DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Carmen Dan inghite de la chestorul sofer!

Carmen Dan inghite de la chestorul sofer!

Autor:

In iarna anului trecut, in plin asalt dezlantuit in strada asupra institutiilor statului de drept, Carmen Dan si-a legitimat cu varf si indesat dificila functie de ministru de Interne. Prin pozitia legala, dar transanta, pe care intr-adevar trebuie sa o afiseze in astfel de momente tulburi un adevarat ministru de Interne. Atitudine pe care, ce-i drept, a avut-o si in fata prea orgoliosului Mihai Tudose, desi la acel moment a avut de surmontat si cele „doua luntre” in care se asezase cel ajuns totusi intre timp seful Politiei Romane, „razgandacul” chestor Alex Ionita.

 

cap carmen dan Carmen Dan inghite de la chestorul sofer!Iata insa ca, desi aflata pe val, Carmen Dan „inghite” acum, fara sa cracneasca barem, ca sa nu mai vorbim de cuvenita riposta, o aroganta greu de explicat, oficial vorbind, venita din partea controversatului chestor Mihai Marius Voicu. Pentru ca, in timp ce Carmen Dan punea pantofi rosii pe scarile Muzeului de Istorie, prim-adjunctul Inspectoratului General al Politiei Romane, desi se afla in plina cercetare administrativa in cazul pedofilului Eugen Stan, la chiar ordinul ministrului de Interne, a fost reprezentantul MAI care a supervizat sedinta de bilant a Politiei Neamt!

voicu Carmen Dan inghite de la chestorul sofer!

Marius Voicu, reprezentantul ministrului de Interne la Neamt

Ce-i drept, prin cate au fost nevoiti sa treaca de-a lungul anilor politistii din cadrul mult incercatului IPJ Neamt, au inghitit saracii si aceasta noua umilinta. Numai ca ramane, totusi, intrebarea cine a autorizat trimiterea tocmai a chestorului Mihai Marius Voicu la Piatra Neamt, ca inalt reprezentant oficial al MAI, pentru a i se prezenta bilantul oficial al politistilor nemteni…?

Bilant cu cantec

Dezvaluirea din „National” cu privire la radioconferinta sustinuta de Voicu a doua zi dupa ce pedofilul Eugen Stan fusese rupt cu bataia de catre familia unei victime, ca si cea a respingerii de catre acesta a raportului prin care comisarul sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri, propunea crearea unui grup mixt de lucru la nivelul Politiei Capitalei impotriva pedofiliei au „dinamitat” ancheta efectuata de catre Corpul de control al ministrului de Interne.

pedofil 1 Carmen Dan inghite de la chestorul sofer!

Dupa scandalul politistului pedofil, doar „capul” lui Nicu Dragos a cazut…

nicu dragos Carmen Dan inghite de la chestorul sofer!Iata insa ca, desi este oricum „tinta in miscare” in acest scandal public si aflat in plina operatiune de cercetare disciplinara, chestorul Mihai Marius Voicu a fost „alesul” Ministerului de Interne pentru „a taia panglica” la festivitatea prezentarii bilantului de catre conducerea Inspectoratului de Politie a Judetului Neamt ! Alegere greu de explicat, mai ales tinand cont de toate aceste circumstante… Astfel ca, fie ca a stiut de aceasta alegere sau poate chiar a autorizat-o, fie ca habar nu a avut de prezenta „chestorului sofer” la Neamt, ca unic reprezentant al MAI, Carmen Dan tot de „blonda” va pica in ochii subalternilor. Mai putin in cei ai subsecretarului de stat Mihai Valeriu, desigur, care, aflat in plina noua operatiune de avansare, nu prea are cum sa-si permita sa aiba si opinii personale…


1 Comentariu la Carmen Dan inghite de la chestorul sofer!

  1. Grig

    Catalin Tache, esti jurnalist sau doar un simplu derbedeu? Pentru ca titlul “articolului” tau este deosebit de tendentios (chiar porcos!), stau si ma intreb cam ce-ai spune tu daca un alt “jurnalist” ar folosi aceeasi termeni vorbind de maica-ta, de exemplu?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!