DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Carmen Dan isi face alt ”Doi s’un sfert”!

Carmen Dan isi face alt ”Doi s’un sfert”!

Autor:

Continua aplicarea neabatuta a riscantei strategii de ”destructurare” din temelii a unor intregi structuri din cadrul Ministerului de Interne, doar pentru ca ”Fratia Blondei” din jurul lui Carmen Dan nu a reusit pana acum sa ”mute casutele” astfel incat sa poata fi ”decapati” conducatorii Directiilor vizate. Si cu toate ca ”restructurarea” cu japca a Directiei Generale Anticoruptie s-ar putea sa le stea in gat mai mult decit se asteptau ”fundamentalistilor” care au impins-o pe Carmen Dan in acest pagubos si totodata veritabil ”razboi de gherila”, iata ca ”favoritul” Valentin Melnic deja a pregatit urmatoarea mutare.

 

02 03 Carmen Dan isi face alt ”Doi s’un sfert”!Iar noua tinta in miscare a ”Fratiei” este acum Centrul de testari psihosociologice din cadrul Ministerului de Interne. Desigur, laprima vedere pare greu de dedus ce ar avea de acum inainte de castigat Carmen Dan din restructurarea acestei structuri. Numai ca ”strategii” care o tin ”ostatica informativ” pe Carmen Dan si-au facut calculele ca astfel sa reuseasca sa obtina controlul asupra unei noi ”parghii” prin care sa poata avansa pe functii de conducere in minister doar cine vor ei! Asta dupa ce, atata amar devreme, avizele fie ele si consultative ale serviciului secret al MAI puteau ”frange” din start visurile de avansare ale ofiterilor neagreati de cei de la butoanele ministerului. Numai ca membrii ”Fratiei” stiu foarte bine ca in ciuda promisiunilor asumate de ambitiosul director adjunct Rares Vaduva nu se mai pot baza ca altadata pe colaborarea totala a celor de la ”Doi s’un sfert”. Mai ales ca tot mai multe cadre au reclamat in instanta si inclusiv prin plangeri penale faptul ca li s-a retras fara nicio explicatie, bineinteles, accesul la diverse niveluri informative secretizate.02 03aa Carmen Dan isi face alt ”Doi s’un sfert”! Asa ca, daca nu mai poate controla sistemul de ”blocare” a celor ”indezirabili” in anumite functii de conducere doar prin ”unidirectionarea” avizelor  DGPI si ORNISS, Carmen Dan a fost sfatuita sa ”restructureze” Centrul de testari psihosociologice. Astfel incat eliberarea avizelor psihologice sa devina noua ”maciuca” folosita pentru ”decaparile” celor inscrisi ”fara voie de la stapanire” la concursurile cu dedicatii…

Strang la un loc toti psihologii!

De parca nu ar fi fost de ajuns ca, fapt fara precedent in istoria atat de zbuciumata a MAI, indiferent de cine a condus ministerul, Carmen Dan prefera informarile din ”sursa alternativa” a unei anumite firme particulare de paza, acum se forteaza crearea unui nou mijloc de ”colectare” a informatiilor necesare. Pentru ca, in ciuda eventualelor intentii onorabile ale proiectului gata creionat de atotinfluentul secretar general adjunct Valentin Melnic si prin care se vor trece toti psihologii din minister, indiferent de unitatea sau structura teritoriala sau centrala de care apartin acum, in subordinea unui singur om nu au cum sa nu apara si suspiciuni cel putin rezonabile privind adevaratul scop al unei asemenea surprinzatoare miscari de cadre. 02aaa 03 Carmen Dan isi face alt ”Doi s’un sfert”!Mai ales ca strangerea tuturor psihologilor din minister intr-o singura mana si intarirea astfel a controlului de la centru exercitat asupra acestora chiar nu ar fi reprezentat o urgenta absoluta a politicii de cadre a MAI. Numai ca, daca un angajat al MAI a picat  testarea psihologica obligatorie dupa inscrierea la un concurs pentru o functie de conducere, atunci acesta chiar ca este cu totul scos din joc. Plus ca nu are nici cu cine sa se certe si nici la cine sa conteste, cel putin intr-o perioada care sa-i asigure o a doua sansa legala pentru participarea la concursul respectiv.

