DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » BNR, ”cimitirul” serviciilor!

BNR, ”cimitirul” serviciilor!

Autor:

Un nou ”tsunami” de fosti generali trecuti in rezerva din cadrul a diverse structuri  informative urmeaza sa fie primiti in perioada urmatoare in ”fratia” consilierilor lui Mugur Isarescu, guvernatorul care a sjuns sa transforme Banca Nationala a Romaniei intr-un adevarat ”cimitir al elefantilor” din servicii. Si atunci la ce sa ne mai mire ca la varful Bancii Nationale s-a aciuit ”ceata lui Pitigoi”, de nu mai poate vreun om politic, analist financiar sau simplu contribuabil sa scoata vreo vorba de ”lacomia” bancilor straine ca sar oamenii lui Isarescu de zici ca nu sunt pe statele de plata ale statului roman!

 

cap BNR BNR, ”cimitirul” serviciilor!

Mugur Isarescu intareste ”coloana a cincea”

Si uite cum, in timp ce ”nemuritorul” Adrian Vasilescu plange cu lacrimi de crocodil ca romanii nu apreciaza ”marinimia” bancherilor straini care chipurile scot din buzunar si aduc miliarde de euro in tara noastra, companiile romanesti continua sa fie o ”tinta in miscare” pentru politica monetara a BNR. Institutie condusa de aproape trei decenii de un Mugur Isarescu ”indestructibil” si care a ajuns sa-l aiba consilier personal pe nimeni altul decat generalul Sorin Cosma, adica tocmai cel care a condus Directia Economica a Serviciului Roman de Informatii in perioada in care a inceput ”virusarea” ANAF-ului si ”paradirea” capitalului autohton.

”Coloana a cincea” de langa Isarescu

Numarul consilierilor personali ai lui Mugur Isarescu creste pe zi ce trece, ceea ce nu reprezinta neaparat o problema din punct de vedere al bugetului alocat de catre Banca Nationala a Romaniei pentru ”rotunjirea” pensiilor oamenilor din servicii care isi gasesc aici un loc caldut dupa trecerea lor in rezerva. Mai ales ca, vorba aia, doar ”are balta peste”!

adrian vasilescu BNR, ”cimitirul” serviciilor!

”Nemuritorul” Adrian Vasilescu conduce ”ceata lui Pitigoi” de la BNR

Numai ca in timp ce la nivelul ”lupilor tineri” din servicii in frunte cu chiar ofiterii de intelligence de la Directia Economca  a SRI se simte ca intoarcerea in matca activitatii lor constitutionale se traduce in primul rand prin revenirea la protejarea capitalului romanesc, guvernatorul BNR continua sa-l aiba drept cossilier personal pe ”paluga” Sorin Cosma. Generalul care a condus respectiva structura economica din SRI tocmai in perioada in care a fost declansata campania de ”decapare” a investitorilor romani care faceau concurenta celor straini.

cozma BNR, ”cimitirul” serviciilor!

Generalul sereist Sorin Cosma, consilierul lui Isarescu

Si pe care, in loc sa-i protejeze cel putin din punct de vedere al miliardelor platite la buget si a zecilor de mii de locuri de munca, i-au ”ciuruit”. Si daca Mugur Isarescu va continua sa-si intareasca din nou ”coloana a cincea” a statului paralel din jurul sau prin aducerea altor generali controversati, asa cum se aude, chiar ca actualele structuri contrainformative au toate motivele sa strice linistea din ”cimitirul serviciilor” de la BNR…


9 comentarii to BNR, ”cimitirul” serviciilor!

 1. Popica

  Castiga bani cu sondaje online platite!
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  https://bit.ly/27Y30zS

 2. roman sadea

  Ce dementi au condus Serviciul Roman de Informatii!
  Te infiori cand stii ca securitatea nationala a fost data pe mana unor indivizi de aceasta teapa.
  Prostul de contribuabil!

 3. Takitaki

  Cum zic.

 4. uuups

  Cu asa specialisti,este ca si cum an vrea sa inveti porcul sa cante. Sfarsesti prin a enerva porcul!

 5. cobe

  Care BNR,aceasta fosta banca nationala nu mai este a fostei tari Romania,in prezent este proprietatea privata a stapanilor Coloniei si apara doar interesele filialelor din tara ale bancilor straine puse pe jaf si exploatarea celor care se imprumuta la ele.Guvernatorul bnr si consilierul sau principal incaseaza atat pensii uriase,ei au iesit la pensie cand au vrut dupa implinirea varstei de 65 de ani,incasand sume colosale compensatorii,precum si salarii uriase fixate tot de ei,motivand ca banii incasati nu sunt bani publici,dar sigur tinuti la secret.Actualul bnr este un stat strain ce nu isi mai justifica titulatura.

 6. PILAT

  SECURISMUL SI SINECURISMUL de dupa 1989 sunt groparii ROMANIEI. Obiectivele sistemului bancar din ROMANIA sunt stabilite in ISRAEL.

 7. Colohaustul de la Balc

  Nu va mai luați de tataiță ca iar creste Robor ouole și cartofii. Lasă asa prețu.

 8. Da ...

  “Nemuritorul”Adrian Vasilescu care conduce”ceata lui Pițigoi”din BNR,știe în data de 9septembrie 2016,un articol in Pagina de Bănci.Articolul se numea cred -Bogatii ar putea să cumpere Cumințenia Pământului . In data de 10septembrie 2016,ora 11.06 am scris un comentariu la respectivul articol. In următoarele 20de minute, erau transmise prin intermediul unui canal TV toate datele mele, ale altor membri ai familiei, plus informația că am făcut plângere împotriva unor judecatori.Au urmat nenumărate amenintari după aceea,de joasă speță, amenințări voalate chiar cu moartea prin înfometare .

 9. Da ...

  Refuz încă să cred că d-nul Vasilescu ar fi pus la cale unele josnicii,însă ceata fidelă din preajmă nu avea scrupule.Au accesat toate datele personale ale întregii familii într-un timp foarte scurt, iar informația dată prin canalul TV cui era transmisă? Oare chiar Domnului Vasilescu? De ce?M-am prins de mesajul transmis la momentul respectiv?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!