DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Salariile de merit de la Interne, monopolul liderilor de sindicat!

Salariile de merit de la Interne, monopolul liderilor de sindicat!

Autor:

Agitati nevoie mare de organizarea propriilor congrese, pe liderii sindicatelor din Ministerul de Interne ii paste o noua lovitura crunta din partea procurorilor. Care, ce-i drept, dupa ce s-a tergiversat nepermis de mult rezolvarea plangerilor a nenumarati angajati ai Ministerului de Interne, au ajuns sa se aplece, in sfarsit, si asupra „bubelor” liderilor de sindicat.

 

protest politisti Salariile de merit de la Interne, monopolul liderilor de sindicat!

Poliţiştii sunt scoşi în stradă în interesul şefilor

Care nu doar ca sunt suspectati ca incasau deopotriva pensii de la minister si salarii de la sindicate, basca tot felul de sporuri, dar, dupa cum se strang tot mai multe dovezi impotriva unora dintre ei, prin exercitarea a tot mai multe presiuni, ajunsesera sa detina si un adevarat monopol al acordarii salariilor de merit.

„Sa vina banii, la baieti”!

Este foarte bine ca sunt sindicate in Ministerul de Interne. Si chiar ca sunt mai multe. Mai ales ca, dupa cate se pare, tocmai rivalitatea dintre acestea este pe cale sa alimenteze anchetele procurorilor anticoruptie cu privire la „viesparul” existent in majoritatea acestor structuri. De altfel, dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate, prin arestarea liderului Iulian Surugiu, procurorii nu au facut decat sa dea „cep” la „butoiul cu amintiri”. Pentru ca, in paralel cu ancheta privind  evaziunea fiscala si spalarea de bani, principalele infractiuni de care este acuzat Surugiu, alte structuri merg mai departe cu verificarile privind complexul rezidential din Ghencea, de care familia liderului sindical  pare sa nu fie deloc straina.

suri Salariile de merit de la Interne, monopolul liderilor de sindicat!

Iulian Surugiu, o mai veche cunoştinţă a procurorilor

Pana la detonarea acestei „bombe” insa, iata ca procurorii tocmai ce sunt pe cale sa explodeze o alta. Care, de aceasta data, ce-i drept, va exploda in curtile cam tuturor sindicatelor, acolo unde oamenii de casa cantau, ca fotbalistii, „sa vina banii la baieti”. Si este vorba de salariile de merit in care se „lafaiau” multi din cei din conducerile sindicatelor, sporuri care ajungeau astfel si pana la 50 la suta din totalul veniturilor. Asta in timp ce, dupa cum tot mai multi politisti s-au plans atat forurilor superioare, dar si altor structuri, cei care se remarcau prin rezolvarea unor cazuri exceptionale nu primeau nimic daca nu erau membri ai sindicatelor preferate. Mai ales ca, slabi de inger si pentru a nu-si pune sindicatele in carca, multi sefi „inghiteau” santajul de a acorda pe tava aceste salarii de merit catre anumiti lideri de sindicate.


2 comentarii to Salariile de merit de la Interne, monopolul liderilor de sindicat!

 1. alina

  Castiguri complete la domiciliu! Daca vrei sa castigi bani seriosi, asta nu va mai fi o problema de acum inainte. Daca esti un iubitor de carti alatura-te chiar azi echipei noastre, pentru ca suntem deja in continua ascensiune si inca mai avem nevoie de colaboratori foarte seriosi si foarte motivati sa castige bani! Te vom ajuta noi cu tot ce trebuie! Contacteaza-ne cat mai repede la adresa noastra de email: petrealinabeatris3@gmail.com

 2. GARCEA

  In timp ce politistii romani nu au bani suficienti pentru dotari sau pentru carburantii autovehiculelor, la nivelul Ministerului se acorda INCA anumitor cadre, pe criterii strict secretizate, un spor de 50% din salariul de baza, ca urmare a Ordinului MAI nr. 132/9.02.2004 privind aplicarea OUG 38/2003 privind salarizarea si alte drepturi ale politistilor SECRETIZAT. Ordonanta 38/2004 a prevazut la art. 34 ca “politistii care executa in domenii specifice activitatii institutiei cu care au raporturi de serviciu, lucrari de exceptie si misiuni speciale, apreciate ca atare de catre conducatorii acestora, beneficiaza de un spor de pana la 50% din salariul de baza”.
  Ordinului ministrului Ioan Rus din 9.02.2004 stabileste conditiile care trebuie sa le indeplineasca cei care pot primi aceste sporuri, care sunt urmatoarele:
  1 – sa aiba lucrari de exceptie (inventii, inovatii etc), cu aplicare imediata in domeniile de activitate;
  2 – misiunea executata s-a finalizat cu anihilarea unor bande (traficanti de droguri, de armament, substante toxice si explozibili) sau grupuri deosebit de periculoase si recuperarea unor valori importante;
  3 – prin riscul asumat si actiunea desfasurata au fost salvate vietile unor persoane aflate in pericol iminent sau au fost prevenite unele catastrofe de mari proportii.
  ACESTE CONDITII ESNTIALE NU SUNT RESPECTATTE IN MAJORITATEA CAZURILOR ELE SUNT INCALCATE CU BUNA STIINTA.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!