DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Avem dovada blatului Lazar-Hellvig!

Avem dovada blatului Lazar-Hellvig!

Autor:

Klaus Iohannis s-a dezis de protocoalele din Justitie mai ceva decat de statul paralel, prin seaca afirmatie ca in mandatul sau nu s-a semnat niciun astfel de document care sa poata dovedi continuarea legaturilor oculte dintre procurori si ofiterii de informatii. Si aproape ca nici nu mai conteaza daca, in momentul acestei pronuntari publice, seful statului chiar credea acest lucru, dupa cum ne-au transmis acum fie si neoficial unii dintre consilierii sai, panicati ca avem dovada ”blatului” dintre procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig. De fapt nu dovada, ci dovezile! Pentru ca Eduard Hellvig in data de 07.12.2016 si Augustin Lazar doar o zi mai tarziu, pe 08.12.2016 semnau doua documente care, odata dezvaluite acum, fie si la doi ani de la parafarea lor, arata mai mult decat orice monstruozitatea Justitiei din statul paralel. Iar pe 07.12.2016 Klaus Iohannis era Presedintele Romaniei, astfel ca acesta trebuie sa faca precizarile cuvenite, chiar daca habar nu a avut de cele doua protocoale dintre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii pe care le publicam astazi integral. Si cu atat mai mult daca a mintit oficial si cu buna stiinta atunci cand a declarat public ca in perioada mandatului sau nu s-a semnat niciun astfel de act de colaborare intre cele doua institutii.

 

02 03 Avem dovada blatului Lazar Hellvig!Dar, uite ca pe data de 07.12.2016 sub numarul de inregistrare 3656 la SRI si pe data de 08.12.2016 sub numarul de inregistrare 9472  la Ministerul Public se semna ”Protocolul  privind organizarea cooperarii intre Seviciul Roman de Informatii si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor  ce le revin, potrivit legii”. Iar la aceleasi date, dar sub numerele de inregistrare 9331 la SRI si 2440/C la Ministerul Public se semna si ”Protocolul privind cooperarea intre Serviciul Roman de Informatii si Ministerul Public pentru stabilirea conditiilor concrete de acces la sisteme tehnice ale Centrului National de Interceptare a Comunicatiilor”. Doua protocoale pur si simplu socante nu doar prin prevederile ”concrete” privind formarea unor echipe mixte de ”filaj total” al romanilor, dar si pentru faptul ca au fost semnate la sfarsitul anului 2016, atunci cand pana si Klaus Iohannis, Augustin Lazar sau Eduard Hellvig condamnau protocoalele asemanatoare din … 2009. Fara a preciza insa ca, in deplina conspirativitate, ultimii doi tocmai ce se semnasera alte doua protocoale asemanatoare …

Vrajeala Constitutiei

Dupa cum dezvaluiam chiar zilele trecute, pe data de 15.07.2015, pe cand se afla la conducerea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar semna alaturi de judecatoarea Alexandra Iuliana Pastiu un protocol de colaborare cu institutia condusa de cea din urma, Curtea de Apel Alba Iulia.

1 1 Avem dovada blatului Lazar Hellvig!

Protocolul dintre SRI si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

2 Avem dovada blatului Lazar Hellvig! 3 Avem dovada blatului Lazar Hellvig! 4 1 Avem dovada blatului Lazar Hellvig! 5 1 Avem dovada blatului Lazar Hellvig! 6 Avem dovada blatului Lazar Hellvig!Dezvaluire care a cutremurat deja opinia publica. Iata insa ca peste doar un an si dupa ce intre timp devenise ditamai procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar o comuite din nou, de aceasta data mult mai grav, punand practic Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie la dispozitia Serviciului Roman de Informatii. Interesant este si ca, de fiecare data, mai intai a semnat Eduard Hellvig iar de-abia a doua zi servilul ”nea Gusti” a dat si el cu batul ca primarul pe protocoalele probabil trimise de SRI in celebrele plicuri galbene ale generalului Dumitru Dumbrava. Insa spre deosebire de protocolul cu Curtea de Apel Alba Iulia, unde drept pretext s-a balmajit ceva cu ”facilitarea accesului procurorilor la aplicatia ECRIS”, de aceasta data directorul SRI si procurorul general au motivat semnarea celor doua protocoale direct ”in temeiul dispozitiilor Constitutiei Romaniei, republicata”!!! Adica tocmai a Constitutiei care garanteaza ca o asemenea incalcare grosolana a principiilor separarii puterilor in stat nu poate avea loc in cadru legal!

Pomana de la SRI!

