DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Cade „Imperiul Biden” din Romania!

Cade „Imperiul Biden” din Romania!

Autor:

De atata amar de vreme, Romania se afla sub sfera de influenta a lui Joe Biden, vicepresedintele american avand propriul „parteneriat strategic” cu tara noastra. Considerat un sustinator de calibru al fostului presedinte Traian Basescu, lucru dovedit, de altfel, si nu de putine ori, atunci cand Biden a intervenit direct in sprijinul acestuia sau atunci cand l-a „demolat” pe Victor Ponta, inaltul demnitar american a continuat sa acorde o atentie deosebita la tot ceea ce se intampla in tara noastra si dupa plecarea „marinarului” de la Palatul Cotroceni.

 

biden Cade „Imperiul Biden” din Romania!

Robert Hunter, fiul lui Joe Biden, interesat de afacerile energetice

Iar unii dintre cunoscatorii sistemului sustin ca toata aceasta apropiere s-ar datora, in mare masura, si afacerilor pe care Robert Hunter Biden, fiul vicepresedintelui american intentioneaza sa le deruleze in Romania, daca nu cumva a si inceput, intre timp, business-ul aici. Mai mult chiar, s-au auzit susoteli pe marginea acestui pretins interes aparte si atunci cand, in cazul unei intrevederi la Washington, Joe Biden si proaspatul premier tehnocrat roman Dacian Ciolos ar fi tot vorbit despre unele privatizari care ar trebui sa aiba in sectorul energetic, totul pentru „intarirea securitatii energetice”. Asa ca nu a mai fost decat un pas pana la aparitia „ipotezei de lucru” ca familia Biden intentioneaza sa dezvolte un „imperiu” energetic in Romania.

robert hunter Cade „Imperiul Biden” din Romania!

Robert Hunter

Iata insa ca Donald Trump a dat intre timp peste cap toate sondajele si primii reprezentanti ai republicanilor se pregatesc deja sa vina in Romania pentru a-i inlatura de aici pe democratii lui Biden.

In numele tatalui!

Joe Biden nu a exitat sa se implice in campania prezidentiala din Romania, atunci cand l-a „urecheat” zdravan de tot pe Victor Ponta, transmitand fatis semnalul ca Washington-ul nu-l doreste sub nicio forma pe acesta la Palatul Cotroceni. Insa, dincolo de iesirile in sprijinul lui Traian Basescu, se pare ca vicepresedintele american ar fi fost interesat de situatia din tara noastra si pentru faptul ca fiul sau, omul de afaceri Robert Hunter Biden ar intentiona sa dezvolte anumite proiecte aici. Pentru ca, dupa ce si-a facut „ucenicia” in fruntea celei mai improtante companii private de gaze din Ucraina, acesta s-ar reorienta si spre alte tari est-europene. Unde caile „business”-ului i-ar putea fi inlesnite si de pozitia extrem de influenta a tatalui sau in aceasta parte a lumii.

Se taie in carne vie!

Numai ca planurile familiei Biden pentru Romania par sa fi fost serios date peste cap de surprinzatoarea victorie in alegerile pentru presedintia Statelor Unite ale Americii a lui Donald Trump. Iar dupa cum dezvaluia „National” cu ceva vreme in urma, nu doar ca zilele ambasadorului Hans Klemm la Bucuresti sunt numarate, dar republicanii par sa fi si gasit deja oamenii care sa vina sa „reseteze” interesele americane in Romania. Ceea ce ar insemna ca, practic, „Imperiul Biden” din Romania se poate prabusi tocmai acum, cand se puneau la punct ultimele detalii pentru o expansiune economica in domeniul energetic.


4 comentarii to Cade „Imperiul Biden” din Romania!

 1. dftjftgxj

  1. In general, asta e modul de lucru al romanilor, care au ajuns bogati pentru ca fura mult si isi platesc datoriile putin – practic, dupa ce nu mai esti o persoana de interes imediat, primesti un sut mare romanesc drept in fund.
  2. Dar articolul e fals. In primul rand, Romania are nevoie disperata de SUA ca sa distruga lumea (si la sfarsit pe SUA insasi, in stilul caracteristic), caci oricat de smecheri, nu o pot face singuri. De aceea, poate ca vor schimba republicani cu democrati, CIA cu FBI sau DHS, evrei cu satanisti anglo-saxoni sau cu greci ori alti pseudoortodocsi, dar o prezenta va fi, iar peste doua luni oricine ar fi, isi va termina treaba cu mine.
  2a. In plus, nici nu cred ca va pleca Biden. Scarbite de tradarile lui, chiar publicatii romanesti au marturisit ca isi va folosi timpul liber in Romania tocmai daca pleaca de la putere (altfel ar fi fost numit secretar de stat). De ce ar minti articolul? Pentru ca argumentul cu Biden va fi folosit curand intr-o incercare de trezire a SUA si a noului presedinte american, sa vedem cu cat succes. Va dati seama ca romanii nu pot permite asta!

 2. alina

  Simplu si usor! Avem un proiect pentru Hollywood! Noi vrem ca tu sa castigi bani! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Un film senzational si bani multi pentru tine! Hollywood: splendoare si vis! Proiect B: oferta speciala pentru tine! Vrem sa ajungem la Hollywood! Cel mai performant sistem al planetei! Un film bun si bani pentru tine! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

 3. cornelg

  Exact cum am mai spus:sunt o seama de ziaristi la NATIONAL-acest Tache care le stie pe toate.N.Iliescu,Ziarizdele-in ansamblul lor,etc.Singurul care are treaba cu meseria este Razvan Ioan Boanchis-cu care nu sunt de multe ori de acord,desigur.Nici nu trebuie,jurnalistul trebuie sa fie corect cu sine insusi.E prea destul!Si dupa ce va pleca si Klemm vom afla ca si acesta este implicat,etc.etc…Bravo

 4. Cami

  Noi vrem sa ajungem la Hollywood! Incredibil! Bani cu un subiect de film! Oportunitatea este extraordinara! Avem un vis: Hollywood! Daca ne vezi mereu, functioneaza! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Promovam cea mai socanta poveste! Un film original si bani online pentru tine! De ce sa nu profiti acum?Solicita acum detalii la adresa de email: g_cami_ro@yahoo.com


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!