”Tsunami” de avizari

Iar pentru a ”inchide cercul” acestei noi strategii, dupa cum reiese din infomatiile intrate in posesia noastra, imediat dupa restructurarea Centrului se va trece, din ordinul expres al ministrului, la o ampla operatiune de ”reavizare” psihologica. Totul sub pretextul ca astfel sa nu mai apara atatea informatii publice despre diverse ”fapte” comise de cadre ale MAI care au trecut totusi testul psihologic. De fapt, la mijloc nefiind decat o stratagema ieftina prin care sa se forteze ejectarea din sistem a unor sefi de structuri care nu au luat ”pozitia ghiocelului” in fata ”Fratiei Blondei”. Si care, pe anumite canale sunt dati ca si ”picati” la viitorul ”tsunami” de reavizari psihologice. Numai ca deja presiunea exercitata parca ”prea ca la tara” impotriva anumitor psihologi carora li se sugereaza diverse ”liste negre” s-ar putea dovedi, mai curand decat se asteapta unii, o sabie cu doua taisuri… Ca si ”visul” desart ca psihologii ministerului, odata cu restructurarea Centrului pot fi transformati intr-un nou serviciu secret tip ”Doi s’un sfert”, care sa furnizeze ilegal amanunte sensibile…


9 comentarii to Carmen Dan isi face alt ”Doi s’un sfert”!

 1. Ioana M.

  Dreptul la aparare: o expertiza psihologica efectuata in afara ministerului.

 2. CURIOSUL

  C.S.A.T.-ul ce zice ??? SAU DE CE TACE…?!?!?!

 3. Anonymous

  In sfarsit, o abordare pertinenta!

  Cu sanse reale de profesionism….
  Asta doar daca nu il ca pune iar sef pe seful psihologilor Dgpi sotul favoritei Buldogului, Alexe…. cunoscătorii…stiu de ce!😁😁😁

 4. Anonymous

  Iar despre Dgpi… numai si numai de bine….👂👀👂👀👂👀, dar atat! Legalitate este neologism…

  Pt tot MAI, testele psihologice nu se pot reprograma si nici nu se poate modifica dafa si ora lor.

  Pt examene la Dgpi cu sef resurse umane col Florin Damian, atunci cand interesele o cer si cand “cadidatul” ales deja nu performeaza, se anunță ca este reprogramat. Si concursul si cu aceste ilegalitati, este considerat valabil de MAI si de conducerea DGPI, prea ocupata pt detalii, cum ar fi legalitatea!!!

  Ca sa nu isi bata capul candidatii reprogramati la psihologic si alte pile angajati Dgpi, mai sus sunt doar date din surse deschise. Propriile surse deschise ale Dgpi!!!

 5. Tom

  Daca ne gândim la numeroasele cazuri in care psihologii locali au trecut testările cadre ale MAI care ulterior au făcut fapte reprobabile, este clar că se impune o reorganizare a acestora într-o singură structura. La nivel local, sindicaliști au arătat că psihologii executa ordinele comandanților și de aceea cadrele nu vorbesc cu ei despre problemele lor.

 6. Berlogea

  Pentru cei cu probleme psihice majore se impune o expertiza psihiatrică pentru ca o simpla testare psihologică,este irelevantă.

 7. Anonymous

  Tache cred ca trebuie sa ti faci clar o programare la Socola… si tu si nevasta ta aia bosumflata ca seful ei nu i a bagat din burta pe foaia de prezenta ore de week end sa iasa si ea la pensie mai gras. Of saracuta batranica de 40 ani cu pensie mica de 7000 lei. Nu ti e rusine …

  • Georgel

   Eu ți-am mai scris ca ești prost…. congenital chiar!!!!
   Tind sa cred ca ai făcut o pasiune bolnava pentru soția lu’ Tache! Pensionara, bosumflată sau nu, oricum e cu câteva clase înaintea ta!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!