DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Basescu, pe urmele lui Stalin!

Basescu, pe urmele lui Stalin!

Autor:

Nu a trecut decat o zi de cand dezvaluiam descinderea lui Traian Basescu in Costa Rica, la Elena Udrea, ca un intreg aparat de propaganda s-a pus pe „umflat” pontul ca logodnicul „blondei” insarcinate ar vizita-o pe aceasta. Si parca pentru a scapa de „stresul” unei provocari privind un posibil test de paternitate, pe care rivalii din servicii ai fostului presedinte tocmai ce se pregatesc  sa o arunce pe piata, Basescu s-a apucat de recreionat harta acestei parti a Europei, pozand intr-un adevarat Stalin al timpurilor moderne.

 

base 720x406 Basescu, pe urmele lui Stalin!

De la Chisinau, Basescu se vede deja „garantul” granitei „pe Nistru”

Desigur, se prea poate ca „delirul” lui Basescu sa fi fost provocat strict de noua sa postura de presedinte de onoare al Partidului Unitatii Nationale din Republica Moldova, de unde isi va juca ultima carte politica in cursa pentru Presedintia de la Cotroceni, dar faptul ca fostul presedinte al Romaniei s-a apucat sa invite Moscova sa participe la discutii pentru „ciopartirea” teritoriala a Europei de Est se pare ca a alertat deja unele cancelarii occidentale.

Bate cuba cu Rusia !

In ultima sa iesire publica, Traian Basescu a luat-o rau de tot prin „balariile” diplomatiei, afirmand nici mai mult nici mai putin decat ca granita Romaniei va trebui stabilita „pe Nistru”, in urma unor negocieri la care sa participe Ucraina, Rusia si Romania !nistru 720x375 Basescu, pe urmele lui Stalin! Acum, ca Basescu pozeaza intr-un Stalin modern care sa „mazgaleasca” hartile statelor europene cu pixul este strict problema lui. Dar faptul ca din postura de fost presedinte al Romaniei anunta ca este gata „sa bata cuba” cu Moscova pentru a „cioparti” Ucraina si Republica Moldova nu avea cum sa nu trezeasca suspiciunea diplomatilor europeni. Care, probabil nefiind la curent cu dificultatile sarcinii Elenei Udrea, chiar l-or fi luat in serios pe Traian Basescu, mai ales ca pentru regimul Putin o astfel de „trilaterala” din care este exclusa Uniunea Europeana chiar ca ar fi mana cereasca pentru propaganda Federatiei Ruse !


2 comentarii to Basescu, pe urmele lui Stalin!

  1. ??????

    Fotografia cu Băsescu e din arhivă ?

  2. Concita are Sida

    De vorbit cu rusii tineri ca aia batrani s-a văzut aseara la filmul cu padurea Katyn cam ce educatie aveau.. Si putem vorbi de pactul Ribentrop-Molotov si declararea lui de Rusia abuziv injust imoral criminal la stabilirea de pagube istorice cetatenilor basarabeni apoi unirea. Desigur se poate discuta de stadiul negocierilor privind returnarea a 90 de tone aur lingou confiscat de bolsevici, cat si returnarea patrimoniului interbelic, tablouri documente istorice, piese mizeu etc.Nu e vina nepotului de betia bunicului. Da nu cu securistul de chioru. E un pacalici politic.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!