DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Canibalism in servicii!

Canibalism in servicii!

Autor:

Pana si cei mai fanatici adepti ai statului paralel stiu deja foarte bine ca barca lor se va scufunda definitiv, cel mai probabil in luna octombrie. Asa ca, in timp ce continua sa se bata cu pumnii in piept in fata sefilor ca vor muri pe baricade, multi dintre ei si-au calculat deja proiectiile de pensie sau chiar au incercat fara nicio jena sa schimbe tabara in ultima clipa. Numai ca s-au lovit de un refuz transant din partea celor care, dupa ce au luptat atat ”in ilegalitate”, doar n-or fi acum de-a dreptul ”cretini congenitali” sa nu se mai aseze la masa Puterii si sa-i lase sa se infrupte din bucatele influentei politice tocmai pe cei carora pana acum nu le scapa nici macar vreo frimitura pe jos.

 

plecare Canibalism in servicii!

Cati din sistem vor alege retragerea de onoare?

Insa daca oamenii politici mai pot fi indoiti, cu totul altfel stau lucrurile cu ofiterii de informatii de cariera care au rezistat cantecelor de sirena ale privilegiilor din ”epoca de aur” a statului paralel si acum nici macar nu vor sa auda de vreo coabitare negociata pe ultima suta de metri. Dar care insa, normal, pentru ca doar asta le este meseria, nu pot sa priveasca satisfacuti cum deja a inceput ”canibalismul” intre cei care nu stiu cum sa se mai faca unul pe altul, indiferent de gradele si functiile avute, doar-doar o mai prinde vreunul din ultimele locuri in barca salvatoare, dupa venirea ”marelui sef” din octombrie.

sef Canibalism in servicii!

Venirea ”marelui sef” din servicii da frisoane multora

Iar in toata aceasta ”lupta de gherila” informativa declansata in ultimele zile se foloseste deja ”foc de voie”, cei mai avantajati fiind, desigur, cei care au lucrat pe protectie interna, in cadrul diverselor structuri. Si care au tot strans ”ca harciogii” informatii si documente de-a valma, mai ales in ultima vreme, ca doar nu se stia cine ramane pana la urma la Putere. Si care acum le scot pur si simplu pe taraba, cei mai inspirati dintre ei lasand ”pretul” la latitudinea ”clientului” si fiind multumiti daca li se va permite barem retragerea  de onoare si aprobarea dosarelor de pensie. Culmea este insa ca tocmai cei care stiu ca singura politica ”manageriala” va fi una de ”ranga in dinti” s-au trezit acum sa incerce sa se ”legendeze” cu disperare cum ca ei ar fi scufundat de fapt barca statului paralel, lasand sa se scurga tot felul de ”fake news”-uri despre jocurile operative duble pe care le-ar fi indeplinit! De parca ofiterii romani de contrainformatii si principalii nostri parteneri strategici externi nu stiu foarte bine cine si ce misiune a indeplinit de fapt cu adevarat…

Pe care-l vrei?

Aceasta este intrebarea zilei in sistem, unde au loc abordari inclusiv intre cadre a structuri diferite, singura grija a celor care se fac ca nu inteleg ca schimbarea liniilor va fi una totala fiind sa se racordeze cat mai repede la noile ”culoare”.

dosarel Canibalism in servicii!

Se scot dosarele pe taraba…

Fara sa se intrebe insa daca acestea vor mai exista sau nu si din octombrie… Oricum, in ziua de azi informatii de prima mana au ajuns un ”chilipir”, astfel ca principala grija a ofiterilor cu adevarat racordati la noua realitate fiind ca toata aceasta ”marfa angro” sa nu incapa pe mainile cui nu trebuie. Mai ales ca sunt tot mai multi cei care lasa sa se inteleaga mai mult sau mai putin fatis fie ca ei vor ramane pe functii, fie ca ar avea o influenta majora in noul sistem, apartenenta lor recunoscuta la statul paralel fiind de fapt doar un joc operativ. Si cum unii chiar ii cred, ”legendarea” acestora ca fiind ofiteri operativi care doar au respectat regulile nevazute ale jocului dublu nu este deloc privita ca o simpla gluma de cei care, in fond si la urma urmei, trebuie sa-i asigure de loialitatea statului roman pe paretnerii strategici fara de care asigurarea securitatii Romaniei in fata Moscovei ar fi sublima, dar ar lipsi cu desavarsire.

CIA si MOSSAD nu cred in jocul operativ!

Asadar, parca jignind inteligenta celor pe care se chinuie cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa-i convinga de loialitatea lor, unii ”din gasca” au inceput sa spuna ca misiunile lor au fost doar un simplu joc operativ. CAP canib Canibalism in servicii!Asa cum intotdeauna  se gasesc cativa care sa spuna, atunci cand barca li se scufunda, ca tocmai ei au bagat-o la apa! Fara sa se intrebe insa cum naibi ar inghiti CIA si Mossad ”jocul operativ” alor nostri, implicand insa oameni la cel mai inalt nivel de la ei ? Astfel ca, in timp ce ”plaga” canibalismului se extinde pe zi ce trece in servicii, fosti camarazi de ”fratii” mancandu-se acum intre ei, cei care nu mai stiu pe unde sa fuga si pe cine sa mai dea vina ar fi trebuit sa se gandeasca de doua ori inainte daca merita sa joci la cacealma cu niste servicii ca Mossad sau CIA. Unele destul de greu de ”aburit”cu vechea ”vrajeala” cu jocul operativ care nu prea mai merge nici macar la liderii politici ai actualei coalitii, dar pai la ”next level” unde se joaca de fapt securitatea Romaniei pe multi ani de acum inainte!


2 comentarii to Canibalism in servicii!

  1. Anonymous

    Frosa, vanzatoarea de bors, face scenarii mai bune, chiar daca foloseste unele cuvinte cenzurabile – gen “dar tu o crezi pe curva aia?”, “pai numai ii vezi nasul si iti dai seama ca nu ai ce vorbi cu el”. Serviciile sunt, cum sa spun, al cincilea sau al saselea nivel de putere, in cel mai bun caz si mecanismul satanist inventat de pe vremea dacilor sau dinainte te pune in situatia sa fii mereu subordonat cuiva, chiar si cand esti liber de contract; insa majoritatea “pensionatilor” nu se pensioneaza, ci avanseaza. Singurele inovatii din ultimii 30 ani au fost sistemul patrulater de comanda, respectand noile realitati etnice si, dupa sute de ani in care inocentii tot erau masacrati in diverse razboaie, sa se aplice un mecanism de lichidare completa a lor. Atat!

  2. Anonymous

    Ma intrebam cine o fi ”marele sef”. Citind articolul am inteles – noul ambasadpor al SUA la Bucuresti. Problema mea si a Romaniei, de fapt, este una simpla – de ce au nevoie romanii de un ”mare sef”, care oricuum nu e interesat de binele Romaniei, ci de cum sa ia pe gratis cat mai mult din resursele tarii? babu-baul asta cu Rusia l-am mai mestecat in istorie inainte de al doilea razboi mondial si am pierdut un sfert din Romania…Repetam mereu aceeasi greseala…Romania putea sa fie Elvetia estului daca aveam politcieni si nu tampiti egoisti.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!