DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Caline, te tine sa-l trezesti din somn pe Mele?

Caline, te tine sa-l trezesti din somn pe Mele?

Autor:

Atata timp cat pe Chitoiu nu l-a deranjat din cale-afara trocul pentru Justitie, Calin Popescu Tariceanu s-a lepadat de Tudorel Toader asa cum, de altfel, o indica ABC-ul oricarui politician pragmatic. Mai ales ca, in aceste zile, grija liderului ALDE este cu totul alta… Si anume cum sa-l trezeasca din ”atipeala” pe Teodor Melescanu, mai ales ca ministrul de Externe nici macar nu mai binevoieste sa comunice direct cu seful sau de partid.

 

02aaa 03 1 Caline, te tine sa l trezesti din somn pe Mele?Cum insa pe Tariceanu l-a luat gura pe dinainte si a luat ”personal” rechemarea in tara a lu George Maior, liderul  ALDE a ajuns acum sa caute o solutie ca Melescanu barem sa ”screme” un comunicat ceva, prin care sa mai ia presiunea de pe presedintele Senatului. Pentru ca daca MAE ar anunta barem ca se apropie cu finalizarea ”evaluarii”, atunci Tariceanu ar putea sa-si arate in continuare muschii politici ca doar el, ci nu PSD-ul il poate schimba pe ”inamicul public numarul unu” al actualei guvernari. Numai ca, spre iritarea tot mai mare a lui Tariceanu, Melescanu nu mai raspunde la nicio solie. Si nu pentru ca ar fi ocupat ”pe celalalt fir” cu afaceristul Dumitru Nicolae NIRO, ci pentru ca pur si simplu isi face siesta. La propriu, asa cum ii recomnada de altfel medicul unui viitor octogenar…

Nu vrea nimic la schimb!

Si panica este gata sa se instaleze in actuala coalitie de guvernare, intrucat spre deosebire de alti ministri, Melescanu refuza orice propunere de ”schimb tactic” pentru a renunta ”de buna voie si nesilit de nimeni” la mandatul de la Externe. Minister care a ajuns aproape in pragul blocajului, legaturile diplomatilor cu Centrala fiind la cota de avarie, mai ales ca ”stranierii” de la ambasadele si consulatele Romaniei in intreaga lume nu stiu inca daca vor ramane sau nu pe post. Pentru ca, pentru a a-l deranja cumva pe Maior, Melescanu nu mai semneaza evaluarea niciunui alt diplomat roman! Si va sta la MAE atata timp cat NIRO nu-l va anunta ca s-a schimbat ”ordinul pe unitate”…


3 comentarii to Caline, te tine sa-l trezesti din somn pe Mele?

  1. ZORO

    DE 30 de ani politica statului roman e facuta de CAPCAUNI, DEMENTI, HOTI, MAFIOTI, RETARDATI, TRADATORI , etc…….pentru ca partidele politice sunt GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.

  2. Anonymous

    Melescanu in martie a.c. a implinit 78 de ani. dar mai are pana la pensie inca vreo 35 cred…. el a muncit in toate regimurile incepand cu regimul Dej aoi Ceausescu , Iliescu Constantinescu Basescu si Johannis Cine mai urmeaza oare?

  3. Genut

    Domnul Teo hai in numele diplomatiei sa mai schimbam odata ambasada de la Tel Aviv la Israel!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!