DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Carmen Dan, bagata in ”Arestul Groazei” !

Carmen Dan, bagata in ”Arestul Groazei” !

Autor:

Iata ca, la doar cateva zeci de ore dupa ce dezvaluiam iminenta declansarii unei anchete interne privind situatia halucinanta de la ”Arestul Groazei” din Campina, ministrul de Interne a confirmat oficial informatiile noastre, dand ordinul decisiv in acest sens. Iar odata bagata in dosarul ” Arestei Groazei”, Carmen Dan trebuie sa fie constienta ca ancheta trebuie sa mearga pana la capat. Mai ales ca, in afara ”penalilor” de serviciu si cu functii publice ”unidirectionati” de catre procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu aici, prin ”iadul” din Campina au trecut si nume grele din chiar Ministerul de Interne.

 

carmen dan 1 Carmen Dan, bagata in ”Arestul Groazei” !

Ministrul de Interne si-a trimis oamenii la Campina

Astfel ca unul dintre primii martori care ar putea fi audiati de catre comisia de control instituita prin ordinul ministrului Carmen Dan se pare ca va fi chiar Viorel Dosaru, nimeni altul decat fostul sef al IPJ Prahova ! Cel care, dupa ce a fost ”agatat” intr-unul din dosarele miliardarului Sebastian Ghita a recunoscut in cele din urma ca s-ar fi vazut cu acesta, ceea ce nu l-a scutit insa de trecerea prin ”purgatoriul” arestului din Campina.

arest campina Carmen Dan, bagata in ”Arestul Groazei” !Unde exista informatii ca fostul sef  al politistilor prahoveni, ajuns intre timp in conducerea Ministerului de Interne ar fi fost supus, la indicatiile ”pretioase” ale lui Mircea Negulescu ”Portocala” la un tratament umilitor, din chiar partea fostilor sai subordonati…

Seful IPJ Prahova , audiat!

Astfel ca, dincolo de implicarea si calitatea sa oficiala intr-unul din dosarele deschise de catre DNA – Structura Teritoriala Prahova impotriva ”fugarului” Sebastian Ghita, Viorel Dosaru este poate cel mai potrivit martor de a deschide lista audierilor.

dosaru Carmen Dan, bagata in ”Arestul Groazei” !

Viorel Dosaru, martor supriza

Mai ales ca acesta a fost atat subsecretar de stat in Ministerul de Interne, cat si seful Inspectoratului de Politie al Judetului Prahova si implicit coordonatorul activitatii arestului din Campina ! Unde a ajuns apoi ca si inculpat, avand parte de un ”tratament” cu totul deosebit. De asemenea, extrem de importanta este si depozitia lui Iulian Hertanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta fiind o alta ”tinta in miscare” a celor care manevrau din umbra jocurile murdare practicate cu complicitatea unor politisti la ”Arestul Groazei” din Campina…Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!