DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Avem rachete, ne mai trebuie anvelope de iarna!

Avem rachete, ne mai trebuie anvelope de iarna!

Autor:

Cu 2 la suta din PIB alocat Ministerului Apararii Nationale, pana si controversatului general Catalin Stefanita Zisu i-a dat mana sa faca promisiuni sefilor de Stat Major ca, gata, anul asta cei de la Comandamentul Logistic Intrunit nu vor mai fi prinsi pe picior gresit de venirea iernii si autocamioanele Armatei vor avea, in sfarsit, anvelopele necesare.

 

patriot 2 Avem rachete, ne mai trebuie anvelope de iarna!Numai ca, desi soferii vor fi nevoiti sa faca din nou adevarate minuni pentru a se pastra pe soselele inzapezite ale patriei pe care trebuie sa o apere, Zisu are cel putin o justificare de aceasta data. Si anume ca in goana de a-si deserta „obolul” de 800 de milioane de euro „datorati” americanilor pana la sfarsitul anului pentru achizitia de rachete „PATRIOT”, se vor taia din nou toate celelalte de pe lista cu prioritati ale MApN-ului. Unde, ce-i drept, nici macar nu apucasera sa fie trecute bine anvelopele de iarna, ca le-au si scos!

Blocaj la angajari

Dar la experienta militarilor in a trage de rablele din dotare, la fel ca si colegii de la Politie de altfel, probabil ca acestia se vor descurca, spre lauda lor, si de aceasta data fara anvelopele de iarna promise. Numai ca plata de urgenta a celor 800 de milioane de euro catre companiile americane de armament si firmele de lobby aferente va avea un efect mult mai larg. Pentru ca, dupa cum sustin surse din cadrul MApN, desi mai-marii Armatei sperau sa deblocheze mai multe posturi, deja s-ar fi anuntat, fie si neoficial, ca nu prea  vor mai fi bani pentru viitoarele angajari. camion iarna Avem rachete, ne mai trebuie anvelope de iarna!Mai ales ca, dupa cum s-a vazut dupa descinderea lui Rex Tillerson la Bucuresti, cu partenerii strategici nu prea este bine sa le pui nervii la incercaare atunci cand le datorezi bani. Drept urmare, sefii Armatei trebuie sa-si refaca rapid calculele si sa renunte la multe din angajarile prin care sperau sa umple „gaurile” din organigrama MApN, mai ales pe locurile disponibile din zona operativa. Ca doar n-or fi nebuni sa umble la pilele politice de prin birouri…


3 comentarii to Avem rachete, ne mai trebuie anvelope de iarna!

 1. ??????

  Cum ați comenta despre faptul că ,la o astfel de “inițiativă” ,Rusia nu a exprimat nicio obiecție, precum în “speța” scutului de la Deveselu ?

 2. robi

  Bugetul pentru achizitii este diferit fata de bugetul pentru mententanta. Articolul asta arata doar cat de putin intelegi cum functioneaza achizitiile in sistem si cat de paralel esti cu geopolitica actuala a zonei de la Marea Neagra.

  Le mananci banii degeaba astora de la national.

 3. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

  Din investițiile în armament și dezvoltarea lui rezultă SECETE CATASTROFALE. USA Pentagon, Rusia, China, Anglia, Franța, Germania, Arabia Saudită, Iran, Coreea de Nord etc.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!