care sa-l anunte drept succesorul lui Victor Ponta. Insa, in loc sa fie infuriat de aceasta „conspiratie” generala din jurul sau, se pare ca Predoiu le-a cerut in schimb o mare favoare „tradatorilor” din partid. Si mai ales celor care asigura canalul de comunicare cu Palatul Cotroceni. Este vorba despre rugamintea ca „bomba” cu tehnocratul sprijinit de liberali sa explodeze cat mai tarziu cu putinta.

Dupa modelul Geoana

crinutu Ce beneficii are Catalin Predoiu ca premier din umbra!

Predoiu o ia pe urmele politice ale lui Crin Antonescu

Chiar daca a pierdut alegerile prezidentiale, se stie ca, de fapt, Mircea Geoana  a castigat in acea campanie. Mult, foarte mult. Asta vorbind cat se poate de practic. Pentru ca puzderie de oameni de afaceri cu diverse interese economice se inghesuiau deja sa-l asigure de sprijinul lor, inclusiv cel financiar, pe cel pe care deja se grabeau sa-l numeasca „domnul presedinte”. Anii au trecut, dar povestea se repeta, asa ca acum alti naivi il numesc, de aceasta data pe Catalin Predoiu, „domnule prim-ministru”. Desi acesta mai avea oricum mult de asteptat pana sa inhate ciolanul Puterii. Dar, in toata aceasta vreme, beneficiile care decurg din aceasta functie, fie ea si una inchipuita, probabil ca nu sunt deloc de neglijat, din moment ce Catalin Predoiu ar face orice sa nu se afle ca a pierdut pana si sefia asa-numitului guvern din umbra.

Clona lui Antonescu

Asa ca, daca nimeni nu mai crede in venirea la putere a Cabinetului Predoiu, ramane de vazut cat va reusi sa pastreze aparentele liberalul cu privire la inlocuirea sa, cel mai probabil cu un tehnocrat agreat de Palatul Cotroceni. Pentru ca, oricum, Predoiu ar putea urma destinul politic al lui Crin Antonescu, un alt liberal celebru care a tras cat a putut de pe urma statutului de nominalizat la cea mai inalta functie in stat.

 


2 comentarii to Ce beneficii are Catalin Predoiu ca premier din umbra!

 1. ANALISTUL

  Daca PREDOIU NU presta si ca AVOCAT in cabinetul de avocatura a SOCRULULUI sau putea avea izbanda ca PREMIER nu se minjea de RAHAT ca orice alt avocat.
  GEOANA este doar un figurant facut de ILIESCU prostanac, de VANTU un ratat si de MIHAELA lui cu multiplele ei ONG-uri este facut CAMATAR folosit sa-si ia CUCOANA milioane de dolari de la BANCOREX fara sa-i mai restituie, iar CRIN e victima lui GIGI BECALI care si-a cumparat intrarea in PNL cu multe milioane. La ora actuala clasa politica romaneasca este o adunatura de indivizi lipsiti de calitatile necesare, pt a nu folosi cuvintele adecvate.

 2. D

  In Europa, PM nu sunt anuntati cu luni de zile înainte. La momentul remanierii, Presedintele tb sa aleaga persoana, care i se pare mai competenta. Oricum, vine o criza f mare, iar noi nu mai avem nimic: nici industrie, nici agricultura, nici servicii ( sanatate, învatamânt, posta, tren, avion, sosele) absolut nimic, nici banci, va fi jale mare …


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!