DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Lobby-ul lui Nic Voiculescu inca functioneaza!

Lobby-ul lui Nic Voiculescu inca functioneaza!

Autor:

Dupa dezvaluirile din „National” privind „legaturile primejdioase” dintre ministrul Sanatatii, oengistul Vlad Voiculescu si cel mai puternic lobby din industria farmaceutica, Nic Voiculescu, „regii medicamentelor” pareau sa dea semne ca inteleg problemele romanilor care, pur si simplu, nu isi mai pot permite preturile tot mai „umflate” din farmacii.

 

nic voiculescu Lobby ul lui Nic Voiculescu inca functioneaza!

Preţurile medicamentelor încă nu se micşorează

Mai mult chiar,  Vlad Voiculescu s-a si „infoiat” ca va da in cel mai scurt timp un ordin de ministru prin care sa reduca preturile unor medicamente care sunt mai scumpe in Romania si de cateva ori decat in alte tari occidentale. Numai ca totul pare sa fi fost doar o „gargara” de imagine, intrucat, dupa ce s-au dezmeticit din efectele dezvaluirilor mediatice, cei doi Voiculescu au primit un sprijin „logistic” usor de inteles.

Or sa moara ca mustele!

vlade Lobby ul lui Nic Voiculescu inca functioneaza!

Vlad Voiculescu tace mâlc

Astfel ca, stranie coincidenta, dupa ce o asociatie a producatorilor de medicamente a dat un comunicat in care se lamenteaza ca „regii medicamentelor” vor suferi pierderi financiare, asta in timp ce Ministerul Sanatatii tace malc pe aceasta tema, pe televiziuni s-a si pornit un „tsunami” de reportaje lacrimogene. In care romanii sunt pur si simplu panicati ca vor muri ca mustele, daca gigantii din domeniul pharma se vor retrage din Romania si nu vor mai comercializa in tara noastra aproape doua sute de tipuri de medicamente. Iar explicatia ar fi ca acesti colosi financiari ar suferi pierderi pentru „pomana” de a-si vinde medicamentele in Romania, desi CNAS-ul deconteaza lunar sume de-a dreptul exorbitante in conturile companiilor straine din domeniu. Si, totusi, daca bietii producatori straini pierd bani in Romania, atunci de ce continua sa se deschidaa farmacie dupa farmacie, la parterul oricarei scari de bloc? Sa fie si aici mana aceluiasi atat de influent lobbist Nic Voiculescu.


1 Comentariu la Lobby-ul lui Nic Voiculescu inca functioneaza!

  1. Nicu Grama

    Normal ca functioneaza, Tache. N-a gasit „National” la chioscuri, ca sa citeasca ce se scrie despre el.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!