DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Baza ”HASTAG” paramilitara in Parlament!

Baza ”HASTAG” paramilitara in Parlament!

Autor:

Iata ca unele structuri contrainformative romanesti sunt pe cale sa spele rusinea ultimilor ani, declansand, desi cu o oarecare timiditate, proceduri specifice de ”amorsare” a unor ample operatiuni susceptibile a destabiliza siguranta nationala. Iar notele informative de ultima ora intrate in posesia noastra arata semnalarea unei veritabile tabere de pregatire a actiunilor retelei sorosiste formate din chiar parlamentari ai Uniunii Salvati Romania si mai ales lideri ai miscarii  ”#rezist” din Piata Victoriei in chiar Palatul Parlamentului. Intr-o locatie conspirativa discreta, in cadrul Muzeului National de Arta Contemporana din Aripa E4 a Palatului Parlamentului, pana si in biroul directorului Calin Corneliu  Dan. Cel care, de altfel se mandreste cu faptul ca este unul dintre ”varfurile de lance” ale retelei miliardarului George Soros in Romania! Si unde se strang capii acestor miscari protestatare la ceasuri tarzii din seara, chiar sub nasul presedintelui senatului, Calin Popescu Tariceanu! Cel pe care ar cam fi trebuit trebui sa-l lamureasca fostul secretar general al Senatului Ion Vargau pe aceasta tema.

 

02 03 5 Baza ”HASTAG” paramilitara in Parlament!Acum, este drept ca ”hartiutele” pe care tot schiteaza participantii la aceste intalniri tot felul de pozitii de pe frontul din Piata Victoriei ar putea fi interpretate in fel si chip, mai ales de catre unii analisti militari. Dupa cum la fel de inteles este si suspiciunea fireasca a structurilor contrainformative cu privire la faptul nu doar ca liderii mmiscarii hastag rezist isi fac veacul pe aici pana tarziu in noapte, parasind de obicei Palatul Parlamentului dupa orele 23.00, dar mai ales faptul ca, la aceste ceasuri inaintate sunt aprovizionati din greu de o firma de catering cu puzderie de ”pungi si cutii”, care poate doar oamenii generalului Pahontu pot sti ce contin cu adevarat… si nu ne referim aici la obisnuitele ”baterii” de la Crama Oprisor. Insa dincolo de aceste ”agape” baietesti deja traditionale, care oricum sunt stranii cel putin prin locatia aleasa, o parte a serviciilor a intrat deja in turbulente dupa ce raportul contrainformativ aflat in posesia noastra a avertizat lideri ai sistemului ca ”hastagienii rezistenti” care bantuie prin Palatul Parlamentului insotiti de ”muzeografi” contemporani, sefi ai Centrului Soros si unii parlamentari USR au inceput sa puna tot mai multe intrebari despre tunelurile subterane care duc din fosta Casa a Poporului in Parcul Izvor! Incercand chiar sa patrunda in acestea, sub pretextul unei eventuale depozitari a unor ”opere de arta”. 02asas 03 Baza ”HASTAG” paramilitara in Parlament!Iar dintre toate variantele de lucru luate in calcul la acest moment, scenariul cel mai negru se refera tocmai la interesul pentru aceste tuneluri! Intarind parca mai mult ca oricand teama ca, pana in octombrie, fortele implicate in incercarea de aducere a ”Maidanului” in Capitala pentru ca tara noastra sa nu mai preia Presedintia Consiliului Uniunii Europene au nevoie ”barem de un mort” pentru a-si putea transpune in pratica planul subversiv de creare a ”marii emotii nationale” prin care sa se reuseasca destabilizarea  Romaniei pentru multi ani de acum inainte…

Calin Dan, parintele Centrului Soros

Infiintarea in sine a Muzeului national de Arta Contemporana in aripa E4 a palatului parlamentului nu a produs atata valva cat venirea la conducerea acestei institutii, in urma unui concurs puernic contestat in lumea artistica a lui Calijn Corneliu dan. Cel acre este unul dintre promotorii infiintarii retelei de ONG-uri sorosiste in Romania, el fiind chiar cel acre a creat si condus intre anii 1993-1995 Centrul Soros pentru Arta Contemporana in tara noastra. 02 0asasa3 Baza ”HASTAG” paramilitara in Parlament!S-a mutat apoi, in 1995 la Amsterdam, colindand lumea pentru a tine prelegeri la conferinte cu teme despre arta contemporana electronica. Iar cu toate ca pana in 2015 nu a lucrat decat patru luni intr-un mediu corporatist din olanda, ajungea director al MANC, in ciuda contestaprii ca aceastaa scensiune s-ar datora strict filiatiei sale sorosiste asumate. Cu toate ca acelasi Calin Corneliu Dan care conduce sia stazi MNAC-ul unde se stramng searad e seara liderii miscarii ”#rezist” s edeclara public un admirator frenetic al miliardarului george Soros, acestapublica in anul 1982, la Editura ”Meridiane”, lucrarea ”Portretul muncitorului in arta contemporana”.

