DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Bruxelles impune „omerta” la Guvern!

Bruxelles impune „omerta” la Guvern!

Autor:

Politistii de frontiera prind tot mai multi „refugiati” ilegali la granitele tarii, dar in urma „prelucrarilor” informative venite de la Bruxelles, autoritatile romanesti ezita tot mai mult sa faca publice noile „capturi”. Astfel ca dimensiunile acestui fenomen infractional care ne afecteaza tot mai profund sunt tinute „la secret”.

 

refu Bruxelles impune „omerta” la Guvern!

Refugiatii de la fontiere sunt prezentati „cu bucata”

Apoi, mai zilele trecute, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra,la Gheorgheni ar fi avut loc un nou episod sangeros din razboiul care se poarta in inima Transilvaniei intre minoritarii maghiari si „hoardele” tiganesti din zona. Iar scenariul s-a repetat si de aceasta data, dupa ce tiganii ar fi furat de la o familie varstnica de maghiari, conationalii acestora din urma pornind de unii singuri sa-si faca dreptate. Din nou s-a recurs insa la o musamalizare de urgenta, tocmai pentru ca mai-marii Comisiei Europene sa nu „urecheze” din nou autoritatile de la Bucuresti ca ar crea „isterie”. Si cu toate ca, desi explicita, politica Bruxelles-ului in acest sens este greu de descifrat, si mai de neinteles insa este pozitia guvernantilor romani, care se supun cu ochii plecati „omertei” impuse de niste comisari europeni care, probabil, inca mai viseaza la crearea „Eurabiei”…

„Sa nu se afle…”

Cam acesta este principiul calauzitor al celor care impun „noua cenzura” de la Bruxelles si pe care autoritatile noastre il respecta fara sa cracneasca.

tigani Bruxelles impune „omerta” la Guvern!

Se musamalizeaza scandalurile iscate de clanurile tiganesti

Si uite cum opinia publica sta linistita ca granitele noastre nu sunt amenintate de valuri de imigranti, in timp ce, dupa cum o stiu foarte bine cei care pazesc frontierele, situatia de pe teren nu este chiar atat de „roz”. Iar cum in ultima vreme nu a fost demnitar roman care sa nu se impauneze, in timp ce mai-marii europeni ii mangaia „parinteste” pe cap, ca tara noastra este o „oaza de stabilitate interetnica”, normal ca nu ar fi dat bine sa se afle, de exemplu, de recentele incidente de la Gheorgheni. Insa, ca de obicei, functionarii si demnitarii romani tind sa dovedeasca un exces de zel teribil, care nu mai are nimic de-a face nici macar cu „recomandarile” venite de la Bruxelles. Si astfel se face ca, de exemplu, impulsionate de „pacifismul” autoritatilor romanesti, grupari de crima organizata care fug din Ungaria din cauza tratamentului „decis” al fortelor de ordine incep sa se refugieze in Transilvania. Asta in timp ce refugiatilor care „fierb” in „halta” sarba nici nu le mai trece prin cap sa forteze granita ungara, recurgand tot mai des la „filiera romaneasca”, desi nimeni de la Bucuresti nu se inghesuie sa recunoasca noua realitate, de vina sa nu sparga „omerta” impusa de la Bruxelles.


2 comentarii to Bruxelles impune „omerta” la Guvern!

  1. Magda

    Mda…încă o dovadă că U.E., structural, este o MARE CURVĂ!
    E ticăloasă, pentru că pune/impune tarife diferite și favorizează traseismul dintr-o țară în alta FĂRĂ MINTE! Musulmanilor fugăriți și plătiți BINE ca să invadeze Europa, le-aș sugera să împlânte cuțite, săbii și gloanțe în cei care-i silesc plătindu-i să plece de pe pământurile lor pustiite intenționat, din pricina aurului negru, a diamantelor, șamd…SE ȘTIU EI CARE!

  2. Magda

    Și încă o dovadă că SCLAVII din Guvern, Parlament, față de structurile NATO, UE, sunt ca pușcăriașii care adună săpunul de pe jos!!!
    Ei se dau mari față de noi, față de ăilalți, iau poziția ghiocelului!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!