Am luat decizia de a publica integral cele doua protocoale tocmai pentru a le putea citi direct orice roman si a trage concluzii fara a fi influentarea  analistilor de serviciu. Totusi,  cateva minime precizari se impun de la bun inceput, pentru a se intelege ”perversitatea” strategiei prin care SRI s-a conectat pur si simplu prin Protocolul de cooperare cu Parchetul lui Augustin Lazar la activitatea specifica a tuturor procurorilor din Romania. Astfel, la Capitolul II, punctul i) se strecoara ”acordarea cu titlul gratuit de catre Serviciu a asistentei in domeniul protectiei informatiilor clasificate, detinute si utilizate de Parchet, pentru prevenirea scurgerii de date si informatii cu acest caracter, colectarea, transportul si distribuirea in tara a corespondentei oficiale”. Si uite cum si-a facut SRI-ul ”pomana” cu Parchetul General ca, ”gratuit”, sa preia toate informatiile din dosare, inclusiv cele aflate in cercetare,  detinute de catre procurorii din Romania!

7 Avem dovada blatului Lazar Hellvig!

Protocolul dintre SRI si Ministerul Public

8 Avem dovada blatului Lazar Hellvig! 9 Avem dovada blatului Lazar Hellvig! 10 Avem dovada blatului Lazar Hellvig!Unii considerati probabil prea prosti pentru a comunica singuri intre ei sau cu alte autoritati ale statului, ca pana in acel moment! Si pe langa mentiunea de-a dreptul hilara de la capitolul 1, punctul b) conform careia principiile cooperarii se realizeaza cu respectarea principiului ”imperativului mentinerii increderii intre Parti, precum si a increderii publice in acestea”, in Protocolul privind ”organizarea cooperarii” mai sunt cuprinse si alte prevederi soc, cum ar fi : ”realizarea atributiilor organelor de cercetare penala speciale” ; ” abordarea pragmatica a metodelor concrete de lucru, care sa permita utilizarea optima a cunostintelor, expertizei si proceselor existente” ; ”asigurarea schimbului de informatii prin canale permanente de comunicare  la toate nivelurile si protectia corespunzatoare a acestora” ; ” schimbul de informatii se realizeaza la sediul unitatilor centrale sau teritoriale ale Serviciului, la sediile structurilor/unitatilor Parchetului sau in locuri anume stabilite de sefii acestor unitati si conducatorii structurilor/unitatilor Parchetului, cu asigurarea conditiilor de confidentialitate” etc…

Organe de cercetare penala speciale!!!

Deci dupa ce SRI-ul se angajeaza doar sa preia ”gratuit” fluxul de informatii al Parchetului General si sa puna in acelasi regim la dispozitie ”traducatori” sau ”expertize de laborator”, ”Responsabilitatile Parchetului”  se regasesc in intreaga Sectiune 1 a Capitolului 3. Si una dintre cele  mai socante obligatii a procurorilor pusi de Augustin Lazar la dispozitia SRI-ului se regaseste la art. 7, alin. (2) : ”Parchetul coordoneaza prin intermediul procurorilor desemnati , conform prevederilor legale, activitatea organelor de cercetare penala speciale ale Serviciului”. Deci, din nou apar fantomaticele ”organe de cercetare penala speciale ale Serviciului”… La care se mai adauga, ce-i drept si art. 8 – ”In cadrul activitatilor de cooperare, Parchetul are obligatia de a nu deconspira cadrele si mijloacele tehnice ale Serviciului” si art. 9 alin (1) prin care ”Parchetul pune la dispozitia Serviciului, la cerere sau din oficiu,  date si informatii care, prin natura lor, prezinta interes pentru contracararea sau prevenirea unor amenintari la adresa securitatii nationale” sau, prin alin. (2) – ” datele si informatiile referitoare la implicarea personalului acestuia in pregatirea sau savarsirea de infractiuni, daca prin aceasta nu se impiedica sau ingreuneaza aflarea adevarului in cauza”!!!

”Consilieri juridici” si ”momente operative”

Culmea este si ca printre ”Responsabilitatile Serviciului” prevazute in Sectiunea a 2-a a Capitolului III, cele de la art. 12 ii vin de asemenea ”manusa” SRI-ului : ” (1) Serviciul deruleaza activitati specifice organelor de cercetare penala speciale, prin consilierii juridici anume desemnati si ofiteri specializati, care isi indeplinesc atributiile specifice sub conducerea si controlul direct al procurorului desemnat” si (2) ” in cazurile complexe, privitoare la infractiunile contra securitatii nationale prevazute in titlul X din Codul penal, infractiunile de terorism si infractiunile savarsite de cadrele militare ale Serviciului, la solicitarea scrisa a Parchetului asigura participarea, prin ofiteri anume desemnati sa realizeze activitati de cercetare penala speciala, la intalniri de lucru  cu reprezentanti ai organelor  de aplicare a legii din alte tari ori a unor entitati juridice publice/private  interne sau externe”! Si uite cum mai venim de acasa  acasa cu explicatia de ce cam toate mandatele de interceptare se dadeau pe ”securitate nationala” si cam toate cazurile, pana si cele de marunta evaziune fiscala erau unele ”de terorism”, pentru ca ofiterii SRI sa poata sta la aceeasi masa cu procurorii si sa mearga si sa-i ”indrume” pe acestia in efectuarea cercetarii penale in aceste ”cazuri complexe”!