Celula de criza la MANC

Pentru a o nu mai da de la inceput dupa visin, afluenta de lideri recunoscuti ai miscarilor de strada soldate cu atatea violente tocmai  intr-o locatie precum Palatul Parlamentului nu avea cum sa nu intre sub ”geana” structurilor abilitate. Si daca si pana acum niscai barfe precum sponsorizarea la greu cu baxuri de vin de la o cunoscuta crama sau mutarea ”efectelor personale” de la Amsterdam la Bucuresti cu masina muzeului mai faceau deliciul lumii artistice, de aceasta data ”anturajul” directorului MANC a capatat cu totul alte nuante. Pentru ca, desi poate parea un lucru normal ca parlamentari USR si hastagieni din Piata se strang serile la o bere si pizza poate parea un lucru normal, cu totul altfel stau lucrurile atunci cand acestia se intalnesc in Palatul Parlamentului si sunt auziti ca mai poarta si ”discutii aplicate” despre operatiunile din strada.

Tunelul spre Parcul Izvor

Parcul Izvor reprezinta o destinatie aparte pe harta protestelor hastagienilor. Nu neaparat pentru faptul ca aici a fost brutalizat un deputat care se ducea spre metrou, dar si pentru ca este recunoscut drept locul de intalnire al parlamentarilor USR cu sustinatorii sai din strada. Si unde mai pui ca pana la Muzeului National de Arta Contemporana condus de sorosistul Calin Corneliu Dan si unde se strang mai nou liderii ”#rezist” tot din acest punct este distanta cea mai scurta de acces. Una care ar fi, desigur, si mai scurta dar si neobservabila daca s-ar putea folosi tunelul subteran de acces in Palatul Parlamentului construit de Ceausescu pentru a-si pregati o cale sigura de scapare! Si cu toate ca se parea ca toata lumea uitase de acest tunel nefunctional, curiozitatea membrilor ”celulei de criza” de la MANC cu privire la acest obiectiv le-a aprins ”beculetul” celor care nu pot intelege in ruptul capului cat de mari amatori de arta contemporana sunt unii useristi si manifestanti de au ajuns nu doar sa isi piarda serile la muzeu, dar sa-i mai intereseze si daca prin tunel nu s-ar putea trece sau adaposti niscai ”lucrari”! Iar cum analize informative de data recenta arata intentia clara a liderilor manifestarilor de strada de a muta presiunea din Piata Victoriei pe latura dinspre Parcul Izvor a Palatului Parlamentului, temerile sunt cu atat mai mari. Pentru ca oricum Palatul Parlamentului este mult mai greu de aparat, cel putin intr-un ”prim cerc” decat Palatul Victoria! Iar cum dupa ”COLECTIV” sunt si ofiteri de contrainformatii care ”sufla” acum si intr-un singur cartus care poate fi tras ”de aiurea”, acestia iau in calcul posibilitatea ca, pe fondul unor manifestari care sa degenereze in violente la ”asaltul” dinspre Parcul Izvor, cineva sa poata fi transportat discret prin acest tunel, ocolind orice filtru de control, in Palatul parlamentului. Dupa care, daca ar parasi locatia tot pe acolo si marea emotie nationala ar fi deja declansata, degeaba s-ar mai jura capii Jandarmeriei si cei ai Ministerului de Interne ca nu lor le apartine munitia cu care s-a tras!

Pahontu, nu fa prostii!

Iar cum la aceasta ora structurile abilitate din SRI au fost deja avertizate cu privire la ”curiozitatea” despre tunelul de acces, ramane ca sereistii sa-si faca treaba, efectuand verificari si luand masuri suplimentare de securizare. Dar si ca generalul Pahontu sa trateze acest obiectiv cu maxima seriozitate,  in aceasta perioada, mai ales ca de acum inainte si altii vor fi cu ochii pe tunel! Ca tot functioneaza obiectivul Palatul Parlamentului la cota de avarie, cu subofiteri de paza fortati sa bage in nestire ore suplimentare neplatite pe de-antregul, de nu mai stiu daca e noapte sau zi afara si care pe fondul oboselii evidente ar putea fi apoi atat de usor transformati in tapi ispasitori…


5 comentarii to Baza ”HASTAG” paramilitara in Parlament!

