DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Carmen Dan, misiuni otravite pentru „Doi s’ un sfert”

Carmen Dan, misiuni otravite pentru „Doi s’ un sfert”

Autor:

Gata, cica rebotezata Directie Generala de Protectie Interna este „operationalizata suta la suta”! Ceea ce inseamna ca „urecheatii” de la „Doi s’ un sfert” ar trebui din nou sa se apuce de lucru, mai ales ca, in „buza” minivacantei de Rusalii, ministrul de Interne a avut deja grija sa le traseze primele misiuni pe care le au de indeplinit de urgenta.

 

carmen Carmen Dan, misiuni otravite pentru „Doi s’ un sfert”

Ministrul de Interne loveste prin „ricoseu”…

Numai ca atentia cu totul deosebita acordata in ultima vreme de catre Carmen Dan serviciului secret al Ministerului de Interne pare sa aiba cu totul alte motivatii decat cea de a repune pe picioare structura informativa atat de greu incercata anul trecut. Si astfel ca se ia serios in calcul si „varianta de lucru” ca actuala conducere a DGPI este impinsa pur si simplu sa-si rupa singura gatul! Mai ales ca „tehnocratii” de la sefia „Doi s’ un sfert” sunt singurele ramasite „ciolosiste” ramase la varful piramidei Internelor, dupa „curatenia de primavara” de la secretariatul general si alte structuri centrale. Asa ca, ramasi fara sprijin politic si cu oamenii lui Dragnea suflandu-le in ceafa, sefii „Doi s’ un sfert” vor fi probabil doborati de „perversa” lui Carmen Dan, „blonda de la Interne” dovedind intr-un timp suprinzator de scurt ca a invatat sa rezolve „treburile murdare” cu mainile altora. De aceasta data impingand chiar actuala formula de conducere a „Doi s’ un sfert” la o veritabila „sinucidere colectiva”.

Fara filaj, fara mandat…

Practic, singura miza a controversatei ordonante a fostului ministru Dragos Tudorache a fost ca ofiterii „Doi s’ un sfert” sa nu mai poata efectua, in cel mai explicit mod cu putinta, misiuni de filaj. Asa ca, dupa cum dezvaluia „National”, specialistii in monitorizare ai structurii care nu au iesit la pensie sau nu au fost trasi pe linie moarta prin diverse birouri s-au refugiat la Directia de Operatiuni Speciale din cadrul IGPR, cu toate ca si pe aici deja cam „geme sandramaua”. Dar cert este ca misiunile de ultima ora trasate de catre Carmen Dan sefilor de la „Doi s’ un sfert” nu prea vor putea fi efectuate cu succes, intrucat acestia mai au un singur specialist in filaj. Filaj pe care oricum nu-l mai pot face legal! Si nici nu mai fac parte din „campul tactic” ca sa fie acoperiti cu mandate date de judecatori de casa pe banda rulanta, ca sa se faca ca asculta „in rem” inclusiv telefoanele acreditate oficial la institutiile sistemului de siguranta nationala. Asa ca nu va mai trece chiar atat de multa vreme pana ce Carmen Dan se va arata nemultumita de faptul ca sefii DGPI nu au fructificat mana pe care chipurile le-a intins-o… Insa aceiasi sefi stiu foarte bine ca, si daca se arunca „pe fenta” lui Carmen Dan, risca sa fie prinsi in ofsaid chiar in timpul „misiunilor imposibile” primite chiar de la aceasta. Asa ca este de asteptat sa inteleaga mesajul si sa se ceara singuri afara, fara ca Dragnea sa poata fi acuzat ca a incercat o lovitura de forta prin care sa-si aserveasca serviciul pentru care, in Kiseleff, exista planuri marete…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!