”Conditii concrete de acces”!

Si pentru ca racordarea Serviciului Roman de Informatii la ”portofoliul informativ” al procurorilor  sa fie una totala, Eduard Hellvig si Augustin Lazar au semnat si un ”Protocol privind cooperarea intre Serviciul Roman de Informatii si Ministerul Public pentru stabilirea conditiilor concrete de acces la sisteme tehnice ale Centrului National de Interceptare a Comunicatiilor”. Si unde, dincolo de ”bogatia” termenilor tehnici, initiatii sistemului cel putin s-ar putea apleca un pic mai mult, de exemplu, pe prevederile art. 6, alin. (2)  din capitolul II: ” La solicitare, Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor acorda spijinul necesar pentru identificarea solutiei tehnice de interceptare, in cazul operatorilor de comunicatii care nu au functia de interceptare activa”. Culmea este insa ca aceasta consultanta tehnica nu mai este una ”in titlu gratuit”, ci pe ”bani multi” care intra in conturile Centrului din subordinea SRI cu fiecare noua actiune de cooperare, intrucat art. 5, punctul d) obliga Ministerul Public ” sa suporte cheltuielile aferente acordarii suportului tehnic pentru realizarea retelelor LAN in spatiile Serviciului Roman de Informatii destinate Ministerului Public , a retelelor LAN amplasate in sediile structurilor de Parchet si a retelelor de comunicatii necesare interconectarii structurilor de Parchet la sisteme tehnice ale Centrului National de Interceptare a Comunicatiilor”!

iohannis Avem dovada blatului Lazar Hellvig!

Iohannis, erai presedinte pe 07.12.2016?

Asa ca sa revenim ”la alta intrebare” : Klaus Iohannis era sau nu presedintele Romaniei pe 07.12.2016 si 08.12.2016 cand se semnau protocoalele intre SRI-ul condus de Eduard Hellvig si Parchetul General condus de Augustin Lazar? Era! Dar o fi stiut…?


12 comentarii to Avem dovada blatului Lazar-Hellvig!

 1. cobe

  Mutalakul a stiut,stie si va sti totul insa minte nonsalant cum a facut-o cu dosarele multe de up de care a scapat prin ordinele date de stapanii Coloniei,stapani ce au in subordine justitia mafiota,bancile si toate bogatiile de aici.Grosierul mincinos de pe tronul guvernatorului general,la mai mare,al Coloniei se va deda la actiuni grave numai ca sa obtina inca un mandat de confortabilitate maxima in functia pe care o detine,cei care l-au votat,plus 2 milioane de voturi introduse de stapani,se vor cruci(craci,fara frunze) sau vor regreta,mai ales ca vom avea toti de suferit.

  • I Visarionovici

   Dezinformezi pentru mafia comunista!
   Din pacate traim dictatura acestei spurcaciuni de Dragnea, fiu de militian, javre comuniste. Nu cedeaza nicicum, total lipsist de scrupule. I-ar zbura si pe Lazar si pe Helvig imediat daca ar putea, din fericire nu poate. S-a pus in fruntea tarii cu momeli electorale sa poata fura si sa scape de puscarie. Un jurul lui sunt toate lichelele societatii. El si motocicleanu au monoplizat toate institutiile statului, inclusiv biserica, numind la carma lor tot felul de derbedei, lingai, incompetenti si toti certatii cu legea. Numai parchetul general si SRI au mai ramai, doua nume Lazar si Helvig. S-au inceput manevrele peste tot prin presa de decredibilizare a lor poate poate o reusi capcaunul sa-si puna intrepusi si acolo.
   E mai rau ca pe vremea lui Nea Nicu, au dezbinat un popor si au distrus o tara singurul lor scop fiid sa-si umple valizele cu cascaval

 2. Anonymous

  Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Rog Anton-Mugurel din Serviciul Român de Informații. Sotia sa este judecator.