 1. Anonymous

  MAi, LAche, mai si sa nu primesti tu de la scursurile, pardon, sursele tale informatia atat de pretioasa ca se atenteaza la viata lui Livache. Du-te si pupa-l , nitel, in fund ca s-a speriat si a facut pe el de frica

  • Colt-Alb

   Ba sclavete, ce gust au ciorapii lui soros, saracule? Slugoi imputit! :)))

 2. CETATEANUL

  TOATE INSTITUTIILE FUNDAMENTALE ALE STATULUI SUNT DE RAHAT
  CU O ASEMENEA CONDUCERE DE KKT CE SA POATA FACE CURTEA DE CONTURI MAI BUN DE ATATA…????
  MIHAI BUSUIOC nascut in 1974, fiu de SECURIST BOLSEVIC. In perioada 1998 – 2002 a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu, București
  ILIE SIRBU -Nascut în comuna Obreja, judetul Caras Severin, în anul 1950; EDUCAŢIE ŞI FORMARE: 1996–2000 Economist/Diplomă de licență Universitatea din Craiova – Facultatea de Științe Economice; 1971–1975 Licentiat în teologie/Diplomă de licență Institutul Teologic de Grad Universitar din Sibiu.
  LUCIAN DAN VLADESCU a obtinut in perioada 01.10.1991 – 01.07.1995 Licență în drept Facultatea de Drept, Universitatea din București .
  TUNARU FLORIN nascut in 1964 in Storobaneasa jud TR absolvent A.S.E. in 1997, ETC .
  TOTI SUNT NISTE NULITATI UMANE .
  PIELEANU ILEANA MANUELA nascuta in 1965 este sotia MARELUI MANIPULATOR PILEANU MARIUS , DE TELEMORMAN mare pupincurist si analist de macat rahat …..
  ILEANA este Doctor în Ordine Publică şi Siguranță Națională – Cercetare academică în Drept, Ordine Publică şi Siguranţă Națională, titlu acordat de HAZNAUA DE DOCTORATE Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.
  Studii postuniversitare – Managementul Schimbărilor Majore pentru Dezvoltarea Culturii şi Imaginii Organizaţionale a Sistemului Penitenciar – Şcoala Naţională de Studii Politice și Administrative – Bucureşti
  Licenţiat în Drept -Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti
  Din 1989 până în 1990 şi-a desfaşurat activitatea la Consiliul Local Bistriţa-Năsăud fiind Consilier Juridic.
  Între anii 1991-1992, Jurisconsult la Antrepriza de Lucrări Speciale, Craiova.
  Între anii 1992-1994, Secretar la Primăria Comunei Otopeni, Str. 23 August nr. 10, Otopeni.
  Între anii 1995-1999, Consilier juridic la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Str. Maria Ghiculeasa, nr. 47 sector 2, București.
  Între anii 1999-2001, Şef Birou Juridic la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Str. Maria Ghiculeasa, nr. 47 sector 2, București.
  Între anii 2001-2008, Şef Serviciu Juridic la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Str. Maria Ghiculeasa, nr. 47 sector 2, București.
  În perioada 2008-Mai 2013, Director Direcţia Contencios şi Elaborare Acte Normative la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Str. Maria Ghiculeasa, nr. 47 sector 2, București.
  În perioada Mai 2013-15 octombrie 2014, Director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
  Din 15 octombrie 2014 a fost numită de Parlamentul României în functia de Consilier de Conturi, pentru un mandat de 9 ani

 3. Luptător de frunte si viță de erou

  De ce nu se scoate in afara legii astfel de ONG-uri care nu asi aduc aportul la democratie ci la anarhie cum sunt scoase in Inharia, Rusia Israel unde Sorosi e persona non grata. In Sia daca exista acolo sunt lasati ca mi-infragezeste politia cu bataia ai tin ca pt antrenament… Cam cum sunt galeriile la noi cand e frig te mai incalzesti iar cand e cald ajuta la bete 🍻…

 4. Luptător de frunte si viță de erou

  Ungaria, Rusia, Israel, Sua.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!