DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Carmen Dan, cu rezervorul intre picioare!

Carmen Dan, cu rezervorul intre picioare!

Autor:

Iata ca, in ciuda pozitiei transante a lui Carmen Dan din ultima vreme, prea putini dintre subalterni o trateaza pe aceasta ca pe un adevarat ministru de Interne. Astfel ca, in urma deciziei salutare de a se deplasa personal la Covasna, pentru a vedea pe teren eforturile facute de catre miile de cadre ale MAI implicate in combaterea efectelor inundatiilor, aceasta a avut parte de o surpriza mai putin placuta. Care, chiar daca nefiind initiata in astfel de dedesubturi militaresti s-ar putea sa nu o fi tratat cu toata atentia, a facut deja deliciul ministerului, inclusiv cu obisnuitele „glume de autobaza”.

 

covasna 720x418 Carmen Dan, cu rezervorul intre picioare!

Carmen Dan, dusa la Covasna in conditii de tip cargo

Astfel, desi oficial in scriptele Inspectoratului General de Aviatie al Internelor exista doua elicoptere VIP, Carmen Dan a fost transportata la Covasna cu un elicopter de tip cargo, pentru transportul trupelor si a echipamentului, care are inclusiv un rezervor suplimentar pe care pasagerii trebuie practic „sa-l calareasca” pentru a avea loc cu totii. Si s-a ajuns in aceasta situatie penibila intrucat atat elicopterul Mi 110, cat si Mi-ul 8 au fost „puse la pamant”, desi acestea ar intruni toate conditiile pentru un transport civilizat al demnitarilor romani, asa cum se intampla in toate tarile europene.

Transport de marfa

Elicopterul de fite facut special pentru a-l impresiona pe Nicolae Ceausescu zace si acum la sol, nimeni din Ministerul de Interne nefiind in stare sa repare „managementul” asigurat la IGAV de „clanul comandorilor” condus de „binomul” Reliu – Colcigeanu.

la sol 667x500 Carmen Dan, cu rezervorul intre picioare!

Elicopterul VIP este tinut la sol

De asemenea, si celalalt elicopter VIP cu dotari pe masura rugineste tot la sol, astfel ca IGAV nu poate asigura un zbor decent pentru niciun demnitar roman. Iar cum nici la autostrazi nu stam mai bine, sa ne rugam ca puzderia de demnitari europeni care se vor perinda prin Romania atat cu ocazia Centenarului, cat si a preluarii presedintiei „Troicii” UE sa nu ceara „favorul” de a se deplasa cu elicopterul prin tara, pentru ca atunci Guvernul Romaniei va fi nevoie sa umfle conturile magnatului Tiriac si ale firmei sale de taxiuri aeriene. Pentru ca la noi ca la nimenea, elicopterele decente din flotila MAI sunt tinute la sol, in timp ce ministrul de Interne este „transportat la marfa” si cu „rezervorul intre picioare”…


3 comentarii to Carmen Dan, cu rezervorul intre picioare!

  1. Kemi

    Păi ce au păzit ăia de la Corpul de Control al ministrului? Au fost, nu au înțeles nimic și au plecat. Micile nereguli găsite sunt frectie la un picior de lemn. Da dosaru’, dosarul cu sutele de mii de euro pagubă cu care ne scotea ochii doamna ministru în urma controlului pe unde mai zace? A mai întrebat cineva de el. Au găsit băieții de la corp cum a adus Columbeanu elicopterul VIP MI 17 – 110 gata defect de la reparația capitală care a costat 2-3 milioane euro. Si cum a fost acoperit de Reliu, Machedon și alții? Păi cine să le spună și lor? Că prietenul care i-a ajutat are si el limitele lui. Parcă s-a mai discutat despre incidentul de la Varșovia de pe drumul de întoarcere si faptul că nu a fost raportat. Dar cine să citească și mai ales cine să înțeleagă? Despre orele de “rodaj” efectuat fără acoperire de cuplul Colcigeanu-Reliu a întrebat cineva? Si uite așa dintr-o unitate de elită, în 3 ani și jumătate, Inspectoratul General de Aviație a devenit oaia neagră a Ministerului de Interne. Vinovați nu sunt doar cei ce au comis o serie de nereguli ci și cei care nu sunt în stare să îi țină în frâu si mai ales a celor care nu sunt în stare să ia măsuri pentru reglementarea situației. Dragi colegi dacă nu luați atitudine în scurt timp o sa zburati pe coada de matură. Iar cei care v-au adus aici se vor strecura liniștiți către alte zări mai senine iar voi o să fluierati a pagubă. Vă bucurați că zburati la SMURD? Și când nu va mai fi Raed? Cred că este momentul să scăpați de cei care au pupat toate ghiulurile pentru a rămâne în funcții și care nu fac decât să distrugă. Sincer, mă întreb cu a acceptat ministrul de interne o așa situație jenantă. Băieți ați dat si voi cu deodorant înaintea să se urce doamna, ați pus si voi 3-4 braduti pe rezervor să miroasă frumos? O fi avut bani bietul Sorin? Sau l-a împrumutat doamna Circo?

  2. Dorina

    Raiffaisen si palestinianul … leoparzi si banane! de pus in congelator!

  3. Gigi

    Cu trio de succes, Dache, Mosor si Circo așa merită.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!