DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Carmen Dan, executata de Kovesi!

Carmen Dan, executata de Kovesi!

Autor:

Dupa transanta victorie „de parcurs” inregistrata in fata „caposului” Mihai Tudose, Carmen Dan era din nou in grafic cu recastigarea controlului si autoritatii normale pentru un ministru, mai ales atunci cand are in subordine un „viespar” precum MAI-ul. Numai ca, lasata sa lupte singura pe nenumaratele fronturi deschise, Carmen Dan a ajuns acum sa „incaseze” in plin lovituri tocmai de acolo de unde ea insasi declansase atacurile initiale.

 

02aaaa 03 Carmen Dan, executata de Kovesi!Astfel, dupa ce a reactionat ferm in scandalul „politistului pedofil”, declansand o operatiune de control ampla, Carmen Dan ar fi putut lesne impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Aratand pe de o parte ca este instransigenta cu „cuiburile de rezistenta” mostenite in MAI, dintre care cel mai puternic era chiar in jurul adjunctului IGPR, Marius Voicu, dar mai ales ostoind „setea de sange” a sindicalistilor care oricum cereau tot mai insistent „capul” inamicului public numarul unu, adica tot al „chestorului sofer”.  Insa „tupeul” celui din urma i-a lasat fara reactie pe „pilonii” pe care ar trebui sa se bazeze mandatul lui Carmen Dan, exact ca si in cazul cererii depuse pentru incetarea detasarii politistilor judiciari de la DNA Ploiesti. Cand, din nou, contraatacul principalei vizate, de aceasta data chiar Laura Codruta Kovesi a lasat-o fara cuvinte pe Carmen Dan.

Cui i-e frica de Voicu?

Nu au trecut decat cateva zile de cand dezvaluiam ca Marius Voicu si-a strans la propriu catrafusele din birou, aceasta insemnand ca va parasi sediul IGPR. Ramanand insa doar intrebarea  daca va pleca cu totul la pensie sau se va intoarce la postul „securizat” din fruntea Politiei Capitalei.02 0ssss3 Carmen Dan, executata de Kovesi! Si dupa ce le-a inselat vigilenta celor care l-ar fi putut executa imediat dupa cooptarea de catre Corpul de control al ministrului a raportului devastator al sefului de la Serviciul „Omoruri”, Radu Gavris, „chestorul sofer” a intors-o ca la Ploiesti si s-a instalat in biroul de la Politia Capitalei. De unde nimeni nu indrazneste sa-l deranjeze, nici macar pentru a-i sugera ca, reocupand aceasta functie, nu ar face decat sa accelereze posibila trimitere a raportului Corpului de control la Parchetul Militar, dar nu „in rem”…

Criza de „cojones”

Insa criza de „cojones” inregistrata in Ministerul de Interne este dovedita si de o alta speta in care ministrul a fost lasat „fara munitie” chiar in toiul unei batalii in care Carmen Dan a fost sfatuita sa se arunce cu capul inainte. Fara ca nimeni sa-si asume ca a fost suficient un nou „refuz” al celor vizati de „sagetile” boante trimise dinspre MAI, pentru ca ministrul sa nu mai poata bajbai decat un banal „vom cauta alte solutii legale”. Asta in conditiile in care, dupa ce Laura Codruta Kovesi i-a dat „delete” cererii de incetare a detasarii politistilor judiciari de la DNA Ploiesti, Carmen Dan, mai ales ca cei doi sunt totusi angajatii MAI, ar fi putut ordona direct cercetarea lor disciplinara. Dar, din nou,  cine sa-si asume trecerea la „next level” al jocului si sa-si forteze astfel inclusiv norocul…?    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!