DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Avem testul cu softul anti-plagiat in cazul Toba!

Avem testul cu softul anti-plagiat in cazul Toba!

Autor:

Inca o rasturnare de situatie spectaculoasa in razboiul dezlantuit de catre ministrul Mircea Dumitru impotriva fostului sau coleg de cabinet, Petre Toba. Pentru ca, desi Comisia a stabilit ca fostul ministru al Internelor nu a plagiat, „nucleul dur” al tehnocratilor insista sa se gaseasca o „solutie finala” pentru scoaterea totala de pe sinele puterii a lui Toba.

 

petre 720x493 Avem testul cu softul anti plagiat in cazul Toba!Insa desi inca o super-comisie a CNATDCU se va pronunta in orele urmatoare asupra buclucasei teze de doctorat care a devenit „prioritate nationala”, iata ca marea surpriza vine de-abia cum. Pentru ca avem confirmarea ca lucrarea a fost testata cu softul anti-plagiat si a rezultat, stintific vorbind, ca textele de care Petre Toba este acuzat ca ar fi plagiat ar fi fost puse pe internet de-abia in cursul anului 2015! Adica la nu mai putin patru ani dupa ce fostul ministru de Interne si-a sustinut teza de doctorat. Si cum aceasta concluzie socanta este cuprinsa clar in cea de-a patra pagina a Raportului comun al membrilor Comisiei de lucru a CNATDCU care a analizat lucrarea, uite ca se fasaie si aceasta „bomba”.

Pagina 4, concluzia 2

pagina 356x500 Avem testul cu softul anti plagiat in cazul Toba!Cu toate ca s-a ajuns in pragul depunerii unor plangeri penale de catre inalti functionari din cadrul Ministerului Educatiei care acuza faptul ca asupra lor s-ar fi exercitat presiuni tot mai mari pentru a se schimba in totalitate, pe ultima suta de metri, componentele comisiilor CNATDCU care au verificat teza de doctorat a lui Petre Toba, iata ca adevarul iese totusi la lumina. Iar dincolo de toate supozitiile si antepronuntarile, cea mai buna dovada este concluzia 2, cuprinsa in pagina a patra a raportului comisiei de lucru a CNATDCU, pe care o redam integral, pentru a nu se mai lasa loc de interpretari. „ Referitor la aspectele din sesizare potrivit carora continutul tezei de doctorat elaborata de domnul Toba Petre, de la pag.21(ultimul paragraf) si de la pag.29 (primele doua paragrafe) este copiat dintr-un referat postat pe Internet, intitulat „ Aspecte generale ale crimei organizate”, sustinut in cadrul Masterului de Studii de Securitate si Aparare de la Universitatea „Dimitrie Cantemir”: Comisia de lucru a constatat ca aceste aspecte nu constituie plagiat intrucat referatul in cauza a fost postat pe Internet in anul 2015, deci ulterior sustinerii Tezei de doctorat de catre domnul Petre Toba.

Astfel, din verificarile efectuate pe Internet, pe link-ul https://documents.tips/documents/wwwreferatro-aspecte-generale-ale-crimei-organizate.htmh, a rezultat existenta unui referat publicat la data de 05.07.2015 de catre utilizatorul keegan-key. Tot din verificarile efectuate pe Internet pe link-ul https://www.scribd.com/doc/293355825/Aspecte -generale-ale-crimei-organizate, a rezultat existenta unui referat publicat de utilizatorul Dan Catalin, tot in anul 2015. Intrucat domnul Toba Petre a sustinut public Teza de doctorat la data de 15.02.2011, rezulta in mod indubitabil inexistenta plagiatului”.

Si cum surse din cadrul CNATDCU sustin si ca teza lui Toba a fost testata cu un soft anti-plagiat care a confirmat ca lucrarea este „curata”, nu mai ramane de vazut decat daca respectivele texte au fost „plantate” sau nu pe internet, la momentul potrivit.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!