  • Anonim

   Corect asa este

  • I Visarionovici

   Dar cu sefa CSM aia al carui barbat primea banisori frumosi pe contractre grase de la Tel Drumul lui Dragnea cum ramane fratilor? Cand cercetam si noi cate “protocoale” a semnat cu Tel Drum si cand o zburam de acolo? Chiar ca bateie de joc pe justitie.. si cati alti interpusi ai lui Dragnea sunt “plantati” peste tot si fac abuzuri despre astia de ce nu scrieti nimic?
   Doasarele in rem in care este implicat Dragnea cu Tel Drum de ce nu progreseaza deloc? Vedeti numai paiul din ochiul lui Iohannis, toata ziua o frecati cu cate dosare are? Pai n-au nici o valoare fratilor omul e nevinovat si curat ca o sa i se inchida toate si nu va fi niciodata condamnat in vreunul, spre deosebire de Dragnea care a fost condamnat cu acte in regula si gasit vinovat.

 3. un mizantrop

  Bine, bine, protocoale, acte ilegale, “inginerii” juridice, bataie de joc totala pe justitie, dar…ce parada i-au “inscenat” lui Dulapau la Alba! A fost ca la taranul ala invitat la Balul Operei, care, ajuns acasa, ii spune neveste: “n-a fost rau, da’ incinge oala aia cu sarmale, cheama finii si vecinii si sa petrecem ca la noi, ca acolo prea se uitau aia la mine de parca se vedea ca-s de la tara!” . Daca nici Alba Iulia nu-i e “prielnica”, eu nu stiu care burg ar mai fi, e bun si Sibiul, dar cam provincial si nici procurorii n-au cine stie ce putere, pe cand astia de la Alba, fac ping-pong cu Bucurestii pe dosarele iohaniste, pana ce se scutura toate probele, de se vad nevoiti bietii procurori sa le claseze! Abia acum au inceput europenii sa se intrebe cum e cu protocoalele intre justitie si servicii, abia dupa ce au aflat ca serviciile fac politica romanesca si se intreaba cam cu cine stau ei de vorba cand stau, sau cu cine vorbeste MCV-ul despre incalcari de legi…

  • I Visarionovici

   Vorbesti de parada aia la care antiromanii Mustata si Chiloteanu s-au dat loviti si nu au venit? Cat de tradator de tara sa fii sa te fofilezi de Ziua Nationala cand ocupii funcii cheiei in stat?
   Dosarele lui Iohannis plimbate intre Alba Iulia si bucuresti? Dar ce facem cu apelul lui Dragnea, gasit VINOVAT in prima instanta de justitie? Cat se mai plimba toata ziua buna ziua inapoi intre ICCJ si CCR, il mai judecam odata sau se prescrie fapta? Si sa nu uitam ca daca ar fi gasit vinovat ar fi vorba de un recidivist, vorbim despre un om care a fost condamnat odata si a beneficiat de clementa justitiei, adica un om care nu mai prezinta credibilitate

 4. zorro

  Bai nene !……sa fie clar…..tara asta NU isi va reveni la normalitate pana nu se ANULEAZA aceste PROTOCOALE SECRETE!…..sa apara pe post tv ,cineva competent si sa NE spuna ,daca mai exista asa ceva in lume si unde!!!!…..asta a creat camarila basista timp de 10 ani!…..protocoale ,in loc a se ocupa de economie si NE plangem acum ca NU face PSD-ul autostrazi,spitale ,crese,gradinite,dar pe timpul PDL-ului nu avea nimeni curaj a spune asemenea lucruri!…..un pensionar ,care NU credea in “89 ,ca o sa ajungem in asemenea hal,”de vai mama noastra”!….

  • I Visarionovici

   Tara asta a dus-o foarte bine atatia ani cu protocolalele si romanii nu se plang. Sunt o mana de oameni din psd care striga toata ziua buna ziua despre protocoale in speranta ca o sa scape de puscarie astfel. Nu ne intereseza fratilor, nu mai furati daca nu mai vreti sa ajungeti la puscarie, nu mai conteza daca ai fost inregistrat legal sau nelegal cand ai furat. Ai furat si gata, faci puscarie, cu protocoale sau fara.
   Dragnea si gasca lui, cateva sute de persoane maxim sustinuti de presa aservita platita grasut sunt singurii care se dau de ceasul mortii sa scape de protocoale. Romanii cinstiti nu fura, nu au dosare si putin le pasa daca exista protocoale sau nu intre institutiile statului.

   • un mizantrop

    Firea, tu esti?! Citesti de pe prompter? Sa intelegem ca, gata, ai semnat protocolul pentru Pandele si asta-i pretul, platit in rate?
    Oricum, urata abordare “tara asta a dus-o foarte bine cu protocoalele si romanii nu se palng”, abominabil, daca te gandesti ca “tara a dus-o foarte bine” vreo cinci decenii cu comunismul si romanii s-au plans doar o data…

 5. Dorina

  Geaca ROSIE!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!